• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 75 z 136
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 136

#297243  autor: michal1984
 12 lis 2008, 10:04
To nie widziałem, że tak to wygląda. Dziękuje za uświadomienie :)

#297245  autor: qrczakos
 12 lis 2008, 10:15
JayCee pisze:Już niedługo zatrzęsie się w tym temacie ;-) bądźcie czujni...

PS. Nie pytajcie o szczegóły, bo i tak nic nie napiszę, chcę wzbudzić tylko Waszą czujność na promocję doładowań...
no i czekam i czekam..
a panstwo drodzy zamiast czujni byc to oftopia!:[

JayCee napisz chociaz czy w tym tygodniu sie doczekam:P

#297247  autor: biotyt
 12 lis 2008, 10:26
qrczakos pisze:
JayCee pisze:Już niedługo zatrzęsie się w tym temacie ;-) bądźcie czujni...

PS. Nie pytajcie o szczegóły, bo i tak nic nie napiszę, chcę wzbudzić tylko Waszą czujność na promocję doładowań...
no i czekam i czekam..
a panstwo drodzy zamiast czujni byc to oftopia!:[

JayCee napisz chociaz czy w tym tygodniu sie doczekam:P
Ja sądzę, że dopiero od następnego tygodnia, po konferencji Orange 17 listopada :D

biotyt

#297442  autor: jablo
 13 lis 2008, 17:25
Tak czytam ten temat i nie widzę info o bieżącej promocji a mianowicie
Kod: Zaznacz cały
do jutra do 23.59 trwa promocja doładowań. Wysyłając smsem niewykorzystany kod z karty za 25 pln na nr 880, 10 wpłynie na połączenia i smsy wewnątrz sieci
Promocja nie dotyczy użytkowników oferty MIX

#297455  autor: biotyt
 13 lis 2008, 18:04
Ciekawe czemu zdecydowali się na tak krótką promocję. Czyżby od następnego tygodnia po prezentacji oferty świątecznej w poniedziałek zmieniły się warunki takich promocyjnych doładowań? Ktoś już pisał tajemniczo by śledzić ten temat, a to narzuca pewną myśl o zmianach.

biotyt

#297466  autor: jablo
 13 lis 2008, 18:29
Z tego co się orientuje ta promocja weszła wczoraj, ale nie miałem niestety czasu o niej napisać. Promocja jak promocja, nie ma sensu zastanawiać się dlaczego taka krótka. Świeta się zbliżają, pewnie niebawem można się spodziewać czegoś nowego. Mam tylko nadzieje że to nie będą kolejne darmowe godziny... :]

#297470  autor: biotyt
 13 lis 2008, 19:03
Może w końcu Orange zaskoczy nas bonusem do doładowań wpływający na konto główne czyli do wykorzystania na dowolny cel, także do wszystkich sieci. W końcu stawki MTR spadają, niektórzy operatorzy pokusili się już o zniżki poza sieć, a niektórzy nieoficjalnie są na drodze ku obniżkom. Myślę, że nie było by dla Orange problemem np. 25zł+10zł bonusu czy 50+25. Ludzie jeszcze chętniej doładowywali by konto ciesząc się tańszymi usługami. Takie promocje są dla Orange korzystniejsze niż obniżka cen, bo w raz z obniżką ludzie mniej doładowują, a tutaj taniej oznacza wyższe doładowania co motywuje do wydawania więcej.

biotyt

#297481  autor: lukasz.wr
 13 lis 2008, 19:35
Jesli na tapecie sa obecnie promocje Orange to chciałbym sie podzielić ciekawą rzeczą. Ponieważ z telefonu korzystam tyle ile korzystam i doładowanie realizuje za pomocą karty 100zł co około 5 miesiecy.
Poniewaz jutro konczyła sie wazność konta doładowałem dzis Orange Go za 100zł i otrzymałem nastepującego sms-a "w nagrode za regularne doładowanie otrzymasz 240 minut które możesz wykorzystać do 14.12.2008.Limit premiowanych doładowań wynosi 200zł w miesiacu" rzeczywiście po sprawdzeniu o Orange on-line widnieje 240 minut w srodkach promocyjnych, a z kąta nie pobierana jest opłata za połączenie z orange.
Ale najciekawsze jest w tym to ze ostatnie doładowanie zrealizowałem około 150 dni temu :-)
błacz systemu czy promocja swiateczna???????która do każdrgo doładowania bedzie dodawać okresloną ilość minut?
pozdrawiam serdecznie.

#297485  autor: biotyt
 13 lis 2008, 19:54
lukasz.wr, to promocja, która jest już od kilku miesięcy w ofercie Nowe Orange GO. Nazywa się Minuty Non-stop. Polecam adres: Minuty Non-stop.
Dobę po doładowaniu, a przed 5 dniem od doładowania możesz sobie także aktywować numer Orange, z którym będziesz miał do wygadania 1200 min przez 2 miesiące.
Ostatnio zmieniony 13 lis 2008, 20:56 przez biotyt, łącznie zmieniany 1 raz.

biotyt

#297490  autor: miniek987
 13 lis 2008, 20:07
lukasz.wr pisze: Ale najciekawsze jest w tym to ze ostatnie doładowanie zrealizowałem około 150 dni temu :-)
Mi to wygląda na błąd systemu, gdyby to była jakaś promocja, myślę, że jeszcze ktoś by o tym wspomniał, bo przecież minuty Non - Stop dostaje się dla doładowań 25-100 zł. Miałem kiedyś problem również przy doładowaniu, zamiast 25 zł na promocyjne otrzymałem 45 zł i też nie wiadomo skąd (pisałem już o tym wcześniej tutaj).
Biotyt kolega Lukasz.wr doładował konto około 150 dni od ostatniego doładowania, a żeby otrzymywać Minuty Non - Stop trzeba doładowywać co 31 dni. Pozdrawiam.

#297491  autor: biotyt
 13 lis 2008, 20:10
No fakt, ale wiele osób potwierdza, że dostają te bonusy niezależnie od tego kiedy doładowali.

biotyt

#297493  autor: matt
 13 lis 2008, 20:20
biotyt pisze:Dobę po doładowaniu, a przed 5 dniem od doładowania możesz sobie także aktywować numer Orange lub stacjonarny, z którym będziesz miał do wygadania 1200 min przez 2 miesiące.
o ile dobrze pamiętam to w usłudze "Pogadaj sobie" można wybrać tylko numer w Orange.

#297500  autor: biotyt
 13 lis 2008, 20:58
matt pisze:o ile dobrze pamiętam to w usłudze "Pogadaj sobie" można wybrać tylko numer w Orange.
Zgadza się, tylko numer Orange. Z przyzwyczajenia wtrącił się ten dopisek "i stacjonarnych". Już poprawiłem wcześniejszy post.

biotyt

#297503  autor: express100
 13 lis 2008, 21:09
biotyt napisał/a:
Dobę po doładowaniu, a przed 5 dniem od doładowania możesz sobie także aktywować numer Orange lub stacjonarny, z którym będziesz miał do wygadania 1200 min przez 2 miesiące.

o ile dobrze pamiętam to w usłudze "Pogadaj sobie" można wybrać tylko numer w Orange.
- tak może to być numer tylko w Orange (wg regulaminu, a ja nie próbowałem inaczej).
miniek987 pisze:Mi to wygląda na błąd systemu, gdyby to była jakaś promocja, myślę, że jeszcze ktoś by o tym wspomniał, bo przecież minuty Non - Stop dostaje się dla doładowań 25-100 zł. Miałem kiedyś problem również przy doładowaniu, zamiast 25 zł na promocyjne otrzymałem 45 zł i też nie wiadomo skąd (pisałem już o tym wcześniej tutaj).
Biotyt kolega Lukasz.wr doładował konto około 150 dni od ostatniego doładowania, a żeby otrzymywać Minuty Non - Stop trzeba doładowywać co 31 dni. Pozdrawiam.
Warunki promocji zmieniły się dnia 15.09.2008r. i od tego czasu jedynie trzeba raz aktywować tj. jest napisane w regulaminie:
2. Warunkiem przyznania Bonusu po raz pierwszy jest dokonanie co najmniej 2-óch doładowań konta w okresie krótszym niż 31dni kwotą nie mniejszą niż 25 zł.
a już po ww. aktywacji zgodnie z regulaminem i z tym co mówi większość konsultantów to każde doładowanie nawet co 4-5 miesięcy jest premiowane minutami NON-STOP.
Tutaj zamieszczam regulamin MINUT NON-STOP
Sorry, za offtopa :wink:
Pozdrawiam!

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#297520  autor: Btk_Tomas
 13 lis 2008, 22:09
7. Warunkiem otrzymywania Bonusu jest dokonywanie doładowan konta w taki sposób, aby utrzymywac konto w okresie
aktywnym, powodujac przejscie w okres pasywny Klient traci prawo do Bonusu.

Z tego wynika że by otrzymać pierwszy bonus trzeba doładować dwa razy konto w ciągu 31 dni. Potem wystarczy utrzymywać aktywne konto na połączenia wychodzące.

#297525  autor: biotyt
 13 lis 2008, 22:19
Moja mama od ponad roku jak ma Nowe Orange GO doładowuje konto za 50 zł na kilka dni przed końcem ważności konta czyli co 3 miesiące. Nigdy nie zrealizowała doładowania dwa razy w ciągu miesiąca. Wiem, bo kontroluje jej konto i przypominam o doładowaniach. Też dostała już drugi raz Minuty Non-stop choć nie powinna bo zbyt rzadko doładowywała by wogóle włączyć tą promocję. Mam wrażenie, że wystarczy utrzymywać aktywne konto.

biotyt

#297657  autor: kaczor5533
 14 lis 2008, 17:39
Mam to samo nigdy nie doladowalem konta dwa razy w przeciagu miesiaca a ostatnio dostalem 240 min do 100zl. Za to utrzymuje juz od dosc dawna aktywne konto, wiec moze rzeczywiscie tylko o to chodzi. U brata ta sama sytuacja. Jemu jedynie zdazalo sie doladowac 5zl przed jakim wiekszym doladowaniem ale to niby ten regulamin tez wyklucza. Chyba niemozliwe zebysmy wszyscy byli takimi szczesliwcami, pewnie niedopatrzenie ze strony Orange, wiec sie cieszmy.

#297691  autor: Atlan
 14 lis 2008, 21:21
No muszę przyznać, że sam jestem ciekaw co operator, który ma najwięcej klientów prepaid zaproponuje tym razem.
Czy to będzie tylko to co kilka tematów niżej jest przedstawione w ulotkach, czy może coś jeszcze? No i zastanawia mnie, dlaczego ktoś właśnie w tym temacie wspomniał, że się zatrzęsie...
Ale życie mnie nauczyło, że nie warto się napalać zanim nie poznamy chociażby pierwszych szczegółów. Po ofercie TT jestem dość sceptycznie nastawiony co do zmian w Orange jak i w Plusie. Prawdę mówiąc myślałem, że ten rok upłynie pod znakiem tańszych SMSów do wszystkich sieci. Heyah i Play już ten krok zrobiły (odpowiednio 300 SMSów za 5,90zł i 200 SMSów gratis)... z drugiej strony Plus zabrał skromne 50/150/300 SMSów za doładowanie. Może teraz Orange będzie dawać pakiet SMSów za doładowanie i dlatego "ten ktoś kto wie" napisał o tym właśnie tutaj?

Tak czy siak czekamy... Rewolucji się nie spodziewam :)

Zagadki logiczne

#298072  autor: ewelina86
 16 lis 2008, 22:56
Atlan pisze:Może teraz Orange będzie dawać pakiet SMSów za doładowanie i dlatego "ten ktoś kto wie" napisał o tym właśnie tutaj?
nie kusiłabym się na stwierdzenie, że się zatrzęsie, mając na myśli smsy. :twisted:

Jeśli ktoś zarzuca Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, pomyśl sobie, że Titanica budowali profesjonaliści, a Arkę Noego amatorzy.

#298075  autor: biotyt
 16 lis 2008, 23:12
No właśnie. SMS-y to nic porażającego. Spodziewał bym się czegoś bardziej porażającego jak np. 40% więcej do wszystkich sieci.

biotyt
  • Strona 75 z 136
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 136
  • 1
  • 73
  • 74