adik pisze:,dzwoniłem 10 min temu w celu ponownej migracji bo wczorajsza się nie dokonała, a teraz 5 min i już wszystko działa.
I tak to przeważnie działa. Jeśli do ~10-15min nie zauważymy zmiany na naszym koncie to najlepiej od razu dzwonić ponownie i nawet nie tłumaczyć niczego tylko poprosić o zmianę taryfy

Najpewniej jest jak konsultant powie ze dokonał zmiany a nie złożył zlecenie. Natomiast jak już nas przeniesie po tych 15minutach to kolejna zmiana będzie możliwa TYLKO po 24h (konsultanci nie będą mieli do wyboru opcji zmiany taryfy dopóki nie mina 24h -taka blokada systemu).
Maks SIM pisze:Aby skorzystać z LTE i pakietu 1GB można wybrać to co
w USSD jest widoczne jako RedBull na Karte 5 zł
Maks SIM pisze:Była jeszcze starsza taryfa RedBull I, w której było to sławne 150dni/50zł
Przenosząc się z faktu można tez przenieść się do tej starszej taryfy RBM I 7zl. Ja nie miałem problemu. Jeśli komuś nie będą chcieli przenieść radze rozłączyć się i sprobowac ponownie.
adik pisze:Czy u nich są konsultanci z różnymi prawami zmiany taryfy czy jak ?
Ktos ostatnio pisał ze pytał o to na infolinii i podobno maja nowych konsultantów którzy maja mniejsze uprawnienia w systemie ale mi to nie tłumaczy sytuacji kiedy konsultant mówi ze zmienił taryfę a u nas się nic nie dzieje. Sam raz tak miałem. Po 15min zadzwoniłem ponownie, poprosiłem o zmianę i wtedy poszło już po krótkiej chwili.
jason22 pisze:Jestem z powrotem w Play... ... i waznosc konta miesiąc (zamiast rok).
A miałeś konto ważne rok ?? Bo teoretycznie po takich migracjach powinno zostać RWK. Ale żeby zostało trzeba najpierw go uzyskać ładując konto główne będąc w fakcie za min5zl.
PS; przerzucili cie do faktu a później z powrotem do play w parę minut ?? (bo nie wiem czy te posty są pisane na świeżo po kontakcie z infolinia czy opisujesz ogólnie sytuacje i odstęp czasowy w postach nie ma z tym nic wspólnego

). Mnie nie udało się przed upływem 24h zmienić ponownie taryfy u 3 konsultantów. Po24h wystarczył jeden telefon.