Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Model telefonu
Będzie prowadzony hangout, więc na pewno będzie nagrane.DanielR pisze:A ja pozostanę na YouTube i relacji z jego wizyty (o ile ktoś to nagra). W Chile ktoś nagrywał.mtx pisze:a wy?
na pewno słyszał, że Polskie dziewczyny są piękneciekawy pisze:niby po co Branson przyjeżdrza do Warszawy ?
turystycznie zobaczyć kraj w którym jest sieć Virgin czy ma robić promocje marki ?
Wszystko jest w sieci, wystarczy poszukać.ciekawy pisze:niby po co Branson przyjeżdrza do Warszawy ?
turystycznie zobaczyć kraj w którym jest sieć Virgin czy ma robić promocje marki ?
a jak nie wykorzystasz całego płatnego pakietu to nie przepada po 30 dniach ?Karlos20 pisze:Pakiety tym bardziej się sumują, gdyż można je łączyć z tymi płatnymi.
Jeśli się skończy promocja z darmowym 250 MB danych, czyli po 31-10-2012, wtedy będzie miała taka sytuacja. Zawsze można kupić kolejny pakiet różnego typu.ciekawy pisze:a jak nie wykorzystasz całego płatnego pakietu to nie przepada po 30 dniach ?
Na pewno nie netowy. Otrzymujesz 50% kwoty zasilenia głównego na konto promocyjnego Pakietu Złotówek - czyli na rozmowy/SMS/MMS do każdej sieci (identycznie jak w Play), ważne ROK.ciekawy pisze:po każdym doładowaniu jest bezpłatnie przyznawany jakiś pakiet ?
U niektórych 2 dni , u niektórych 2 tygodnie a jeszcze u innych 1,5 miesiąca.Wulo pisze:Mam pytanie do kogoś, kto przeniósł nr do Virgin. Ile czasu trwała cała procedura, począwszy od dnia wysyłki listu z danymi do przeniesienia? Jutro zamierzam wysłać wszystkie dokumenty i nie wiem po jakim czasie mam się spodziewać przeniesienia.