• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 82 z 447
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 447
 #827805  autor: reboot
 08 paź 2015, 09:38
Nie zawsze wchodzi, u mnie na przykład pojawił się wczoraj voucher na minuty i na smsy, więc skorzystałem z obu. Pewnie jutro uda się wbić kod na minuty, lub pojawi się voucher na minuty w P24.

WKS
 #827811  autor: garfield-
 08 paź 2015, 09:51
U mnie również nie weszło. Co do voucherów , to na jednym numerze znikła opcja vouchera dla minut, a na drugi numerze voucher'a nie można włączyć, za to dla smsów jest możliwość, co uczyniłem. Także dalej działa to jak chce.
 #827816  autor: Marcel82
 08 paź 2015, 10:22
Rebeliant pisze:
Marcel82 pisze:Inna sprawa, że nie mam pewności, że w ogóle przydzielono mi te 10 SMS, nie sprawdziłem przed.
Jeżeli nie wykupiłeś pakietu, tylko jedziesz na samych kodach, to można to sprawdzić po dacie ważności, jeżeli wydłużona, to siadło.;)
Wykupiłem od razu 300/300/300 za 19 zł.

Dzisiejszy kod nie wszedł. "Przepraszamy! Operator nie aktywował pakietu".
 #827828  autor: kowal2200
 08 paź 2015, 11:00
Marcel82 pisze:Pan w BOK aktywował kod + od razu wszedł voucher, czyli +19min ;-)
A kod skąd masz? Na forum jeszcze nikt nie wrzucił :(
 #827834  autor: kalebita
 08 paź 2015, 11:20
Na dwóch numerach kody się aktywowały bez problemu. Przed aktywowaniem kodów mogłem aktywować vouchery, ale po aktywacji kodów przez telefon vouchery mam 0. Ciekawe czy się włączą. Do tej pory vouchery aktywowałem na drugi dzień po kodzie.
 #827853  autor: Maks SIM
 08 paź 2015, 13:06
Rebeliant pisze:No i lipa, nie wszedł mi kod. Jak u Was? {....}Dziś chyba nikomu nie wejdzie, najwidoczniej coś spaprali w systemie. Także tylko BOK zostaje.
reboot pisze:Nie zawsze wchodzi, u mnie na przykład pojawił się wczoraj voucher na minuty i na smsy, więc skorzystałem z obu. Pewnie jutro uda się wbić kod na minuty, lub pojawi się voucher na minuty w P24.
garfield- pisze:U mnie również nie weszło. Co do voucherów , to na jednym numerze znikła opcja vouchera dla minut, a na drugi numerze voucher'a nie można włączyć, za to dla smsów jest możliwość, co uczyniłem. Także dalej działa to jak chce.
Problemy pojawiają sie jeżeli aktywujecie z pośpiechu vouchery na Play24 przed kodami SMS
Odpowiedz jest tutaj:
Ogólnie zasada, o której tutaj już pisaliśmy kilka razy:
# Kod SMS aktywować w dniu ukazania się kodu w gazecie FAKT
# Voucher na Play24 wykorzystać(najlepiej po godz.12.00) dzień po ukazaniu się kodu w gazecie
Chodzi o to, żeby było 1-dniowe "przesunięcie" w takiej kolejności KOD SMS ==> VoucherP24
Metoda sprawdzona na kilku numerach.
Przy takiej metodzie unikniemy w następnym tygodniu komunikatu:
"Przepraszamy, operator nie aktywował usługi"
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 60#p827846
---
U mnie, u moich znajomych i u rodzinki dzisiejsze kody weszły bez problemu :)

Informacja: nieobecny na forum do 31.12. - z powodu Świąt Bożego Narodzenia
:) / Szczęśliwego Nowego Roku
 #827870  autor: Rebeliant
 08 paź 2015, 14:56
Ale co Ty opowiadasz?! Mam Fakt od 11.06 (dwa numery) i nigdy problemu nie było. Poza tym nie ma mowy o kolejności, bo zanim nie wbije kodu, to nie mam opcji włączenia vouchera. Poza tym nagle tyle osób miał ten problem, że musiało się coś z systemem podziać w dniu dzisiejszym.
Maks SIM pisze:U mnie, u moich znajomych i u rodzinki dzisiejsze kody weszły bez problemu :)
O której mniej więcej godzinie aktywowałeś kody?
 #827873  autor: Maks SIM
 08 paź 2015, 15:02
Rebeliant pisze:{....} Poza tym nie ma mowy o kolejności, bo zanim nie wbije kodu, to nie mam opcji włączenia vouchera. Poza tym nagle tyle osób miał ten problem, że musiało się coś z systemem podziać w dniu dzisiejszym.
No parzcież pisze o sekwencji KOD SMS ==> VoucherP4 (dzień po kodzie) czyli logiczne, ze dopiero po wpisaniu koduSMS pojawia się voucher. Rebeliant czytasz dokładnie, co ja pisze :)?

Informacja: nieobecny na forum do 31.12. - z powodu Świąt Bożego Narodzenia
:) / Szczęśliwego Nowego Roku
 #828028  autor: Loko_Poko
 09 paź 2015, 15:38
Moim zdaniem odpowiedz "Przepraszamy! Operator nie aktywował pakietu" nie wiąże się z terminem aktywacji vouchera, gdyż mam 4 numery w rodzinie nad którymi czuwam i zawsze aktywuję kod z gazety w dniu ukazania się w go gazecie, a voucher zgodnie z tutejszymi zaleceniami na następny dzień i to wieczorem po pracy. Z trzema numerami nigdy nie miałem problemów, a jeden wieczne problemy i za każdym razem musiałem dzwonić do nich aby aktywowali. Był to numer przeniesiony z play na kartę. Na szczęście mama nie była do niego przyzwyczajona i zakupiłem jej oryginalny starter Faktu, gdzie nie ma żadnych problemów. Z pozostałymi numerami też nie mam problemów, czy to z przejścia Playa czy oryginały Faktu, tylko jeden taki wadliwy mi się trafił. Chciałem tylko powiedzieć, że zawsze aktywowałem kody z gazety w tym samym czasie. Wbijałem kody jeden po drugim, przedział czasowy na 4 telefony to ok. 5 minut. Na drugi dzień uruchamiałem też wszystkim na raz te vouchery, jeden za drugim odstęp czasowy ok 10 minut i wszystkie wchodziły oprócz tego jednego wadliwego. Coś z tym ich systemem jest chyba nie tak i się zwiesza przy niektórych numerach. Jak się ma pecha to wiecznie będzie "Przepraszamy! Operator nie aktywował pakietu". A co do wczorajszego kodu to nie miałem problemu na żadnym numerze, a wbijałem ok. 11:00. Acha i potwierdzam, że aby pojawił się voucher, dzień wcześniej trzeba wysłać kod z gazety. Bez tego brak voucherów.
  • Strona 82 z 447
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 447
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82