Bon z inmedio to raczej we free sie wbija..nie inaczej!
Raz sie pomylilem i wbil w one,wynik:bon nic nie przedluzyl bo w tej taryfie nie dziala..po przelaczeniu na free i wbiciu bonu dostalem komunikat ze byl on juz wykorzystany.
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Właśnie wbiłem w ONE i wsumie z lays jest 15tys/30dniDylvish pisze:Bon z inmedio to raczej we free sie wbija..nie inaczej!
Raz sie pomylilem i wbil w one,wynik:bon nic nie przedluzyl bo w tej taryfie nie dziala..po przelaczeniu na free i wbiciu bonu dostalem komunikat ze byl on juz wykorzystany.

Chyba chipsy lays.wasylek pisze:A co dostaniemy w żabce za 3zł za 3 sztuki? Startery orange czy co?ChuckyCiechanow pisze:W Żabce trwa promocja 3 sztuki za 3 zł.
czy coś wam mówi ten starter http://www.orange.pl/ocp-http/PL/Binary ... 293271.pdf no i na allegro ten http://allegro.pl/internet-orange-free- ... 60570.html czyzby to niepatent na rok trnsferu byl z tym zwiazany?
http://media2.pl/euro2012/91286-Orange- ... bicow.html
Ten też wygląda ciekawie
Ten też wygląda ciekawie
mamy starter jak wyglada na aukcji zobczcie http://allegro.pl/internet-na-karte-ora ... 16078.html
[size=9][ [i][b]Dodano[/b]: 2014-10-17, 17:51[/i] ][/size]
Yolo76 masz taki starter jak na zdjeciu z allegro wkleilem? musi byc ponad 3 mies w sieci?
[size=9][ [i][b]Dodano[/b]: 2014-10-17, 17:53[/i] ][/size]
jesi ktos dysponuje takim starterem i stazem jego powyzej 3 miesiecy zapraszam na testy dzis d 23.00 lb od poniedzialku caly dzien.Znam kikka trikow, ktos musi udostepnic laysy i 2-3 strtey to potestujemy
Nie wiem czy zauwazyliscie,ze po tym jak wstawilem zdjęcie startera jaki hndlarz sprzedwal 300gb na rok, zdjecie juz zostalo usuniete przez handarza na inne?
[size=9][ [i][b]Dodano[/b]: 2014-10-17, 17:51[/i] ][/size]
Yolo76 masz taki starter jak na zdjeciu z allegro wkleilem? musi byc ponad 3 mies w sieci?
[size=9][ [i][b]Dodano[/b]: 2014-10-17, 17:53[/i] ][/size]
jesi ktos dysponuje takim starterem i stazem jego powyzej 3 miesiecy zapraszam na testy dzis d 23.00 lb od poniedzialku caly dzien.Znam kikka trikow, ktos musi udostepnic laysy i 2-3 strtey to potestujemy
Nie wiem czy zauwazyliscie,ze po tym jak wstawilem zdjęcie startera jaki hndlarz sprzedwal 300gb na rok, zdjecie juz zostalo usuniete przez handarza na inne?
Ostatnio zmieniony 20 paź 2014, 13:48 przez nck2nck2, łącznie zmieniany 1 raz.
w ofercie nic nie widzę, widzę jedynie duże laysy za 2,99. Ale jak za 3zł są 3szt po 27g to chyba w każdym innym sklepie można zakupić za tą cenę po 1szt. Przynajmniej u mnie w każdym małe chipsy są 1zł.ChuckyCiechanow pisze:Oczywiscie ze Lays 3 sztuki za 3 zl
[ Dodano: 2014-10-17, 18:16 ]
to są startery z serii Orange PayBack 5złnck2nck2 pisze:mamy starter jak wyglada na aukcji zobczcie http://allegro.pl/internet-na-karte-ora ... 16078.html
[ Dodano: 2014-10-17, 17:51 ]
[ Dodano: 2014-10-17, 17:53 ]
Mam pytanie jak przedłużyć ten pakiet złotówek na koncie te 512 zł co się dostaje z lays? Tzw. Wczoraj wbilem jeden kod z lays i dziś kupiłem kolejną paczkę. Jest kolejny.
Jak przedłużyć tym nowym kodem ten internet? Najlepiej na 48h. Bo czytałem że a tyle się da maksymalnie.
Ale jak?
Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Bo ten internet to obecnie mój jedyny internet do jakiego mam dostęp.
Pozdrawiam
Jak przedłużyć tym nowym kodem ten internet? Najlepiej na 48h. Bo czytałem że a tyle się da maksymalnie.
Ale jak?
Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Bo ten internet to obecnie mój jedyny internet do jakiego mam dostęp.
Pozdrawiam
Z regulaminu :
15.Skuteczna aktywacja kolejnego Pakietu przed upływem terminu ważności wcześniej
aktywowanego Pakietu spowoduje zsumowanie środków z obu Pakietów i ustawienie
daty ważności środków zgodnie z datą ważności Pakietu aktywowanego jako ostatni.
15.Skuteczna aktywacja kolejnego Pakietu przed upływem terminu ważności wcześniej
aktywowanego Pakietu spowoduje zsumowanie środków z obu Pakietów i ustawienie
daty ważności środków zgodnie z datą ważności Pakietu aktywowanego jako ostatni.
@up
No ale nie musze zmieniać spowrotem taryfy na Orange Go i wbijać kodami. I kombinować z taryfą free? Czy tylko kodami wbijam na tej taryfie co teraz jestem?
Pytam bo polubiłem się już w tym wątku.
Kody wczoraj wbilem o godzinie koło 2 rano. I chciałbym ten pakiet dziś przedłużyć o kolejne 48h.
Ktoś doradzi jak?
Bo tak jak już wcześniej pisałem. Polubiłem się jak to z tymi lays jest.
Z góry dzięki. Pozdrawiam
No ale nie musze zmieniać spowrotem taryfy na Orange Go i wbijać kodami. I kombinować z taryfą free? Czy tylko kodami wbijam na tej taryfie co teraz jestem?
Pytam bo polubiłem się już w tym wątku.
Kody wczoraj wbilem o godzinie koło 2 rano. I chciałbym ten pakiet dziś przedłużyć o kolejne 48h.
Ktoś doradzi jak?
Bo tak jak już wcześniej pisałem. Polubiłem się jak to z tymi lays jest.
Z góry dzięki. Pozdrawiam
Wbijając kod dostajesz złotówki na konto promocyjne .
W taryfie GO dostaniesz 512 zet .
W taryfie FREE dostaniesz 11 zet .
Instrukcja :
Wyłącz transmisję danych .
Przejdź na taryfę GO . Poczekaj na potwierdzenie .
Wbij kod . Poczekaj na potwierdzenie .
Przejdź na taryfę FREE . Poczekaj na potwierdzenie .
Włącz transmisję danych .
W taryfie GO dostaniesz 512 zet .
W taryfie FREE dostaniesz 11 zet .
Instrukcja :
Wyłącz transmisję danych .
Przejdź na taryfę GO . Poczekaj na potwierdzenie .
Wbij kod . Poczekaj na potwierdzenie .
Przejdź na taryfę FREE . Poczekaj na potwierdzenie .
Włącz transmisję danych .
Ostatnio zmieniony 17 paź 2014, 20:58 przez marekadam100, łącznie zmieniany 1 raz.
@marekadam100 ale ja wiem jak się to włącza ten pakiet. Chodziło mi o to jak go przedłużyć.
Instrukcję jak go włączyć mam już wkutą na pamięć.
@ raphal aha coś takiego.
Czyli ten pakiet mam do dziś do około 2 w nocy.
A taryfę muszę zmienić z free na go czy od razu mogę wbić koda z lays? Chyba trzeba będzie zmienić. Bo na free dają podobno tylko 11zl na konto dodatkowe.
Niech ktoś obeznany w temacie potwierdzi.
Dzięki za pomoc.
Instrukcję jak go włączyć mam już wkutą na pamięć.
@ raphal aha coś takiego.
Czyli ten pakiet mam do dziś do około 2 w nocy.
A taryfę muszę zmienić z free na go czy od razu mogę wbić koda z lays? Chyba trzeba będzie zmienić. Bo na free dają podobno tylko 11zl na konto dodatkowe.
Niech ktoś obeznany w temacie potwierdzi.
Dzięki za pomoc.
Internet z Lay's wazny jest do następnego dnia do godziny 23:59
Jeśli kod był wbity wczoraj około godz 2 , to przedłużyć możesz go dzisiaj do 23:59 .