• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 82 z 136
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 136

#301992  autor: jablo
 06 gru 2008, 11:30
Fakt, zdarza się (a nie powinno) że doładowanie z tel z rachunkiem zadziałało, ale nie spotkałem się jeszcze z sytuacją żeby za profity weszła promocja.

#302596  autor: mb79
 08 gru 2008, 23:26
biotyt pisze:Typowe problemy w ostatnim czasie w Orange. Nie wiem po co porywają się na promocje, których warunków nie potrafią dotrzymać. Chyba, że nie chcą ich dotrzymać.... Reklamuj w BOK ponieważ środki bonusowe z doładowania za 50 zł z promocji 200% więcej powinny byc ważne przez 3 miesiące.
Po raz kolejny niestety okazało się że Orange online nie podaje aktualnych informacji lub nie są one prawdziwe. Po telefonie do BOK stwierdzono ze zdziwieniem że taka informacja się pojawiła i że pan u siebie widzi ważność konta bonusowego 90 dni.

#302609  autor: KaruzeL
 08 gru 2008, 23:59
Doladowanie poprzez eske z numerem ze zdrapki takze nie jest pozytywanie weryfikowane tzn. wysylajac eske na numer 880 z kodem ze zdrapki, nie dostaje sie bonusu 200%. A o tym chyba w ogole w regulaminie nie pisze, bo wykluczone sa tylko wg. regulaminu "3. Z Promocji wyłaczone sa doładowania zakupione za punkty Profit, Przelew SMS, przyznane w ramach reklamacji, Doładowania z Telefonu z Rachunkiem oraz Doładuj Mix."

Zadzwonilem do BOKu i jakis konsultant powiedzial ze to nie zadziała poniewaz zostalo konto doladowane poprzez wyslanie kodu prze eske a tak nie mozna w tej promocji, co mnie sie wydaje nieprawdziwe z deka bo nigdzie w umowie o tym nie pisza !

Konsultant olał sprawe czy faktycznie jest tam gdzies zapis ze przez smsa nie mozna doladowac ?

#302643  autor: jablo
 09 gru 2008, 11:02
KaruzeL pisze: Konsultant olał sprawe czy faktycznie jest tam gdzies zapis ze przez smsa nie mozna doladowac ?
Takiego zapisu w regulaminie nie ma. A probowales wyslac takiego smsa ? Bo sam jestem ciekawy :D Jeżeli poszlo juz drugie doładowanie w przeciągu 7 dni ja bym to reklamował w BOKu

#302646  autor: babeo
 09 gru 2008, 11:44
kowcio pisze:Doładowałem jeden telefon za 50 PLN i po 2 dobach dostałem 100 PLN na promocyjne
kowcio, parę pytań:

1) za ile zrobiłeś pierwsze doładowanie?
2) jakim sposobem? *500? przez internet?

#302652  autor: KaruzeL
 09 gru 2008, 12:16
Nom wlasnie poszły dwie eski 5+50plnow i dlatego zadzwonilem do BOKu bo doladowania byly w czwartek i bonusu zero. A koles w BOKu powiedzial ze nie mozna przez eske doladowac w tej promocji a ze regulaminu nie czytalem wczesniej to uwierzylem ale teraz patrząc na regulamin tej promocji nie widze takiego zapisu. Dzwonie jeszcze raz do BOKu teraz juz z argumentami ze nie ma takiego zapisu, że przez eske doładowac nie można.

#302654  autor: babeo
 09 gru 2008, 12:27
Dzwonie jeszcze raz do BOKu teraz juz z argumentami ze nie ma takiego zapisu, że przez eske doładowac nie można.
Czekamy na informację co załatwiłeś :)

#302663  autor: kowcio
 09 gru 2008, 13:55
babeo pisze:kowcio napisał/a:
Doładowałem jeden telefon za 50 PLN i po 2 dobach dostałem 100 PLN na promocyjne

kowcio, parę pytań:

1) za ile zrobiłeś pierwsze doładowanie?
2) jakim sposobem? *500? przez internet?
Dostałem starter, który zamówiłem na www.orange.pl i od razu go załadowałem za 50 PLN ;) Doładowałem pod *500 (nawet nie za pomocą kodu *125*...) i po dwóch dobach otrzymałem bonus ;]
Starter musiałem zamówić, żeby w końcu odciąć się od mojego bardzo starego numer, którego z lekka miałem dosyć :P

#302804  autor: margeo
 09 gru 2008, 22:47
Nie wiem, czy ktoś z Was już poruszał tą kwestię - przynajmniej ja nie zauważyłem takiego postu... A mianowicie...
Zastanawialem się jak wyglądałaby taka sytuacja:
Tydzien temu doładowałem swojego POPa za 5zł, a nastepnie za 50zł. Dostałem jak wiadomo dodatkowo 100zł na 3mce, czyli powiedzmy ważne do początku marca. Chciałbym jednak z promocji 200% skorzystać raz jeszcze na początku stycznia w zestawieniu 5+100, ale nie wykorzystałem jeszcze całej kwoty z bonusa (powiedzmy, ze zostało mi 50zł, a więc mam w bonusie "stare" 50zł + 200zł). Pytanie moje brzmi jaki jest okres ważnosci srodków bonusowych w tym momencie - od chwili doładowania w styczniu cała kwota 250zł jest do wykorzystania przez 5 miesięcy, czy też na początku marca niewykorzystana kwota z pierwszego bonusa przepada? Wiem, ze pytanie może trochę dziwaczne, ale zadałem je dziś w salonie orange w Poznaniu i otrzymałem odpowiedz, ze kwota przepadnie po 3mc jesli byla wazna na 3mc - pomimo kolejnego doładowania, tak jakby każdy bonus miał swoj termin. Przyznam sie, ze zadzwonilem w innym punkcie do BOA z "ichniego" aparatu i otrzymałem odpowiedz, ze srodki sie kumulują i liczy się okres korzystniejszy dla klienta... Dowcip w tym, ze nie bardzo widze wzmiankę o tym w regulaminie, a nie chciałbym się zdziwić, ze nagle mi cos z konta zniknęło (używam POP jako dodatkowy nr do wybranych osób - Ty i 3)

POZDRAWIAM!

#302807  autor: Btk_Tomas
 09 gru 2008, 23:14
Bonus z doładowania za 100 zl przedłuży ważność konta bonusowego o 5 miesięcy razem z kwota która Ci pozostała. Tak było zawsze w Orange,wystarczyło doładować konto w promocji by środki z bonusa i jego ważność zostały przedłużone.

#302852  autor: KaruzeL
 10 gru 2008, 13:11
Udalo sie troszke klocenia ale zadzialalo :) No moze nie troche, ale nie dalem sobie wmówić coś czego nie ma w regulaminie. Pogrzebalem troche w necie i owszem nie mozna bylo doladowywac tak ale miedzy 13-19 pazdziernika poniewaz wtedy regulamin mowil dokladnie:

"3. Z Promocji wyłaczone sa doładowania zakupione za punkty Profit, Przelew SMS, Doładuj Mix, doładowania pod numerami 880 i 8011 oraz przyznane w ramach reklamacji."

Teraz regulamin obowiazujacy od 17.11.2008r. do 15.01.2009r mowi tak:

"3. Z Promocji wyłaczone sa doładowania zakupione za punkty Profit, Przelew SMS, przyznane w ramach reklamacji, Doładowania z Telefonu z Rachunkiem oraz Doładuj Mix."

Roznice widac od razu jak czegos nie ma w regulaminie to mozna to reklamowac, gdyz zostalismy wprowadzeni w błąd prze orange :) I na tym oparłem swoja argumentacje :P tzn. powiedzialem ze zawsze sprawdzam regulamin zanim przystapie do doladowania i robilem tak tez w pazdzierniku wtedy nie skorzystalem z eski bo bylo to zapisane w regulaminie, natomiast teraz doladowalem przez eske bo jest to wygodniejsze dla mnie, a w umowie zapisu nie bylo, że w takiej sytuacji to nie działa :)

#302921  autor: express100
 10 gru 2008, 18:55
KaruzeL pisze:Udalo sie troszke klocenia ale zadzialalo :) No moze nie troche, ale nie dalem sobie wmówić coś czego nie ma w regulaminie. Pogrzebalem troche w necie i owszem nie mozna bylo doladowywac tak ale miedzy 13-19 pazdziernika poniewaz wtedy regulamin mowil dokladnie:

"3. Z Promocji wyłaczone sa doładowania zakupione za punkty Profit, Przelew SMS, Doładuj Mix, doładowania pod numerami 880 i 8011 oraz przyznane w ramach reklamacji."

Teraz regulamin obowiazujacy od 17.11.2008r. do 15.01.2009r mowi tak:

"3. Z Promocji wyłaczone sa doładowania zakupione za punkty Profit, Przelew SMS, przyznane w ramach reklamacji, Doładowania z Telefonu z Rachunkiem oraz Doładuj Mix."

Roznice widac od razu jak czegos nie ma w regulaminie to mozna to reklamowac, gdyz zostalismy wprowadzeni w błąd prze orange :) I na tym oparłem swoja argumentacje :P tzn. powiedzialem ze zawsze sprawdzam regulamin zanim przystapie do doladowania i robilem tak tez w pazdzierniku wtedy nie skorzystalem z eski bo bylo to zapisane w regulaminie, natomiast teraz doladowalem przez eske bo jest to wygodniejsze dla mnie, a w umowie zapisu nie bylo, że w takiej sytuacji to nie działa :)
I pisz im że chcesz dużą rekompensatę :P :wink:
a doładowania na koncie bonusowym przedłużą się o 5miesięcy od dnia doładowania.
Pozdrawiam! :-D

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#303230  autor: babeo
 12 gru 2008, 08:58
Mam pytanie o doładowanie 5zł. Czy to prawda, co znalazłem na stronie:
5zł - kwota dostępna poprzez usługę doładowanie konta z telefonu stacjonarnego TP.
Widziałem, że mogę doładować, przez mbank, a czy uda się kupić w kiosku doładowanie za 5zł (wydruk z terminala)?

#303261  autor: Btk_Tomas
 12 gru 2008, 12:38
babeo pisze:a czy uda się kupić w kiosku doładowanie za 5zł (wydruk z terminala)?
W Żabce Kupisz na 1000% na wydruku z terminala to doładowanie.

#303264  autor: Lazz
 12 gru 2008, 12:59
babeo, ja ostatnio kupiłem takie doładowanie (wydruk z terminala) w salonie Orange, nie było problemu

#303277  autor: kowcio
 12 gru 2008, 14:06
babeo pisze:Mam pytanie o doładowanie 5zł. Czy to prawda, co znalazłem na stronie:

Cytat:
5zł - kwota dostępna poprzez usługę doładowanie konta z telefonu stacjonarnego TP.

Widziałem, że mogę doładować, przez mbank, a czy uda się kupić w kiosku doładowanie za 5zł (wydruk z terminala)?
babeo, źle słyszałeś. Karta o nominale 5 PLN jest wszędzie dostępna, nawet za pomocą strony Orange możesz sobie doładować konto za taką kwotę.

Doładowania z telefonu stacjonarnego jest tylko i wyłącznie za 10 PLN.

#303282  autor: babeo
 12 gru 2008, 14:29
Btk_Tomas, Lazz, dzięki za info, a więc zrobię 5+100 :)

kowcio, oj masz racje. Jestem już stary, głuchy i ślepy :-D na www orange, ta gwiazdka jest tylko przy 10zł, cóż to już ten wiek :lol:

#303980  autor: kaczor5533
 15 gru 2008, 17:45
pytanie związane z promocją ale nie dokońca dotyczące promocji:

doladowalem teraz za 5+25 i dostalem m.in. numer darmowy na 15 dni.
we wrzesniu juz korzystalem z tej promki i czy normalne jest ze teraz automatycznie wlaczyli mi darmowy numer ten co wtedy, a za zmiane musialem 5zł zapłacić.

w regulaminie niezbyt jasno jest to opisane i myslalem ze po tak dlugim czasie musze po prostu jeszcze raz wyslac esa z nowym numeremna 770, a tu musialem placic 5zł(sms na 771) za zmiane. to jest normalne czy mam reklamowac?

#304036  autor: hans1054
 15 gru 2008, 19:48
Witam

Od dzisiaj zmienił sie regulamin 200% Więcej radze przeczytać

#304044  autor: kowcio
 15 gru 2008, 20:01
hans1054 pisze:Witam

Od dzisiaj zmienił sie regulamin 200% Więcej radze przeczytać
Przeczytałem i nic nowego się nie dowiedziałem (wcześniej nie czytałem tego regulaminu), może napiszesz, co uległo zmianie w tymże regulaminie?
  • Strona 82 z 136
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 136
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82