Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Zgadza się. To prawda i tym regulaminem w pewien sposób mogą wprowadzać w błąd. Ja trzymam się jednego. Środki z pakietów/bonusów (takich jak ten), muszą być przeznaczone na usługi wymienione w regulaminie. A co do usług niewymienionych - przyjmuję z góry, że najprawdopodobniej bonus nie jest na na nie przeznaczony. W ten sposób nie muszę się później rozczarowywać.lee pisze:DanielR, chwila tak czytam i czytam i nie widzę wykluczenia transmisji danych - w tym co zacytowałeś
Z twoim wnioskiem także po części się zgadzam. Jednak jakoś mogli napisać, że bonus nie jest przeznaczony do połączeń na numery specjalne. Więc moim zdaniem o transmisji danych też mogli wspomnieć.artix pisze:A ja widzę wykluczenie. Przecież precyzyjnie napisali na co można bonus wykorzystać, a transmisji danych w tym spisie nie ma. Wnioskuję zatem o oddalenie powództwa.
Wykluczyli numery specjalne, bo wcześniej wspomnieli o możliwości wykorzystania bonusa na połączenia i smsy, więc musieli doprecyzować. O transmisji danych nie ma mowy, regulamin więc jest dobryDanielR pisze:Z twoim wnioskiem także po części się zgadzam. Jednak jakoś mogli napisać, że bonus nie jest przeznaczony do połączeń na numery specjalne. Więc moim zdaniem o transmisji danych też mogli wspomnieć.artix pisze:A ja widzę wykluczenie. Przecież precyzyjnie napisali na co można bonus wykorzystać, a transmisji danych w tym spisie nie ma. Wnioskuję zatem o oddalenie powództwa.
I dlatego korzystamy z tego operatora.mtx pisze:Ja tam lubię, że w VM jednak wszystko jest dość jasne. Nie muszę rozkminiać kiedy mi się kończą pakiety, kiedy kończy się limit transmisji w abo i ile zapłacę. Mają swoje za uszami, ale i tak na razie mam do nich większe zaufanie niż do wielkiej 4.
.