• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #882982  autor: sylwekZolkusza
 17 sie 2016, 12:57
kaspeed pisze:Dajcie znać czy to wędruje na to samo konto i czy mozna na rok przedłużyć.Bo planuje zatankowac na 200zł:)
doładowania sto zł i dwieście zł wraz z premią 100 = 110 zł 200 zł = 230 zł, dawno temu wędruje na konto główne.
 #883042  autor: sylwekZolkusza
 17 sie 2016, 17:05
Orange - voucher na dostęp do platformy ‪#‎VOD‬ Player.pl
Prezent od Player.pl dla klientów Orange. Wystarczy aktywować pakiet „6GB na Wakacje” a otrzymacie bonusowy voucher na dostęp do platformy VOD player.pl. Dzięki temu przez 30 dni macie darmowy dostęp do 3 pakietów: player Plus (bogaty katalog VOD a w nim własne produkcje player.pl, zagraniczne hity i pełne sezony seriali), player KIDS (bezpieczne bajki dla maluchów w różnym wieku) i player LIVE (kanały TVN na żywo).

Wystarczy wysłać bezpłatny sms o treści „PLAYER” na numer 80103. Po otrzymaniu vouchera aktywować go na stronie www.player.pl/orange. Materiały wideo i telewizję na żywo można oglądać w aplikacji player.pl dostępnej na: PC, smartfony, tabletach oraz SmartTV wiodących producentów.

źródło: Orange
 #883058  autor: Jestem_Janek
 17 sie 2016, 18:22
Otrzymałem voucher od Orange bez aktywacji pakietu 6GB na Wakacje. Taryfa OFnK.

SMS aktywacyjny można wysłać do dnia 29 sierpnia do godz. 23:00 włącznie chyba, że wcześniej wyczerpie się zapas Voucherów.
Dostęp do usługi Player.pl na podstawie Voucher przyznawany jest na 30 dni, licząc od dnia aktywacji, która może nastąpić najpóźniej w dniu 31.08.2016 r.

Regulamin promocji „Player.pl za aktywację pakietu 6GB”
 #893612  autor: ManiacGSM
 29 paź 2016, 09:21
Siemka , ja mam natomiast pytanie jak logujecie się do aplikacji to czy pokazuje Wam ''oba'' pakiety internetu? Od dwóch czy trzech dni pokazuje mi tylko jeden pakiet -tak jakby (moim zdaniem) zsumowany ,a dopiero po wysłaniu sms-a o treści: ILE pod numer 411 dostaję informację o dwóch osobnych pakietach.

Tydzień temu doładowałem za 30 zł i dlatego moje zdziwienie -bo przecież nigdy tak szybko nie wytraciłem pakietu (tak dużego) i dopiero ten sms wszystko wyjaśnił.

No i moje pytanie: Czy to chwilowy błąd na Orange ,czy znowu coś po******lili?

PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.
 #893613  autor: biala1991
 29 paź 2016, 09:50
Od kilku dni są problemy, na Mój Orange (przez www) najpierw nie pokazywał się bonus GB za rejestrację, teraz nic nie widać, ani GB rejestracyjnych, ani zwykłego bonusa za doładowanie ani nawet stanu konta. Sprawdzić można jedynie smsem za 20gr i może taki był plan pomarańczowych :D
 #893660  autor: ManiacGSM
 29 paź 2016, 15:40
Napisałem przed chwilą zgłoszenie po zalogowaniu na swoje konto na komputerze. Po około godzinie zadzwonił telefon z biura obsługi i facet w słuchawce twierdzi, że ''wszystko jest OK'' A bonus za doładowanie nazywa się teraz internet: pakiet podstawowy

:smt013 :smt018 :smt027 :smt067 :smt068 :smt070 :smt071 :smt076 :smt078 :axe: :butthead: :withstupid: :violent2:

Pytanie teraz co im to K@@@@@wa przeszkadzało! ,aby był osobny wpis na stronie po zalogowaniu.
-no chyba ,że (biorę też to pod uwagę) konsultant mógł nawet nie wiedzieć o czym mówi.

#893682  autor: biala1991
 29 paź 2016, 18:50
Przypuszczam, że konsul nie wie :D Dane nie pokazywały się w innej pozycji niż zwykle, nie było ich wcale, brak nawet stanu środków, jedyne dostępne info to termin ważności konta ale pewnie też do czasu :D

O żesz ty! Właśnie się zalogowałam i.. Orange naprawdę zaszalało, zlikwidowali pozycję bonus za doładowanie, teraz widać tylko ten "Internet pakiet podstawowy" z przeliczoną wartością środków, nawet nie będzie wiadomo kiedy skończyły się bonusowe GB i zacznie zjadać kasę z konta. Pomarańczowi z tym ich ciągłym "poprawianiem" na gorsze są coraz bardziej irytujący
 #893744  autor: bazooka
 30 paź 2016, 11:52
U mnie na czterech kontach poprzez WWW nie widać tego "Podstawowego", ale w mobilnej widać :(
Czyli rozumie, że jednak coś wiedzą i grzebią - jak myślicie :?:

Aha i jeszcze jedno: w taryfie SMART ten bonusowy pakiet nazywa się "MB" - on jest widoczny przez WWW, a w mobilnej apce w wartości tego "Podstawowego" są zsumowane 2: ten stary bonusowy i ten "MB" - wiem o tym, bo pamiętam ile miałem tam przed tymi zmianami. MASAKRA :!:
Wiecie co, mam jak widać (pod avatarem) mam dual sim i dwie karty i Play też ma swoje problemy, ale to co odwalają przy zmianach Pomarańczowi to faktycznie jest jakaś chora filozofia.
 #893750  autor: Blank
 30 paź 2016, 12:04
Panowie, bonus za doładowanie we Free można sprawdzać nie tylko SMS-em, ale także kodem:
Kod: Zaznacz cały
*101*01#
Nie, nie znajdziecie takiej informacji na orange.pl

Tylko uwaga przy jego wprowadzaniu. Pomylicie kolejność cyferek, i zrobicie sobie kuku. Zapiszcie sobie najlepiej w kontaktach.

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament
 #893753  autor: ManiacGSM
 30 paź 2016, 12:17
Blank pisze:Panowie, bonus za doładowanie we Free można sprawdzać nie tylko SMS-em, ale także kodem:
Kod: Zaznacz cały
*101*01#
Nie, nie znajdziecie takiej informacji na orange.pl

Tylko uwaga przy jego wprowadzaniu. Pomylicie kolejność cyferek, i zrobicie sobie kuku. Zapiszcie sobie najlepiej w kontaktach.

Dzięki wielkie za ten kod, bo za każdym razem jak by sprawdzać sms-em to można by się nieźle wycyckać z kasy. :smt023

#893755  autor: bazooka
 30 paź 2016, 12:28
@Blank - nie wiem jak kolegom wyżej, ale ja to bym chciał nie wklepywać żadnych USSD tylko być pewnym, że na swoim koncie w Mój Orange spotkam prawdziwe i pełne informacje.
A kod podany przez Ciebie jest archiwalny i faktycznie znaleźć go to można tylko na forum orange, jednak nie podawany jest na stronach głównych zapewne dlatego, zgodnie z tym co napisałem wyżej: Orange zachęca do korzystania z Mój Orange, a tymczasem tam takie "poprawki".
 #893759  autor: ManiacGSM
 30 paź 2016, 12:37
bazooka pisze:@Blank - nie wiem jak kolegom wyżej, ale ja to bym chciał nie wklepywać żadnych USSD tylko być pewnym, że na swoim koncie w Mój Orange spotkam prawdziwe i pełne informacje.
A kod podany przez Ciebie jest archiwalny i faktycznie znaleźć go to można tylko na forum orange, jednak nie podawany jest na stronach głównych zapewne dlatego, zgodnie z tym co napisałem wyżej: Orange zachęca do korzystania z Mój Orange, a tymczasem tam takie "poprawki".
Bazooka -
Ja też bym chciał, aby firma Orange się ogarnęła i nie robiła nam takich ''niespodzianek'' i modlę się ,aby to były tylko chwilowe problemy.

A co do tego kodu to wpisałem do kontaktów i wchodząc w kontakty kliknąłem na ten ''kontakt'' potem w górnym prawym rogu -przynajmniej u mnie jest taka opcja ''przypnij do ekranu głównego'' i tym samym to na razie jak dla mnie jedyna metoda niewpisywania co chwilę kodu USSD.

#893761  autor: bazooka
 30 paź 2016, 12:44
@Maniac: tylko, że w apce Mój Orange informacje są spoko, mnie jednak przeszkadza różnica w danych w porównaniu do WWW - i jest tak "od zawsze", ale tym razem jest to strasznie irytujące, bo jednej pozycji przez WWW nie ma wcale :!:
 #893762  autor: ManiacGSM
 30 paź 2016, 12:49
u mnie niestety jak na razie zarówno na komputerze stacjonarnym jak i mój Orange te dane (jeśli chodzi o ilość internetu) pokazuje tak samo. -co do samej aplikacji zaś nie mam większych zastrzeżeń. -Lub powinienem może powiedzieć nie miałem.

#893770  autor: Blank
 30 paź 2016, 13:13
@bazooka,

Polecam ten kod - bo on pokazuje dane na bieżąco, a jak Mój Orange działa, to wszyscy wiedzą.
Nie wydaje mi się, aby schowanie kodu było w celu promowania Mojego orange, lecz zarobku - SMS przecież jest (i zawsze jest płatny). Ale może jestem bardziej cięty na nich ;p

Co do samej prezentacji, jest taka sama informacja w portalu, jak i aplikacji - przynajmniej u mnie.
Ta informacja zastąpiła dwie inne, które były dotychczasowo. Nie wiem czy to błąd, czy tak zostanie, ale sądząc po nich, jest to celowe zagranie.

Kod można zapisać w kontaktach, do czego zresztą zachęcam. Na smartfonach, warto wtedy skorzystać z odpowiedniego widżetu lub przypięcia, i szybko można sprawdzać aktualną ilość ;p

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament
 #894048  autor: Przemix
 02 lis 2016, 11:55
Kiedyś ten kod nie działał w SMART z tego co pamiętam, ale teraz działa. Na stronie Orange nie pokazuje mi żadnego pakietu, a w aplikacji internet cały, wraz z przeliczoną kwotą z konta głównego. Kod jest zbawienny
 #894557  autor: zoltan666
 06 lis 2016, 21:44
A jak w tej sytuacji będzie pokazywało bonusowe 100 GB za rejestrację?
 #894666  autor: biala1991
 07 lis 2016, 18:02
Ten kod nie pokazuje GB za rejestrację, ale z nimi nie ma problemu w Mój Orange, bo widać je w osobnej pozycji, w przeciwieństwie do bonusu za doładowanie, który został zsumowany ze środkami na koncie.