Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Nie trzeba, wystarczy kupić starter, wybrać opcję i możesz korzystać.LFC93 pisze:Żeby te 50 MB dostawać co miesiąc to trzeba jakieś doładowanie zrobić?
Tak w ogóle jak mam te 50 MB codziennie i wykupię sobie jeszcze pakiet to pierwsze mi będzie pobierało z tych 50 MB a później z tego pakietu czy na odwrót?
Wykonałeś jakieś połączenie/sms wcześniej? Karta jest po prostu jeszcze nieaktywna.LFC93 pisze:Ok, kupiłem sobie starter żeby zobaczyć jak jest z zasięgiem i jak chcę wbić ten kod to wyskakuje: "Karta nieaktywna. Nie można korzystać z serwisu". Wbiłem kartę za 5zł więc czemu to wyskakuje?
Czyli na mój rozum, jeśli ci się skończą minuty możesz aktywować po raz kolejny ten sam pakiet, tylko że usunie on niewykorzystane minuty z poprzedniego.2.11. Ponowna aktywacja Oferty lub aktywacja innej oferty, w ramach której Użytkownik otrzymuje pakiet minut do wszystkich sieci
krajowych powoduje automatyczną dezaktywację aktualnej Oferty na koncie Użytkownika i aktywację nowej, chyba że warunki nowo
wybranej oferty stanowią inaczej.