• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 70 z 97
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 97

#594823  autor: Sharly
 12 lis 2012, 14:05
Edmund pisze:ciekawy, poza tym że powinieneś pisać bardziej konkretne i konstruktywne wypowiedzi staraj się używać kropek. Budujesz zbyt długie i skomplikowane zdania wielokrotnie podrzędne przez co czytanie Twoich wypowiedzi nie jest łatwe.
co to ma do rzeczy? Nie trzeba byc Einstainem,zeby zrozumiec co ma na mysli.
jezeli nie uzywam duzej litery na poczatku zdania które poprzedziłem kropką = temu,że interpunkcja jest moim wrogiem?

Nie popadajmy ze skrajności w skrajność.

#top
Jestem zawiedziony postawą bok,bo jezeli tlumacza przyszlemu klientowi,ze maja male problemy z czymkolwiek,to po co startuja z rozmachem ?

Bez odrobiny hipokryzji - swiat nie potrafilby istniec

#594865  autor: ciekawy
 12 lis 2012, 16:11
Edmund pisze:ciekawy, poza tym że powinieneś pisać bardziej konkretne i konstruktywne wypowiedzi staraj się używać kropek. Budujesz zbyt długie i skomplikowane zdania wielokrotnie podrzędne przez co czytanie Twoich wypowiedzi nie jest łatwe.
kto powiedział,że czytanie moich postów musi być łatwe :), piszę konkretnie na tyle na ile się da bo czasem są tematy gdzie nie zawsze da się pisać konkretnie, kropek zwykle używa się na końcu wypowiedzi,a moje zdania wcale nie są takie długie.

[ Dodano: 2012-11-12, 16:15 ]
macc pisze:Koszt połączenia rekompensuje wszystkie nasze niedogodności :wink:
bez przesady,nie jest tak źle w tej sieci.

#594898  autor: mth90
 12 lis 2012, 18:27
- starter z prefixem 799 został dostarczony jako mini-SIM, 24.08. zleciłem przez zarządzanie kontem wymianę na micro-SIM... I nadal mam mini-SIM. Po 2,5 miesiąca, gdzie najpierw nasłuchałem się, że karta była wysłana, ale nie udało się jej doręczyć, że to oni powinni mieć do mnie pretensje, nie odwrotnie. W końcu dotarła. Podniszczona, ale dotarła. Szkoda tylko, że jako artefakt, ponieważ nikt z obsługi nie potrafi przenieść mojego numeru na nową kartę. Kolejnej zamówić nie mogę, ponieważ, za zarządzaniem kontem, od ostatniej wymiany minął mniej niż tydzień.
Dzisiaj, kolejna pani J. dokonała tego cudu i karta micro-SIM ożyła. Podobno kwestia jednego kliknięcia...
- numer z Orange, premiowany darmowym pakietem danych za przeniesienie. Pakietem, o który każdorazowo trzeba się upomnieć. Pakiet ma się kumulować? Niestety, przy aktywacji przez BOK można o tym zapomnieć. Naturalnie można złożyć reklamację na wadliwie działającą obsługę, można złożyć ją ponownie i ponownie... Może ktoś się świetnie bawi je czytając, ale na pewno nie zamierza się do niej odnieść. Po prostu cisza, brak jakiejkolwiek reakcji, mimo zapewnień kolejnych kobiet z call center.
Stanowisko na dziś: kumulacja pakietów to błąd systemu, aktywacja może się zazębić w wyjątkowych sytuacjach. Na jednym numerze kumuluje się od sierpnia? Błąd systemu. A pani J. głośniejsza ode mnie, więc dodatkowo błąd komunikacji.
Edmund pisze: Oficjalnie jak mówi VM to z internetu można korzystać wyłącznie na zasięgu P4. Natomiast nieoficjalnie na wszystkich zasięgach ;)
Dzisiaj usłyszałem, że internet działa w zasięgu Orange i to akurat nie jest błąd. :P
Można prosić jakieś źródło informacji?

#595117  autor: ciekawy
 13 lis 2012, 20:38
są może jakieś statystyki w których jest podana ilość ludzi,którzy korzystają z tej sieci ?

#595139  autor: słoneczny
 13 lis 2012, 21:59
No niestety nie ma. Być może coś na ten temat pojawi się na początku nowego roku.
Jedynie na blogu Play była infografika w której podano, że w 3 kwartale, przeniesiono 23 numery z P4 do VM. Ale to było jeszcze przed kampanią w mediach, więc nic to specjalnie nie daje.
Ja osobiście namówiłem na razie jedną osobą.
Dziś doładowałem konto w sklepie na osiedlu. Pani sprzedawczyni mi powiedział, że to jest pierwsze doładowanie VM. Także raczej szału ze sprzedażą nie ma.

#595147  autor: DanielR
 13 lis 2012, 22:50
słoneczny pisze:Dziś doładowałem konto w sklepie na osiedlu. Pani sprzedawczyni mi powiedział, że to jest pierwsze doładowanie VM.
Więc możesz czuć się wyróżniony jako pionier! Powinna Cię obdarować jakimś prezentem z uwagi na to, że byleś pierwszy. :wink:

#595150  autor: słoneczny
 13 lis 2012, 22:57
No dokładnie. Prawie trzy miesiące temu, też byłem pierwszy z doładowaniem w Kauflandzie.
Kierowniczce w Żabce to nawet zasugerowałem żeby zamówiła więcej starterów, w związku ze zbliżającą się kampanią reklamową. :D

Nie wiem jak tam w wielkich metropoliach,a ale u mnie w 30 tysięcznym mieście tak właśnie to wygląda.

#595182  autor: macc
 14 lis 2012, 08:19
Te reklamy telewizyjne nie dotarły za bardzo do ludzi.

#595205  autor: lee
 14 lis 2012, 10:57
VM = wielkie rozczarowanie :mrgreen:
Jak ni dadzą na stałe tego pakietu to moja simka wyląduje w szufladzie i tyle
Generalnie wielka klapa i tyle bo to całe 19gr/min to trochę za mało żeby odnieść wielki sukces wPL

#595229  autor: DanielR
 14 lis 2012, 12:59
Czy komuś udało się już bezpiecznie ewakuować z Virgin Mobile? Chodzi mi o te osoby, które najpierw przeniosły tam numer z innej sieci, a następnie (po jakimś czasie) znów przeniosły numer gdzie indziej, ewentualnie powróciły do "starej" sieci.

#595297  autor: Fakers
 14 lis 2012, 18:52
Witam.
Czy jeśli przez internet złożyłem dyspozycję przeniesienia numeru z TM do VM a po przeczytaniu opinii o tym operatorze chciałbym to odkręcić i pozostać nadal chwilowo w TM to czy skoro jeszcze nie przysłali mi kuriera z tymi papierkami do podpisu mogę po prostu nic nie podpisywać nie odsyłać i operacja przeniesienia zostanie anulowana?
Pozdroo

#595298  autor: artix
 14 lis 2012, 18:56
Tak, przyślą Ci papiery listem poleconym, ale jak nie odeślesz podpisanych, to przeniesienia po prostu nie będzie.

#595316  autor: Edmund
 14 lis 2012, 20:16
Fakers, a na pociechę możesz sobie zachować ich kartę SIM i mieć ją w kolekcji. Niestety nie będzie ona aktywna :(

Wszechobecnemu analfabetyzmowi, braku poszanowania dla języka ojczystego i braku czytania ze zrozumieniem mówię nie!

Orange: Nowe GO
Play: Fresh, stare Lubię to!
Plus na Kartę
Net: OFnK, Aero2

#595389  autor: kwistas
 15 lis 2012, 02:42
Aktualnie żeby nie mBank to już dawno bym dołączył do grona Virgin, zobacze czy mBank przedłuży 19gr/min. Pakiet internetowy przynajmniej 100MB powinien być oferowany za darmo na stale (aktualnie 250MB tylko do końca roku), bo jeśli chcą za 100MB 9zł to ja im dziękuję. Play 100MB za 7zł w Plusie 100MB za 7zł z lejkiem, muszą dać 5zł za 100MB jak mBank. BOK Virgim mnie nie przeraża, gorsze od BOK Playa z początków działania nie jest :-D

#595401  autor: jozkos
 15 lis 2012, 08:41
artix pisze:Tak, przyślą Ci papiery listem poleconym, ale jak nie odeślesz podpisanych, to przeniesienia po prostu nie będzie.
'

długo to trwa?
podpisane papiery wysłałem w piątek i nadal cisza...

#595403  autor: artix
 15 lis 2012, 09:10
No to myślę, że dzisiaj powinni się zająć Twoimi przenosinami.

#595440  autor: macc
 15 lis 2012, 12:51
aktywacja trwa do 4-5 dni

#595519  autor: banderas
 15 lis 2012, 18:29
kwistas pisze:Aktualnie żeby nie mBank to już dawno bym dołączył do grona Virgin, zobacze czy mBank przedłuży 19gr/min. Pakiet internetowy przynajmniej 100MB powinien być oferowany za darmo na stale (aktualnie 250MB tylko do końca roku), bo jeśli chcą za 100MB 9zł to ja im dziękuję. Play 100MB za 7zł w Plusie 100MB za 7zł z lejkiem, muszą dać 5zł za 100MB jak mBank. BOK Virgim mnie nie przeraża, gorsze od BOK Playa z początków działania nie jest :-D
ja mialem taki sam problem z mbank mobile, złożyłem w/w sieci reklamacje nt braku wydania numeru do sieci virgin mobile i miałem w 24 godziny może nawet krócej wlaczony numer w virgin,

banderassso

#595598  autor: jozkos
 16 lis 2012, 09:55
macc pisze:aktywacja trwa do 4-5 dni
7dni temu wysłałem list, poczekam do przyszłego tygodnia i idę do Play...

#595687  autor: artix
 16 lis 2012, 16:41
To mówicie, że nigdzie nie ma miejsca na wpisanie PESELa, żeby zarejestrować numer?
  • Strona 70 z 97
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 97
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70