- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
wyrzuć z adresu jednomikage1 pisze:ja tego linku nie mogę otworzyć...
Kod: Zaznacz cały
http://
mozesz sprecyzowac?mm pisze:Kasuja mnie nie trzy grosze brutto ale raczej netto.

pojawi sie z duuuzym opoznieniemW orange on-line nie mam tego na liscie wlaczonych uslug
A tak btw to nie moge wlaczyc sobie tego aby rozmowy na koszt odbiorcy(moj) byly taryfikowane wg stawek z pakietu/trzy-po-trzy czy czego tam. Nie i czesc.
Zamówienie Rozmowy na Koszt Odbiorcy jest zawsze bezpłatne.
Za połączenie płaci tylko odbiorca, zawsze 75 groszy, niezależnie od taryfy, z jakiej korzysta.
prawdopodobnie nie bedzie tego regulaminu, on w sumie w ogole to nawet nie bylmm pisze:regulamin na życzenie - mam go od 13 marca...regulamin

jak ty chciales ja wlaczyc jak nie miales nawet kasy??Po naciskach kobieta wlacza mi usluge ale wpierw wrzuca mi 6 zlotych na konto zeby mogla sie wlaczyc

ogolnie to mialem przyjemnosc rozmawiac z osoba, ktora zajmuje sie ta promocja.. jednak ten watek pozostawie bez komentarza

Bo oficjalnny start usługi miał miejsce dopiero wczoraj...biotyt pisze:Informacje o usłudze Trzy po Trzy na stronie Orange została zaktualizowana.
koszt za minute blizszy jest 3,66gr niz 3grDejwiD pisze:mozesz sprecyzowac?mm pisze:Kasuja mnie nie trzy grosze brutto ale raczej netto.![]()
dalej nie widac ale pal lichoDejwiD pisze:pojawi sie z duuuzym opoznieniemW orange on-line nie mam tego na liscie wlaczonych uslug
DejwiD pisze:A tak btw to nie moge wlaczyc sobie tego aby rozmowy na koszt odbiorcy(moj) byly taryfikowane wg stawek z pakietu/trzy-po-trzy czy czego tam. Nie i czesc.Kod: Zaznacz całyZamówienie Rozmowy na Koszt Odbiorcy jest zawsze bezpłatne. Za połączenie płaci tylko odbiorca, zawsze 75 groszy, niezależnie od taryfy, z jakiej korzysta.
ale moze ja sie nie znamOdbierając połączenia na swój koszt od numerów zdefiniowanych na tej liście zapłacisz mniej niż za zwykłą Rozmowę na Koszt Odbiorcy. Na listę możesz wprowadzić do 25 numerów w Orange. Jeśli chcesz na swój koszt odbierać połączenia tylko od wskazanych numerów, a pozostałe zablokować, włączenie usługi Moja lista połącz z aktywacją Blokady Odbierania Połączeń na Twój Koszt
tylko ze wczesniej skasowano mnie za wlaczenie a nie wlaczono a to co mi zostalo na koncie mam prawo wydzwonic chyba :]DejwiD pisze:jak ty chciales ja wlaczyc jak nie miales nawet kasy??Po naciskach kobieta wlacza mi usluge ale wpierw wrzuca mi 6 zlotych na konto zeby mogla sie wlaczyc![]()
[ Dodano: 2008-03-20, 13:06 ]
Nie wiem jak teraz ale na starym trzy po trzy przy polaczeniach trwajacych 1-2(a moze i trzy) sekundy nic nie zarabiali. Wiem bo nieraz wbijalem sie tak w poczte glosowa.babeo pisze:jak nalicz rozmowę trwająca np. 10 sekund? za 1g?
jakos tego nie dalo sie wywnioskowac z Twojego tekstuwshk pisze:DejwiD napisał/a:
Cytat:
Po naciskach kobieta wlacza mi usluge ale wpierw wrzuca mi 6 zlotych na konto zeby mogla sie wlaczyc
jak ty chciales ja wlaczyc jak nie miales nawet kasy??
tylko ze wczesniej skasowano mnie za wlaczenie a nie wlaczono a to co mi zostalo na koncie mam prawo wydzwonic chyba :]

nie znam nikogo komu by to dzialalo..wshk pisze:DejwiD napisał/a:
Cytat:
A tak btw to nie moge wlaczyc sobie tego aby rozmowy na koszt odbiorcy(moj) byly taryfikowane wg stawek z pakietu/trzy-po-trzy czy czego tam. Nie i czesc.
Kod:
Zamówienie Rozmowy na Koszt Odbiorcy jest zawsze bezpłatne.
Za połączenie płaci tylko odbiorca, zawsze 75 groszy, niezależnie od taryfy, z jakiej korzysta.
Kod:
Odbierając połączenia na swój koszt od numerów zdefiniowanych na tej liście zapłacisz mniej niż za zwykłą Rozmowę na Koszt Odbiorcy. Na listę możesz wprowadzić do 25 numerów w Orange. Jeśli chcesz na swój koszt odbierać połączenia tylko od wskazanych numerów, a pozostałe zablokować, włączenie usługi Moja lista połącz z aktywacją Blokady Odbierania Połączeń na Twój Koszt
ale moze ja sie nie znam
ps. obaj sie nie znamy

W przypadku Uytkowników opata za poczenie na koszt Odbierajcego pomniejsza
ilo jednostek taryfowych zakupionych w ramach doadowa (wyklucza si jednostki taryfowe przyznane w ramach innych promocji i przyznane
dodatkowo przez operatora).
Jeśli mam kasę na koncie promocyjnym do orange to przy korzystaniu z 3 po 3 będzie mi zjadać z tego promocyjnego czy z głównego??????
Nie wiem czy zauważyliście, ale:
Tak jest na stronce Orange.Usługa Trzy po Trzy łączy się z pakietem Grosz za SMS.
Usługa Trzy po Trzy łączy się z pakietem POP Gadane.
Rzeczywiście tak jest napisane, ale ważniejsze jest to co jest napisane w regulaminie a tam czarno na białym stoi, że z usługą "POP Gadane" "Trzy po Trzy" się nie łączy.DarQ pisze:Nie wiem czy zauważyliście, ale:Tak jest na stronce Orange.Usługa Trzy po Trzy łączy się z pakietem Grosz za SMS.

Ehhh.... ale oni mają bałagan! A mógłby to ktoś sam dokładnie sporawdzić na własnej skórze?
No niezły bałagan. Oczywiście, że POP Gadane nie działa z Trzy po Trzy i tak było napisane po aktualizacji strony. Teraz widzę, że w między czasie coś pozmieniali bo układ tekstu jest inny. Tak ktoś poprawiał, że przedobrzył.Usługa Trzy po Trzy łączy się z pakietem Grosz za SMS.
biotyt