Na stronie pojawił sie bannerek o Premi 10%... najbardziej dobija fakt ze to tylko dla klubowiczow.... nie spodziewałbym sie tgeo po nich. Zmieniło sie szefostwo to sie wszytsko poj...rypało

No ja też dostałem taki SMSTh0mas pisze:Dobrze, ze ja nigdy nie uleglem czarowi HeyahA w ogóle to ktoś z Orange robi sobie jaja z Heyah i wysyła łańcuszki o takiej treści:
Orange! REWOLUCJA!!! SKANDAL!!! WYDARZENIE!!! 1 Października... Przeslij to dzisiaj do 8 osob z ORANGE a otrzymasz 10PLN GRATIS! ORANGE-Przezent!!!
szczegolik ze sie zarejestrowalem w nowym popie - obecnie jestem w go! - ale do rzeczy tam wyraznie bylo napisane "usun pataka" to niebedziemy reklam wysylac a i tak wysylaja o bzdetnych konkursach ze auto do wygrania i ze na orange.pl info - a kupa tam jest.....Th0mas pisze:To już nie tylko w Orange wysyłają te smsy , ale w każdej sieci. Heyah informuje o tym smsie na swojej stronie głównej!
przepraszam cie ale placimy najmniej - mmay stawki o wiele wiele nizsze od "zachodu" po prostu u nas musza zejsc z ceny aby odbic sobie na ilosci....miodzio pisze:z czego się tu ku...wa śmiać , co???? bo jak narazie najwięcej w Europie płacimy za połączenia
- także raczej jest powód aby ogłośic żałobe narowodą
Chyba dawal? Ponoc to trwalo 2 dni?sdz pisze: a sim+ daje 20% i na starcie ich promo jest spalona