Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Nie składałem reklamacji bo jak płace za tą rozmowę tylko 1/3 cenę(75gr) co w innych sieciach Orange,Plus,Lyca(ok.2zł) to wiadomo że rozmowy nie będą takie same co za normalną cenę, lub w przypadku Play i inne wirtualne sieci co mają zasięg playa to do tego kraju koszt takiego połączenia to ok. 5zł. A rozmowy są z krajem Libia.Klucz Mobile pisze:Rozumiem, ze dzwonil Pan kilka razy na infolinuie i bez skutku?wasylek pisze:Wasylek pisze:
tam gdzie ja dzwonię to na pewno jest o wiele słabsza jakość rozmów niż z innych sieci, gdy miałem telefon w Lycamobile to rozmowy do tego kraju był w takiej jakości jakby dzwonił z polski do polski,.... Tylko koszt rozmowy w klucz to 60-80gr za minute, a z Virgin to 5zł.
Prosze powiedzieć na jaki kierunek ma pan w Klucz minute za 60-80 gr?Kuwejt? Peru? Kirgyzstan?
W Virgin, o którym Pan pisze wyzej Libia kosztuje 5.32 PLN anie 5 grwasylek pisze:Nie składałem reklamacji bo jak płace za tą rozmowę tylko 1/3 cenę(75gr) co w innych sieciach Orange,Plus,Lyca(ok.2zł) to wiadomo że rozmowy nie będą takie same co za normalną cenę, lub w przypadku Play i inne wirtualne sieci co mają zasięg playa to do tego kraju koszt takiego połączenia to ok. 5zł. A rozmowy są z krajem Libia.Klucz Mobile pisze:
Rozumiem, ze dzwonil Pan kilka razy na infolinuie i bez skutku?
Prosze powiedzieć na jaki kierunek ma pan w Klucz minute za 60-80 gr?Kuwejt? Peru? Kirgyzstan?
O 5gr nic nie pisałem, tylko o 5zł. W pierwszym poście napisałem o 5zł, ale już w kolejnym podałem że ok.5zł bo nie pamiętam dokładnie ile groszy powyżej było. Ja i tak dzwonie tam raz na 3 miesiące, więc nawet po reklamacji dopiero będę mógł się przekonać po kilku miesiącach czy są zmiany na lepsze.Klucz Mobile pisze:W Virgin, o którym Pan pisze wyzej Libia kosztuje 5.32 PLN anie 5 grwasylek pisze:Nie składałem reklamacji bo jak płace za tą rozmowę tylko 1/3 cenę(75gr) co w innych sieciach Orange,Plus,Lyca(ok.2zł) to wiadomo że rozmowy nie będą takie same co za normalną cenę, lub w przypadku Play i inne wirtualne sieci co mają zasięg playa to do tego kraju koszt takiego połączenia to ok. 5zł. A rozmowy są z krajem Libia.Klucz Mobile pisze:
Rozumiem, ze dzwonil Pan kilka razy na infolinuie i bez skutku?
Radimy tez skladac reklamacje, jesli cos nie dziala lub dziala nie prawidlowo
Błagam Cię, powiedz, że to dowcipgarfield- pisze:Mnie bardziej śmieszy, że im się zero zawieruszyło, a w poście w którym przepraszają, dwukropek chyba im się też zawieruszył tuż przed końcem albo pomylił z nawiasem zamykającym
Ale w takim Virgin czy Fakcie to 25 gr za 1MB po lejku, tu mamy przynajmniej normalną prędkość.garfield- pisze:Karlos20,tam gdzie są lejki dają 25gr.
Połączenie nie jest prywatne
Hakerzy mogą próbować wykraść Twoje dane z klucz.net (np. hasła, wiadomości lub informacje o karcie kredytowej). NET::ERR_CERT_DATE_INVALID
Ktoś kiedyś pisał, że na numerze przeniesionym mu działa. Spróbujbazooka pisze: SMS premium tam nie chodzą, prawda