Może by ktoś z Klucza w końcu ogarnąl temat bo już nic nie wiem. Zarejestrowałem numer w salonie Plusa i ciągle jestem w ciemnej d..e. W lutym pewnie obudze się bez numeru a wy bez kolejnego klienta
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
A zna ktoś może magiczny kod USSD lub sms, aby dowiedzieć się o nr karty sim wymagany przy rejestracji?
Numer karty SIM nadrukowany jest na karcie SIM.

Były różne karty. Ja mam akurat taką, gdzie numeru brak. Był z tego co kojarzę nadrukowany na ramce mini sim, a ona zaginęła w akcji
.

A jakaś apka nie da się odczytać jeśli karta jest w smartfonie ??
Na pewno w iphone'ach da radę odczytać w ustawieniach urządzenia, ale takiego sprzętu brak do dyspozycji. Będę szukał apki, coś musi być dostępne.
A nie da się inaczej zarejestrować np w salonie plusa, kurierem ?? Popytaj na infolinii pewnie jakoś pomogą.
Ja bym spróbował z tym od Plusa.baranek21 pisze:A zna ktoś może magiczny kod USSD lub sms, aby dowiedzieć się o nr karty sim wymagany przy rejestracji?
Przesłanie bezpłatnego SMS o treści KARTA na numer 80105 z numeru, który chcesz zarejestrować.
Plus-->Play (2015) -->Plus (2018)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)
Witam
Tak jak podawaliśmy, nasze numery można rejestrować w salonach PLUS oraz Cyfrowy Polsat. Żadnego potwierdzającego sms-u nie wysyłamy - nigdy nie podawaliśmy takiego komunikatu. Zgodnie z umową, PLUS przekazuje nam dane naszych abonentów, które są łączone z naszym IT systemem.
nr karty sim można znaleźć na samej karcie sim, w przypadku nano-sim, prosimy o kontakt z infolinia 727 899 999
Tak jak podawaliśmy, nasze numery można rejestrować w salonach PLUS oraz Cyfrowy Polsat. Żadnego potwierdzającego sms-u nie wysyłamy - nigdy nie podawaliśmy takiego komunikatu. Zgodnie z umową, PLUS przekazuje nam dane naszych abonentów, które są łączone z naszym IT systemem.
nr karty sim można znaleźć na samej karcie sim, w przypadku nano-sim, prosimy o kontakt z infolinia 727 899 999
Można zarejestrować kurierem DPD (zamawia się przez BOK)Gregrin pisze:A nie da się inaczej zarejestrować np w salonie plusa, kurierem ?? Popytaj na infolinii pewnie jakoś pomogą.
To wprowadzajcie dalej. Może do marca zdążycie. Przy moim numerze w panelu użytkownika dalej stoi ze nei ma żadnych danych osobowych przypisanych do tego numeru.Zgodnie z umową, PLUS przekazuje nam dane naszych abonentów, które są łączone z naszym IT systemem
Wszystko powoli się lęgnie, rejestracja, nowa oferta net-only.. Odnowienie strony to już chyba dwa lata temu zapowiadali (można poszukać w tym wątku).
Żeby było jasne - nie narzekam. Korzystamy w rodzinie w sumie jest 5 numerów Klucza, oferta jak dla nas super. Tylko trzeba pamiętać, że to jest mały operator. Na szczęście BOK działa sprawnie, a marketingu nie przysyłają.
Żeby było jasne - nie narzekam. Korzystamy w rodzinie w sumie jest 5 numerów Klucza, oferta jak dla nas super. Tylko trzeba pamiętać, że to jest mały operator. Na szczęście BOK działa sprawnie, a marketingu nie przysyłają.
Chodzi o to, żeby te plusy nie przysłoniły wam minusów
Ciekawa oferta. Jak działa internet w kluczu ? Bezpośrednio od Plusa czy przez jakieś serwery ?? Jak priorytety, szybkości, pingi ?? Pytam z czystej ciekawości 

Witam,na mojej karcie brak LTE jest tylko 3g.
Czy trzeba będzie wymienić kartę sim?
ps.przed świetami kupiłem na znanym portalu kartę sim orange z nabitymi 100GB za 50 zł.
Karta ważna 10 m-cy.
Czyli oferta klucza taka sobie...
ps.przed świetami kupiłem na znanym portalu kartę sim orange z nabitymi 100GB za 50 zł.
Karta ważna 10 m-cy.
Ale ten internet jest chyba do specjalnej karty która tylko ma w sobie internet, więc żadna karta która była zakupiona wcześniej nie będzie działać ten pakiet, tylko trzeba kupić nowy numer.yul69 pisze:Witam,na mojej karcie brak LTE jest tylko 3g.
Karta ważna 10 m-cy.
Coś tu nie halo...
50 GB - 45 zł
100 GB - 80 zł
a 100 GB + 200 GB w nocy - 50 zł
50 GB - 45 zł
100 GB - 80 zł
a 100 GB + 200 GB w nocy - 50 zł
lluukk
Na https://klucz.net/ nic o tym nie ma.
I to jest właśnie cały Klucz.adacomp pisze:Na https://klucz.net/ nic o tym nie ma.
Na obrazku "Więcej informacji www.klucz.net" a na stronie nie ma nic.
Nawet o internecie z lejkiem, który już jakiś czas funkcjonuje.
Tak wiem ale jestem ciekawy czy na zwykłych kartach sim będzie LTE?wasylek pisze:Ale ten internet jest chyba do specjalnej karty która tylko ma w sobie internet, więc żadna karta która była zakupiona wcześniej nie będzie działać ten pakiet, tylko trzeba kupić nowy numer.yul69 pisze:Witam,na mojej karcie brak LTE jest tylko 3g.
Karta ważna 10 m-cy.