gdzie sie przeniosłeś na chwilę z nju żeby wrócić na dodtkowy?
Witam Wszystkich. Proszę o radę. Mam w nju abonament i moja dziewczyna ma abonament w nju. Chciałbym jej numer dodać jako dodatkowy do swojego. Oczywiście wiem, że musiałbym najpierw jej abo wypowiedzieć i numer przenieść na kartę, później wyrejestrować i ponownie zarejestrować tym razem na mnie i dopiero uruchomić usługę numer dodatkowy. Tyle, że jej okres rozliczeniowy to 1-31, czyli składając teraz wypowiedzenie muszę czekać ponad półtora miesiąca na samo przejście na kartę plus wyrejestrowanie, zarejestrowanie, włączenie usługi itp. Trochę długo. Dlatego zastanawiam się, czy nie pójść w poniedziałek do playa i przenieść numer z tym samym dniem ( bez okresu miesięcznego wypowiedzenia w nju - pewnie najwyżej doliczą 9 zł za miesiąc ) na kartę, zrobić od razu cesję na siebie i później jak karta w playu będzie aktywna uruchomić ją jako numer dodatkowy w nju.
Da radę? Ktoś ma doświadczenie z przenosinami z nju abo do playa na kartę?
Czy są z tym jakieś problemy? Bo nie chciałbym, żeby dziewczyna została na jakiś czas bez telefonu wskutek problemów pomiędzy operatorami. Pozdrawiam