• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 649 z 676
  • 1
  • 647
  • 648
  • 649
  • 650
  • 651
  • 676
 #1187724  autor: asdaf
 13 lut 2025, 08:27
U mnie baner wyskoczył na cały ekran zaraz po odpaleniu aplikacji.
Teraz (po aktywacji) widzę go w dziale " dla ciebie" w sekcji okazję ( trochę do dołu trzeba zjechać).
Ostatnio zmieniony 13 lut 2025, 08:30 przez asdaf, łącznie zmieniany 1 raz.
 #1187729  autor: zulu144dwa
 13 lut 2025, 09:23
Jak nie wyświetla się promocja, to proponuję dać zgody w apce (-->więcej-->ustawienia-->zgody) ale tylko na marketing Orange (zgoda na przesyłanie przez Orange Polska SA informacji handlowych środkami komunikacji elektronicznej). Po zgodach trzeba poczekać nawet do 24 h, żeby pojawiła się promocja.
Skoro 50GB pierwsze schodzi to standardowo będzie w dodatkowym bonusie 901 jak balony,gole - przedłużenie 9 zł/msc.
Nawet przeniesiony teraz nr od tego może zacząć.
SMSem TAK na 80290 daje się więcej zgód.Przekreślam, bo to nieprawda - tak nie jest, potwierdza to pkt 3.3 regulaminu oraz praktyka - SMS oznacza udzielenie tylko tej jednej zgody. Rem
Wystarczy w apce dać zgodę na jeden numer, najlepiej ten w smartfonie, na którym mamy apkę i na ten numer standardowo najlepiej ustawić weryfikację SMS.

Teraz w OFnK ORANGE może rządzić pakiet za 14 zł z dowolnym NL. Aktywacja naprzemiennie w ostatnich dniach ich ważności. Doładowania online Orange 5 zł przed aktywacją pakietu za 14 zł i w środku ważności pakietu 200minut i 200 SMSów na 31 dni.
 #1187733  autor: KC-KARLOS
 13 lut 2025, 10:13
koszalineo941268: jeśli mają się wyświetlać oferty w aplikacji, to na aplikację/konto w MO, reszta osobno na numer.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1187738  autor: KC-KARLOS
 13 lut 2025, 11:24
A nie powinien trafić do salda "dodatkowy bonus"?

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #1187739  autor: nexum
 13 lut 2025, 12:02
@Bartomek
Niemożliwe. Nikt jeszcze nie dostał GB (zostaną przyznane dopiero w ciągu 48h roboczych), a na dodatek powinny trafić do oddzielnej przegródki.
Więc nie siej fermentu.
 #1187742  autor: KC-KARLOS
 13 lut 2025, 13:33
bombelos: zużywaj GB z promki za przeniesienie. No-limity na samym końcu - jeśli potrzebujesz. O reszcie poczytaj w poprzednich postach.

#1187744  autor: McLey
 13 lut 2025, 14:21
Pogubiłem się w tym wszystkim, po ostatnich zmianach. Jak wydłużyć ważność GB na koncie głównym? Nie ma już "Więcej Czasu Na Internet" a to co dali w zamian wydłuża chyba tylko bonusowe GB?
Trochę mi się tego nazbierało i żal tak w piach wywalić.
Obrazek
 #1187745  autor: KC-KARLOS
 13 lut 2025, 14:48
McLey: włącz usługę NL+15GB za 31 zł/mc, wówczas na spokojnie zużyjesz te 19 TB. Ewentualnie zużyj opcje po 15 zł "na próbę" - jeśli już to masz wykorzystane, to przedłużaj opcją cykliczną lub wykup za 365 zł 2 TB na cały rok.

Przypominam po raz n-ty: środki z Pakietu Internet prezedłużamy jedynie usługą no-limit. Będą zużywane tylko wtedy gdy zużyjemy saldo "bonus internetowy za doładowania".

#1187748  autor: kazik20
 13 lut 2025, 15:32
McLey pisze:
Pogubiłem się w tym wszystkim, po ostatnich zmianach. Jak wydłużyć ważność GB na koncie głównym? Nie ma już "Więcej Czasu Na Internet" a to co dali w zamian wydłuża chyba tylko bonusowe GB?
ale co się niby zmieniło, skoro korzystasz głównie z NL?
NL jest drogi bo za ok.1zł dziennie. Na rozmowy to może niedrogo, ale dla GB drogo. Taka pula to tylko w urządzeniu z funkcją routera by sobie podłączyć inne sprzęty do jednego Neta. GB z puli INTERNET przedłuża się po staremu bo to z NL. Opłacenie ważności NL równa się automatycznemu przedłużeniu konta złotówek i konta GB z doład. z tym, że z terminem ok.+30dni więcej od ważności NL. Dostaje się to gratis poprostu.

P.S.
Kurde promka walentynkowa 50GB tylko w aplikacji. Heh. Nie dla mnie. :?
 #1187750  autor: McLey
 13 lut 2025, 15:54
OK wielkie dzięki. Czyli nie ma sposobu żeby za niewielką kwotę te gigabajty utrzymać w dłuższej perspektywie. A skoro mam płacić plus minus tyle co u konkurencji to przeniosę się do operatora, który zapewni mi trochę lepszą jakoś usług. Z Orange siedziałem bo było tanio i dużo (jak widać za dużo, bo nie przejadałem tego) ale konkurencja zapewnia mi wyższe transfery.

Kazik chciałem właśnie przestać korzystać z NL i zacząć zużywać zgromadzone GB na koncie głównym. Trzymam tą kartę właśnie w routerze , który obsługuje część urządzeń w domu. Mam jeszcze dwa numery Dzieciaków w Orange i wydawało mi się, że jeszcze w zeszłym roku Więcej Czasu Na Internet wydłużało ważność GB na KG.

Jeszcze raz dzięki za wyjaśnienie i podpowiedzi
 #1187754  autor: zulu144dwa
 13 lut 2025, 16:06
McLey pisze:
Nie chesz tracić GB w NL to możesz skorzystać z porady w stopce, choć teraz jak już przedłużyłeś o 365dni KG i GB za doładowanie może taniej wyjść doładowanie online Orange po 5 zł w trakcie zawieszenia NL do 31 dni i korzystanie wtedy z GB za doładowanie. Nie wiem ile zużywasz GB miesięcznie i czy dodatkowo w trakcie zawieszenia może wystarczyć dla Ciebie np. aktywacja NL za 1 zł tylko na numery komórkowe, kiedy potrzeba oraz aktywacja dowolnego NL najpóźniej w ostatnim lub przedostatnim dniu zawieszenia poprzedniego NL.
Zawsze GB w NL tylko kolejnym NL się utrzymywało.

kazik20 a może warto jak masz dobry komp sprawdzić VirtualBoxa z emulatorem Androida.

Teraz w OFnK ORANGE może rządzić pakiet za 14 zł z dowolnym NL. Aktywacja naprzemiennie w ostatnich dniach ich ważności. Doładowania online Orange 5 zł przed aktywacją pakietu za 14 zł i w środku ważności pakietu 200minut i 200 SMSów na 31 dni.
 #1187786  autor: KC-KARLOS
 14 lut 2025, 08:48
Koszalineo: Tak, przedłużał, GB z darmowego no-limitu (przynajmniej 36 dni). Z kolei GB promocyjne mogą być wykorzystywane w okresie pasywnym.

• Strona 649 z 676
  • 1
  • 647
  • 648
  • 649
  • 650
  • 651
  • 676
  • 1
  • 647
  • 648
  • 649