Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Sieć
NB
Nazwa:
Numer: PLAY
Treść:
PLAY:Twoj operator zglosil problem z przeniesieniem numeru i proces zostal przerwany.Skontaktuj sie z nim i odwiedz Salon Play aby wznowic proces
Czas: 2012-08-16 12:28:39
wysłałeś skan dowodu i formularz pocztą?Markadiusz pisze:Kod: Zaznacz całyNazwa: Numer: PLAY Treść: PLAY:Twoj operator zglosil problem z przeniesieniem numeru i proces zostal przerwany.Skontaktuj sie z nim i odwiedz Salon Play aby wznowic proces Czas: 2012-08-16 12:28:39
Na koncie było chyba 17 groszy, połączenia aktywne do 2013 r., dane wysłane formularzem na stronie. Mało? No chyba. Mam nadzieję, że załatwię to 1 wizytą - numery przenoszę tylko dla bonusu, żeby taniej rozmawiać, a paliwo darmowe nie jest.
Markadiusz pisze:dane wysłane formularzem na stronie
jak już było wspominane aby freem zwolnił numer, karta musi mieć AKTYWNE WYCHODZĄCE. jeśli ma tylko przychodzące to wniosek będzie odrzucony.Markadiusz pisze:połączenia aktywne do 2013 r
Nie wiem jak w heyah ,ale w Orange na kartę nie robią problemów ,musisz tylko osobiście pofatygować się do salonu i zarejestrować na siebie.Markadiusz pisze:Jutro idę do PLAYa, zobaczymy co i jak z tą kartą FreeMa. W razie czego będę miał ze sobą kartę heyah i orange (o ile zdąży przyjść pocztą). Nie pamiętam, czy miałem coś na koncie przy poprzednich przenosinach, więc tutaj pytanie: czy orange i heyah "puszczą" moje karty do PLAY, jeżeli będą one tylko aktywowane, z ważnymi wychodzącymi ale z zerowym stanem konta i doładowań?
Jeszcze jedno: da się szybko przejść z RBM do PLAYa, czy trzeba wrzucić w to jakiegoś pośrednika, np orange?
Jak ma taką korbę to cóż poradzisz, swojego czasu jeden gość na tym forum chwalił się tym właśnie ,że przenosi startery z innych opów tylko po to aby mieć dzwonienie ''za darmo''Adamrdf pisze:''Numery przenosze tylko dla bonusu''. Markadiusz weź sie puknij w łeb nie wstyd Ci chodzić do salonu i przenosić numery, a ''paliwo drogie''- przecież samochód na wode nie chodzi, a jak sie nie ma na paliwo to po co komu auto. A no tak zapomniałem dla szpanu.
Bardzo fajnie.ManiacGSM pisze:w Orange na kartę nie robią problemów
LOLMarkadiusz pisze:Adamrdf, idź się wyśpij.