A no chyba że tak
Dzięki za wytłumaczenie hehe

Niewykorzystane w ramach cyklu środki z pakietu internet przepadają wraz z upływem bieżącego cyklu Usługi.
Samo się zmieniło czy doładowywałeś albo wysyłałeś sms'a na RWK ?? Reklamacje i tak pisz bo w regulaminach nowego RWK jest "W przypadku gdy w trakcie obowiązywania Promocyjnej ważności konta głównego, Abonent dokona doładowania w wyniku którego ważność konta głównego okazałaby się dłuższa niż ta wynikająca z Promocji, to wówczas Abonenta obowiązuje korzystniejsza ważność konta głównego wynikająca z tego doładowania." Niby od innej strony ale widać ze raczej nie nastawiają się na skracanie ważności konta mimo ze system tak robi...Placeks pisze:po zmianach systemu moje 600+ dni waznosci konta
Nic nie doladowywalem ani nic nie zmienialem. Karta siedzi w modemie i uzywam go jako netu domowego.Gregrin pisze:Samo się zmieniło czy doładowywałeś albo wysyłałeś sms'a na RWK ?? Reklamacje i tak pisz bo w regulaminach nowego RWK jest "W przypadku gdy w trakcie obowiązywania Promocyjnej ważności konta głównego, Abonent dokona doładowania w wyniku którego ważność konta głównego okazałaby się dłuższa niż ta wynikająca z Promocji, to wówczas Abonenta obowiązuje korzystniejsza ważność konta głównego wynikająca z tego doładowania." Niby od innej strony ale widać ze raczej nie nastawiają się na skracanie ważności konta mimo ze system tak robi...Placeks pisze:po zmianach systemu moje 600+ dni waznosci konta
ale i te błędy zna operator.tele2017 pisze:Ja znam także inne błędy których nie zdradze, bo jak sie wyda publicznie to napewno te korzystne luki zlikwidują.
A kto bogatemu zabroni?tele2017 pisze:Racja, ale może sukcesywnie to właśnie ręcznie korygują na chybił trafił niektórym.
Kolego Placeks: czy zlecałeś przelewy cykliczne/pojedyncze albo wysyłałeś smsy premium? Może to jest jakiś klucz? Kiedy doładowałeś 200zł?tele2017 pisze:może sukcesywnie to właśnie ręcznie korygują na chybił trafił niektórym.
Juz spiesze z odp.ign123 pisze:Kolego Placeks: czy zlecałeś przelewy cykliczne/pojedyncze albo wysyłałeś smsy premium? Może to jest jakiś klucz? Kiedy doładowałeś 200zł?tele2017 pisze:może sukcesywnie to właśnie ręcznie korygują na chybił trafił niektórym.
U mnie póki co wszystko po staremu, terminy ok.