Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Nagradzane jest co drugie doładowanie jeśli zostało wykonane w ciągu 7 dni od poprzedniego.Atlan pisze:I właśnie ze mną jest już gorzej...
Czy doładowania:
5zł (1 dzień)
25zł (drugi dzień)
100zł (trzeci dzień)
dadzą mi bonus 200% do doładowań 25 i 100zł?
Zwracam uwagę, że 100zł idzie w okresie <7 dni od poprzedniego doładowania...
W nowych starterach doładowanie wykonane w ciągu 7 dni od aktywacji nagradzane jest bonusem.kowcio pisze:Im dłużej czytam ten temat, tym gorzej ze mną... Naprawdę... Na stronie Orange jest tak napisane:Kod: Zaznacz całyCzyli jak to mam rozumieć? Zamówiłem starter, niebawem przyjdzie mi do domu, planuję załadować go za 50 PLN od razu. Dostanę te 200 % więcej? Wg mnie tak, ale po przeczytaniu postów express100 i DejwiD już sam nie wiem...jeśli dopiero kupiłeś starter, już pierwsze doładowanie będzie nagrodzone świątecznym bonusem
Wszystko przez Was
Jeśli chodzi o Minuty Non-stop to należy doładować w ciągu 30 dni 2x po min 25zł by do tego drugiego i kolejnych doładowań dostawać te minuty. Zatem musisz doładować 25+5+100. Pierwsze i trzecie doładowanie będą premiowane bonusem 200%, a trzecie doładowanie będzie nagrodzone 240 min do Orange i stacjonarnych. Proponuje zatem Tobie wykonać tak doładowania by otrzymać maksymalne korzyści:Atlan pisze:Czyli skoro jest co drugie, a ja zacząłbym przygodę z Orange to muszę 25+5+100? (bo chcę te darmowe minuty aktywować sposobem 25+100 w ciągu bodajże 30 dni).
kowcio, lepiej posłuchaj biotyta i mniekowcio pisze:Czyli jak to mam rozumieć? Zamówiłem starter, niebawem przyjdzie mi do domu, planuję załadować go za 50 PLN od razu. Dostanę te 200 % więcej? Wg mnie tak, ale po przeczytaniu postów express100 i DejwiD już sam nie wiem...Wszystko przez Was
A jakbym doładował 25+5+100 to na pewno nie dostanę darmowych 240 minut? Przecież 100zł przyjdzie na konto w ciągu 30 dni od doładowania 25zł.biotyt pisze:Jeśli chodzi o Minuty Non-stop to jak zauważył qrczakos należy doładować w ciągu 30 dni 2x25zł by do kolejnych doładowań dostawać te minuty. Zatem musisz doładować 25+25+100. Pierwsze i trzecie doładowanie będą premiowane bonusem 200%, a trzecie doładowanie będzie nagrodzone 240 min do Orange i stacjonarnych.Atlan pisze:Czyli skoro jest co drugie, a ja zacząłbym przygodę z Orange to muszę 25+5+100? (bo chcę te darmowe minuty aktywować sposobem 25+100 w ciągu bodajże 30 dni).
Wynika z tego, że bonus w postaci pakietu minut otrzyma się już do drugiego doładowania. Poprawiam wcześniejszy post.2. Warunkiem przyznania Bonusu po raz pierwszy jest dokonanie co najmniej 2-óch doładowań konta w okresie krótszym niz 31 dni kwota nie mniejsza niz 25 zł.
na milion procent dostaniesz, ponieważ kwotą 25zł, aktywujesz MINUTY NON-STOP i nie musisz potem trzymać się tych 31dni, bo to co piszą w skrótowej informacji na swojej stronie to już jest stare info, ale nie poprawili tego, mimo iż regulamin się zmienił na korzystniejszy dla nasAtlan pisze:A jakbym doładował 25+5+100 to na pewno nie dostanę darmowych 240 minut? Przecież 100zł przyjdzie na konto w ciągu 30 dni od doładowania 25zł.
Jeśli tak by było, to już to nie wygląda tak różowo jak zakładałem...
Dzięki wielkie. Niee, właśnie zamówiłem POPa ;/ w ogóle nie myślałem o tym ;/ Ale i tak z tego telefonu będę w 95% rozmawiał szczególnie z jedną osobą, więc Ty i 3 w POPie spisze się u mnieexpress100 pisze:kowcio napisał/a:
Czyli jak to mam rozumieć? Zamówiłem starter, niebawem przyjdzie mi do domu, planuję załadować go za 50 PLN od razu. Dostanę te 200 % więcej? Wg mnie tak, ale po przeczytaniu postów express100 i DejwiD już sam nie wiem...Wszystko przez Was
kowcio, lepiej posłuchaj biotyta i mnie
kowcio, jak dostaniesz starter możesz spokojnie doładować za pięć dych, ale zastanów się czy nie chcesz skorzystać z Masz za Staż, a jeżeli zamówiłeś Nowe Orange Go to może pomyśl o Minutach NON STOP, bo przecież Orange daje teraz do każdego doładowania z wyłączeniem pierwszego; ale musisz drugi raz po "aktywacji minut NON STOP" w ciągu 31dni doładować za minimum 25złotych, a wtedy będziesz mógł doładowywać nawet raz na 4miesiące a i tak minuty non stop dostaniesz
Wiem, że co niektórzy mówią, że to błąd systemu Orange, ale to naprawdę zmiana regulaminu i warunków promocji
60 dni od dnia doładowania muszą przedłużyć Pogadaj Sobie, a do limitu dodać 1200minut.Endriu_86 pisze:no wlasnie, termin waznosci Bonusu zostanie przedluzonyteraz pytanie czy przedluzenie to dodanie 60 dni(z doladowania za 100zl) do 14dni(z doladowanie 25zl) czy tez liczenie 60 dni od daty drugiego doladowania. Wydaje mi sie (moge sie mylic:p) ze powinno byc to pierwsze (60 dni + 14 dni) ale w rzeczywistosci mialem tylko 60 dni i nie wiem czy dzownic w tej sprawie do BOKu.
Typowe problemy w ostatnim czasie w Orange. Nie wiem po co porywają się na promocje, których warunków nie potrafia dotrzymać. Chyba, że nie chcą ich dotrzymać.... Reklamuj w BOK ponieważ środki bonusowe z doładowania za 50 zł z promocji 200% więcej powinny byc ważne przez 3 miesiące.mb79 pisze:Mam pytanko-doładowałem żonie konto w takiej kolejności: doładowanie za 5zł a następnego dnia wieczorem doładowanie za 50zł. Sprawdzałem na stronie Orange i są środki promocyjne 100zł ale z terminem ważności 30 dni. W regulaminie napisane jest że środki bonusowe ważne są tyle ile wartość kwoty z której pomnażany był bonus czyli 3 miesiące ?
3. Z Promocji wyłaczone sa doładowania zakupione za punkty Profit, Przelew SMS, przyznane w ramach reklamacji,
Doładowania z Telefonu z Rachunkiem oraz Doładuj Mix.