Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Poczekaj jeszcze z godzinkę lub dwie. Niech się wszystko ustabilizuje, każdy tak mareboot pisze:Jak stwierdzić, że nr w Virgin jest już aktywny? Połączenie wykonane, połączenie odebrane, a przy próbie rejestracji na stronie Virgin wciąż informacja "NUMER TELEFONU NIE ZOSTAŁ JESZCZE AKTYWOWANY, BRAK 'PIERWSZEJ ROZMOWY'".
Ile trwa aktywacja numeru?
Ich bok (czy cmok) jest darmowy, wiec nie boj się do nich zadzwonić. Nie dość ze otrzymasz informacje to pewnie jeszcze do razu twój numer aktywują (jeśli jeszcze nie jestreboot pisze:Jak stwierdzić, że nr w Virgin jest już aktywny? Połączenie wykonane, połączenie odebrane, a przy próbie rejestracji na stronie Virgin wciąż informacja "NUMER TELEFONU NIE ZOSTAŁ JESZCZE AKTYWOWANY, BRAK 'PIERWSZEJ ROZMOWY'".
Ile trwa aktywacja numeru?
Trochę mało szczegółów napisałeś...reboot pisze:Jak stwierdzić, że nr w Virgin jest już aktywny? {...}Ile trwa aktywacja numeru?
Nie kliknełeś w link potwierdzający zamówienie. A jest on w pierwszym emailu po zamówieniu.motyl27 pisze:Zamówiłem darmowy starter Virgin, wczoraj sprawdzam pocztę, no i widze maila od Virgin:
Z powodu braku płatności Twoje zamówienie zostalo anulowane.
Pozdrawiamy Virgin.
Miał ktoś podobnie ?
miałem to samoxander21 pisze:Nie kliknełeś w link potwierdzający zamówienie. A jest on w pierwszym emailu po zamówieniu.motyl27 pisze:Zamówiłem darmowy starter Virgin, wczoraj sprawdzam pocztę, no i widze maila od Virgin:
Z powodu braku płatności Twoje zamówienie zostalo anulowane.
Pozdrawiamy Virgin.
Miał ktoś podobnie ?
Tak. Ok 20min po północy karta virgin powinna być aktywna.konn365 pisze:jak to mam rozumieć? do końca dnia dzisiejszego będą działały numery na kartach Orange, a już po północy mogę włożyć karty Virgin Mobile? ile czekaliście na aktywacje numeru przy przeniesieniu?
potem tylko zostaje doładowanie konta, włączanie pakietu w Virgin Club?Gregrin pisze:Tak. Ok 20min po północy karta virgin powinna być aktywna.konn365 pisze:jak to mam rozumieć? do końca dnia dzisiejszego będą działały numery na kartach Orange, a już po północy mogę włożyć karty Virgin Mobile? ile czekaliście na aktywacje numeru przy przeniesieniu?