Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Tak, ta promocja działa, gdyż przedłużałem ważność karty SIM z Orange Free.osachorzow pisze: Cage pamiętaj o promocji (chyba działa?) z wysłaniem smsa przedłużającego ważność konta o rok.
Dziś byłem w salonie Play i dowiedziałem, że za przeniesienie numeru otrzymuje się 60 zł po doładowaniu np. za 5 złDanielR pisze:3G, doładuj konto za 5 zł, zaczekaj na bonus. Gdy się upewnisz np. krótkim kodem USSD: *101#, że już go dostałeś, przenieś się na któryś z trzech profili taryfy Fresh. Zrobisz to poprzez krótki kod USSD: *163#. Masz tam wszystko ładnie opisane. Nie utracisz promocyjnego bonusu za przeniesienie, nie skróci się też jego ważność. Za to, gdy będziesz już w taryfie Fresh, ponownie doładuj się za 5 zł, by wydłużyć ważność konta głównego o rok. Powodzenia!
Przedłużenie kosztuje 5 zł - pakiet 10/5. Doładowanie co miesiąc za min 10 zł też chyba przedłuża. Za każdym razem o 30 dni.Cage pisze:zawsze jest ważny tylko 90 dni
Żadne doładowanie nie przedłuża ważności bonusu.Doładowanie co miesiąc za min 10 zł też chyba przedłuża.
Też przenosiłem do Fresh ale jaką taryfę mi przydzielono to nie pamiętam.Edmund pisze:Taki "ficzer" ma taryfa Play Fresh 1
Ja obecnie na jednej karcie mam taryfę Play Fresh 5, ciekawe czym się różni od taryfy Play Fresh 1Edmund pisze:Taki "ficzer" ma taryfa Play Fresh 1, że ważność konta promocyjnego przedłuża każde doładowanie.
Faktycznie, to jest prawda, gdyż ten numer był przenoszony z Orange do Play, a tak przy okazji zapytam, to też jest taryfa Play Fresh 2,3 lub 4Markadiusz pisze:Cage, jedynka jest dla tych, którzy przenieśli numer do PLAY, a piątka jest "zwykła" na kartach sprzedawanych.