• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 80 z 136
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 136

#299378  autor: express100
 23 lis 2008, 21:37
czyli jak mam starter niekatywny; nie uzupełniany nigdy to jak doładuje konto za 5zł a potem za 100zł to bonus bedzie przyznany do tej kwoty 5 ? :/
tak dodadzą premię w wysokości 10zł do Orange, tak jak napisałem wyżej.
Pozdrawiam! :-D

[ Dodano: 2008-11-23, 21:40 ]
Do stówy nic nie dadzą oprócz stałego bonusu 10zł do wszystkich sieci.

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#299437  autor: DejwiD
 24 lis 2008, 01:16
express100 pisze:
czyli jak mam starter niekatywny; nie uzupełniany nigdy to jak doładuje konto za 5zł a potem za 100zł to bonus bedzie przyznany do tej kwoty 5 ? :/
tak dodadzą premię w wysokości 10zł do Orange, tak jak napisałem wyżej.

[ Dodano: 2008-11-23, 21:40 ]
Do stówy nic nie dadzą oprócz stałego bonusu 10zł do wszystkich sieci.
dajesz sobie rękę uciąć za to co piszesz?? :> sprawdzałeś jak są traktowane startery z internetu?

#299460  autor: express100
 24 lis 2008, 12:17
DejwiD pisze:dajesz sobie rękę uciąć za to co piszesz?? :> sprawdzałeś jak są traktowane startery z internetu?
Starter z internetu nie jest gorszy od zwykłego kupionego w sklepie, czy kiosku, bo gdyby tak było to taki zapis znajdowałby się w regulaminie promocji "200% więcej".
A co do przyznania bonusu to zawsze jest jakiś odsetek błędu, bo czasami przez taki właśnie błąd w systemie nie przyznają bonusu, a wtedy wiadomo, jedyną słuszną drogą jest reklamacja :wink:
To co napisałem jestem tego pewien na 1000%

PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP

#299471  autor: marektomek
 24 lis 2008, 13:43
Wszystko ok ale doładowanie musi nastąpić w 7 dni od aktywacji startera, wtedy jest przyznawane promocyjne doładowanie. Jeśli doładujesz po 7 dniach od aktywacji za 5zł a potem za 50 to dostaniesz 100zł gratis a nie 10, poczytajcie regulamin. Sprawdzone przezemnie zresztą:) Próbowałem nawet zrobić sie głupi i reklamowałem że nowo kupiony starter doładowany został przezemnie za 50zł i nie dostałem bonusu, no i niestety nie należy się....
1.2 w przypadku nowych Uzytkowników sieci Orange nalezy zakupic dowolny starter oraz doładowac konto w
przeciagu maksymalnie siedmiu dni od momentu aktywacji numeru abonenckiego dowolna wartoscia
doładowania. Wartosc pierwszego Bonusu po aktywacji naliczana jest od wartosci pierwszego doładowania,
wartosc kolejnych Bonusów naliczana jest zgodnie z mechanizmem opisanym w pkt.1.1 Regulaminu.

#299483  autor: DejwiD
 24 lis 2008, 15:09
express100 pisze:
DejwiD pisze:dajesz sobie rękę uciąć za to co piszesz?? :> sprawdzałeś jak są traktowane startery z internetu?
Starter z internetu nie jest gorszy od zwykłego kupionego w sklepie, czy kiosku, bo gdyby tak było to taki zapis znajdowałby się w regulaminie promocji "200% więcej".
A co do przyznania bonusu to zawsze jest jakiś odsetek błędu, bo czasami przez taki właśnie błąd w systemie nie przyznają bonusu, a wtedy wiadomo, jedyną słuszną drogą jest reklamacja :wink:
To co napisałem jestem tego pewien na 1000%
1.2 w przypadku nowych Użytkowników sieci Orange należy zakupić dowolny starter oraz doładować konto w przeciągu maksymalnie siedmiu dni od momentu aktywacji numeru abonenckiego dowolną wartością doładowania.
a w regulaminie jest, że trzeba zakupić starter - a internetowych starterów się przecież nie kupuje... nadal podtrzymujesz te swoje 1000% ???

#299488  autor: biotyt
 24 lis 2008, 15:20
DejwiD, a ja powiem, że darmowe startery też się kupuje, tylko że kosztują one 0 zł :D

biotyt

#299505  autor: Otik
 24 lis 2008, 16:16
DejwiD pisze:a w regulaminie jest, że trzeba zakupić starter - a internetowych starterów się przecież nie kupuje... nadal podtrzymujesz te swoje 1000% ???
"Skorzystaj z swiatecznej promocji, doladuj konto w ciagu 7dni aby dostac gratis 200% do Orange. Promocja laczy sie z bonusem przyznawanym do Twojego startera."

Sms jaki dostalem po aktywacji darmowego startera z neta,więc wszystko jasne w tym temacie

#299526  autor: express100
 24 lis 2008, 17:25
biotyt pisze:DejwiD, a ja powiem, że darmowe startery też się kupuje, tylko że kosztują one 0 zł :D
Darmowe startery też się kupuje, to prawda.
DejwiD pisze:nadal podtrzymujesz te swoje 1000% ???
Nie podtrzymuję. Teraz mówię, że to jest pewne na 10000% :P :twisted:

PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP

#299584  autor: DejwiD
 24 lis 2008, 20:31
biotyt pisze:DejwiD, a ja powiem, |e darmowe startery te| si kupuje, tylko |e kosztuj one 0 zB :D

chociaz Ty badz powazny... :P bo kolega po Tobie powtarza i jeszcze bedzie innym wmawial, ze mozna cos za 0zl kupic..

#299587  autor: express100
 24 lis 2008, 20:41
DejwiD pisze:chociaz Ty badz powazny... :P bo kolega po Tobie powtarza i jeszcze bedzie innym wmawial, ze mozna cos za 0zl kupic..
Tutaj pisze, że cena startera wynosi 0zł., kiedyś aby zatwierdzić zamówienie, czyli 2,5roku temu jak ja zamawiałem swoje Stare Orange Go to pisało KUP, a teraz zawsze pisze złóż zamówienie, a więc NIBY kupowało się starter.
To prawda teraz się to zmieniło.
Ale kończę już tą dyskusję, bo nie mogę się denerwować.

[ Dodano: 2008-11-24, 20:42 ]
DejwiD pisze:chociaz Ty badz powazny... :P
A ja to nie jestem poważny...
Nie chcę wywoływać awantury, kończę.

PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP

#299589  autor: bleser
 24 lis 2008, 20:45
sluchajcie, bo nie moge skumac do konca tego;/

Kupilem teraz doladowanie za 50 pln, ale chcialbym skorzystac z tej promocji i dodatkowo, najpierw doladowac za 5 pln. Czy mam oba doladowania wyslac pod 880? Czy moge doladowac pierwsze te 5pln np online - bezposrednio na necie, a potem kod 50 pln wyslac pod numer 880, czy wtedy bedzie nalezalo mi sie doladowanie promocyjne? Czy nie strace srodkow, ktore obecnie mam na koncie promocyjnym?

Bardzo prosze o rade. Z gory dziekuje i pozdrawiam.

#299593  autor: DejwiD
 24 lis 2008, 20:52
express100 pisze:
DejwiD pisze:chociaz Ty badz powazny... :P bo kolega po Tobie powtarza i jeszcze bedzie innym wmawial, ze mozna cos za 0zl kupic..
Tutaj pisze, |e cena startera wynosi 0zB., kiedy[ aby zatwierdzi zamówienie, czyli 2,5roku temu jak ja zamawiaBem swoje Stare Orange Go to pisaBo KUP, a teraz zawsze pisze zBó| zamówienie, a wic NIBY kupowaBo si starter.
To prawda teraz si to zmieniBo.
Ale koDcz ju| t dyskusj, bo nie mog si denerwowa.
Pozdrawiam! :-D [ Dodano: 2008-11-24, 20:42 ]
A ja to nie jestem powa|ny...
Nie chc wywoBywa awantury, koDcz.
nie, nie jestes powazny... wystarczy spojrzec na Twojego warna... n/c

faktycznie nie ma o co sie klocic -chcialem Ci tylko wskazac, ze zawsze jest jakies "ALE" a nie 1000000000% :) postrafiammm

[ Dodano: 2008-11-24, 20:54 ]
express100 pisze:
Tutaj pisze, |e cena startera wynosi 0zB., kiedy[ aby zatwierdzi zamówienie, czyli 2,5roku temu jak ja zamawiaBem swoje Stare Orange Go to pisaBo KUP, a teraz zawsze pisze zBó| zamówienie, a wic NIBY kupowaBo si starter.
To prawda teraz si to zmieniBo.
Ale koDcz ju| t dyskusj, bo nie mog si denerwowa.
Pozdrawiam! :-D [ Dodano: 2008-11-24, 20:42 ]
A ja to nie jestem powa|ny...
Nie chc wywoBywa awantury, koDcz.
nie, nie jestes powazny... wystarczy spojrzec na Twojego warna... n/c

faktycznie nie ma o co sie klocic -chcialem Ci tylko wskazac, ze zawsze jest jakies "ALE" a nie 1000000000% :) postrafiammm

#299607  autor: bleser
 24 lis 2008, 21:26
Prosze o odpowiedz na 1 mojego posta na tej stronie, bo dzis mi srodki przepadna. Czy zeby dostac doladowanie promocyjne (planuje doladowanai 5pln i 50 pln), czy te pierwsze 5 pln moge doladowac online z jakiegos portalu (bez kodu), a te drugi, aby otrzymac bonus ma byc na *500 czy smsem na 880, czy po 1 doladowaniu powinienem wysyac jakiegos innego smsa?

Licze na wasza wiedze;)

#299614  autor: ewelina86
 24 lis 2008, 21:43
bleser pisze:Prosze o odpowiedz na 1 mojego posta na tej stronie, bo dzis mi srodki przepadna. Czy zeby dostac doladowanie promocyjne (planuje doladowanai 5pln i 50 pln), czy te pierwsze 5 pln moge doladowac online z jakiegos portalu (bez kodu), a te drugi, aby otrzymac bonus ma byc na *500 czy smsem na 880, czy po 1 doladowaniu powinienem wysyac jakiegos innego smsa?
te doładowania mają być zrealizowane standardowymi kanalami, do ktorych zalicza sie zarowno karte zdrapke, terminal, przelew bankowy elektroniczny, czy doladowanie z bankomatu, toteż wychodzac z odpowiedzia na Twoje pytanie: mozesz 5 zl doladowac przez swoj bank internetowy, a drugie ktoryms z podanych przeze mnie kanałow i all bedzie ok.
Dostaniesz premii stówkę na pc do wykorzystania w Orange na 3 miechy. :P

aaa jesli chodzi o utratę srodkow,
spoko loco,
zawsze masz 5 dni na gwarancję zwrotu. :-D

Jeśli ktoś zarzuca Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, pomyśl sobie, że Titanica budowali profesjonaliści, a Arkę Noego amatorzy.

#299653  autor: jzl
 25 lis 2008, 08:21
Cześć,
kolega bleser poruszył sprawę, która również i mnie nurtuje. Mianowicie regulamin mówi, że drugie doładowanie wykonaj na dowolną kwotę i wtedy dostaniesz 200% drugiego doładowania. Ale w regulaminie jest zamieszczona tabelka z doładowaniami, która sugeruje, że pierwsze i drugie doładowanie ma być takie samo np. 50 + 50 + 100 bonusu. Dowiadywałem się w dwóch punktach Orange i w jednym kobieta twierdziła, że pierwsze i drugie doładowanie ma być takie samo czyli jak w tabelce a w drugim punkcie powiedzieli, że oni też zauważyli tą nieścisłość i inni klienci też pytają i próbowali dodzwonić się do centrali w Warszawce ale wszystkie linie zajęte. Po 3 godzinach odpowiedzieli, że jednak drugie doładowanie może być dowolne a nie jak w tabelce.
Napiszcie czy już robiliscie te doładowania np. w kombinacji 5 + 100 zł

#299656  autor: jablo
 25 lis 2008, 09:16
jzl pisze:.....
Napiszcie czy już robiliscie te doładowania np. w kombinacji 5 + 100 zł
Kombinacja kwot może być dowolna. 5 + 25 5 +100. Tabelka to tylko przykład. A BOK POPa jest w Lublinie :D

#299667  autor: muddy
 25 lis 2008, 10:18
jzl pisze: Ale w regulaminie jest zamieszczona tabelka z doładowaniami, która sugeruje, że pierwsze i drugie doładowanie ma być takie samo np. 50 + 50 + 100 bonusu.
Nie rozumiem, w jaki sposób czytacie tę tabelkę i w jaki sposób ona to sugeruje. Zarówno na stronie www, jak i w treści regulaminu, tabelka mówi o tym drugim doładowaniu: po lewej stronie kwota doładowania (wykonywanego jako drugie w ciągu 7 dni bądź jako pierwsze dla nowego startera), po prawej stronie wartość, jaka będzie na koncie. Po lewej 5zł, po prawej 5zł + 10zł, czyli doładowując promocyjnie 5zł (promocyjnie, czyli spełniając warunki promocji z punkt 1. i 2. regulaminu, czyli jako drugie w ciągu 7 dni lub jako pierwsze w ogóle) na koncie wyląduje 5zł i 10zł bonusu, itd.

Jeśli napisałem niejasno, cytat z regulaminu:
Kod: Zaznacz cały
1. Aby otrzymac Bonus nalezy:
1.1 w przypadku obecnych Uzytkowników i Abonentów sieci Orange nalezy doładowac konto numeru abonenckiego uprawnionego do skorzystania z Promocji dwukrotnie dowolna wartoscia doładowania, z tym ze drugie doładowanie musi nastapic maksymalnie w przeciagu siedmiu dni od pierwszego. Wartosc Bonusu naliczana jest od wartosci drugiego doładowania.
1.2 w przypadku nowych Uzytkowników sieci Orange nalezy zakupic dowolny starter oraz doładowac konto w przeciagu maksymalnie siedmiu dni od momentu aktywacji numeru abonenckiego dowolna wartoscia doładowania. Wartosc pierwszego Bonusu po aktywacji naliczana jest od wartosci pierwszego doładowania, wartosc kolejnych Bonusów naliczana jest zgodnie z mechanizmem opisanym w pkt.1.1 Regulaminu.
2. Bonus od doładowan, o których mowa w pkt 1 niniejszego Regulaminu przyznawany bedzie w okresie obowiazywania Promocji, tj. od dnia 17 listopada 2008 r. do dnia 15 stycznia 2009 r.
(...)
4. W ramach Promocji za doładowania spełniajace warunki opisane w pkt. 1 i 2 niniejszego Regulaminu Abonent/Uzytkownik otrzyma nastepujacy Bonus:

|koszt doładowania|wartość doładowania |
|      5 zł       |  5 zł + Bonus 10zł |
|     25 zł       | 25 zł + Bonus 50zł |
|     50 zł       | 50 zł + Bonus 100zł|
|    100 zł       |110 zł + Bonus 200zł|
Czyli, dla doładowania o wartości po lewej stronie spełniającego warunki z punktu 1 i 2 na konto wpłynie kwota z prawej strony.

MM

#299693  autor: Alquana
 25 lis 2008, 13:43
Mamy takie, być może głupie pytanie, ale wolę je zadać nim owczym pędem rzucę się na promocję.

Z Waszych postów zrozumiałam, że z promocji mogą korzystać tylko użytkownicy taryf na kartę. Ja używam mixa, a w Orange on-line wyświetliła mi sie możliwość skorzystania z promocji "200% więcej", dostałam też maile od Orange i mojego banku. Czy w takim razie użytkownicy mixa też mogą skorzystać z promocyjnych doładowań?

Siemens C35i --> Alcatel OT 311 --> Nokia 6310 --> Nokia 7370

#299695  autor: Lazz
 25 lis 2008, 13:51
Alquana tak abonenci mixa też mogą skorzystać z promocji. Czasem wystarczy zerknąć do regulaminu promocji :wink:

#299723  autor: kowcio
 25 lis 2008, 16:22
Im dłużej czytam ten temat, tym gorzej ze mną... Naprawdę... Na stronie Orange jest tak napisane:
Kod: Zaznacz cały
jeśli dopiero kupiłeś starter, już pierwsze doładowanie będzie nagrodzone świątecznym bonusem
Czyli jak to mam rozumieć? Zamówiłem starter, niebawem przyjdzie mi do domu, planuję załadować go za 50 PLN od razu. Dostanę te 200 % więcej? Wg mnie tak, ale po przeczytaniu postów express100 i DejwiD już sam nie wiem... :roll: Wszystko przez Was :P
  • Strona 80 z 136
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 136
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80