Co by nikt nie był pokrzywdzony, o utracie pakietów uprzedzają również sami konsultanci, tuż przed wykonaniem przeniesienia.
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
No i dzwoniłem zero informacji że tracę pakiety:) trudno ktos mi tu źle doradził wykup 4x 10gb i będą tez wazne rok...utopiłem 40zł:)
Powitać po wielu latach

Po pierwsze, z pewnością nikt nie doradzał, by najpierw kupować pakiety a później uzyskiwać RWK - robi się dokładnie odwrotnie. Po drugie - było już kilkakrotnie powiedziane, że to i tak nic nie da i że pakiety internetowe nie będą miały takie samej, rocznej ważności. Na samym początku promocji 10GB za 10 zł kilka osób błędnie powiązało kilka faktów, ale była szeroka rozprawa o tym, że to nie działa i dlaczego nie działa. Trzeba czytać uważnie.
A że konsultant nic nie wspomniał... Może się specjalnie nie angażował, jednak sam osobiście słyszałem wczoraj takie ostrzeżenie.
A że konsultant nic nie wspomniał... Może się specjalnie nie angażował, jednak sam osobiście słyszałem wczoraj takie ostrzeżenie.
Własnie migrowane na play24 mam juz taryfę Fakt.Zaraz tankuję za 5taka:) jak juz wejdzie RWK to dzwonię drugi raz i lecę na red bull 7 tak wyczytalem z postów.Poszło szybko i sprawnie jest konto ważne rok czasu:) To teraz drugi telefon tym razem do BOK RED bull czy też znow do Fakt??
Powitać po wielu latach

#max sim
Wbiłem kod na mb i bez problemu zaskoczyło
#reboot
U mnie przeniesienie nr do faktu trwało tyle ile rozmowa z konsultantem; )
Wbiłem kod na mb i bez problemu zaskoczyło
#reboot
U mnie przeniesienie nr do faktu trwało tyle ile rozmowa z konsultantem; )
jaki kod? sory ale tu jest tak pomieszane wszystko że szok:(
No u mnie 10minut trwała migracja po doładowaniu jest już ROK:)teraz powrót do Red bulla.
Finalnie będzie zmarowane 40zł bo przez te wasze mętliki co to tu pisano zgłupiałem licząc że MB zostaną na rok:D
No u mnie 10minut trwała migracja po doładowaniu jest już ROK:)teraz powrót do Red bulla.
Finalnie będzie zmarowane 40zł bo przez te wasze mętliki co to tu pisano zgłupiałem licząc że MB zostaną na rok:D
Powitać po wielu latach

Kod z gazety z dzisiaj; )
No ja kodów z faktu nie uzywam będę ofertę testowal na drugiej karcie sim. NA dzisiaj zaplanowałem migrację Red bull mobile -->>Fakt-->>5zł-->>RED BULL MOBILE 7 o taką taryfę prosiłem konsultanta.
Na wyświetlaczu mam już ponownie Red bull mobile ale jak chciałem aktywować LTE
Usługa chwilowo niedostępna - spróbuj później.
Po sprawdzeniu kodem USSD *111*49*1# mam Red bull Mobile7 MNP
Edycja:
System przepuscił wszystko.Ogółem operacja Zajeła mi 40minut w sumie:]LTE śmiga:)
A faktem zajmę się jutro;)
Pytanie jeszcze techniczne w play24 mam stan darmowy zero zł czy można to aktywować ?czy to bezpieczne? Znalazłem takie coś''
Sprawdź czy możesz włączyć usługę w swojej ofercie głosowej. Usługa niedostępna w ofertach z roczną ważnością konta. Aktywacja może trwać do 24h, usługa nie pomniejsza opłaty za abonament lub pakiet.'' To jak to z tym jest ?? mogłby to ktoś rozrysować?
Na wyświetlaczu mam już ponownie Red bull mobile ale jak chciałem aktywować LTE
Usługa chwilowo niedostępna - spróbuj później.
Po sprawdzeniu kodem USSD *111*49*1# mam Red bull Mobile7 MNP
Edycja:
System przepuscił wszystko.Ogółem operacja Zajeła mi 40minut w sumie:]LTE śmiga:)
A faktem zajmę się jutro;)
Pytanie jeszcze techniczne w play24 mam stan darmowy zero zł czy można to aktywować ?czy to bezpieczne? Znalazłem takie coś''
Sprawdź czy możesz włączyć usługę w swojej ofercie głosowej. Usługa niedostępna w ofertach z roczną ważnością konta. Aktywacja może trwać do 24h, usługa nie pomniejsza opłaty za abonament lub pakiet.'' To jak to z tym jest ?? mogłby to ktoś rozrysować?
Powitać po wielu latach

Mógłby ten Play w końcu udostępnić opcję bezpośredniego przejścia do RBM, bo już mnie zaczyna wkurzać bałagan w tym wątku. Nawet ten trick z RWK po przejściu mógłby dla mnie zostać wycofany, byleby był już spokój z nieogarniętymi, co pytają codziennie o w/w sposoby.
Dzisiaj kod na 50 MB aktywuje się bez problemów.
Na następny dreszczyk emocji trzeba poczekać do poniedziałku

------------------------------------------------------------------------------------------------
Czy na tych "kartach bezproblemowych" aktywowałeś dodatkowo "vouchery" przez Play24?
Na następny dreszczyk emocji trzeba poczekać do poniedziałku

------------------------------------------------------------------------------------------------
Rebeliant jeszcze jedno pytanko do Ciebie odnośnie kodów SMS:Rebeliant pisze:Moja osobista jest oryginalną kartą PNK zmigrowaną do Faktu. Ale jeden z moich domowników ma oryginalną FM. Obydwie działają.
Czy na tych "kartach bezproblemowych" aktywowałeś dodatkowo "vouchery" przez Play24?
Informacja: nieobecny na forum do 31.12. - z powodu Świąt Bożego Narodzenia
/ Szczęśliwego Nowego Roku

No właśnie chyba mi coś wykrakałeś, bo na oryginalnej karcie FM voucher aktywowany bez problemu. Natomiast na mojej (playowska), na razie nie ma opcji. Poczekam co będzie po północy.
Czyli mogę spokojnie aktywować:) i za darmo będę rok dzwonił:)?
Powitać po wielu latach

kaspeed poczytaj, co wyżej inni pisali i potem sam spróbuj, bo na takie pytanie masz odpowiedz w postach powyżej. Golarz Filip (moderator) nie lubi postów o sposobach "na wydrę" i go popieram - trzeba uważnie czytaćkaspeed pisze:Czyli mogę spokojnie aktywować[............}

Ostatnio zmieniony 06 wrz 2015, 21:54 przez Maks SIM, łącznie zmieniany 1 raz.

Będziesz dzwonił i smsował.kaspeed pisze:Czyli mogę spokojnie aktywować:) i za darmo będę rok dzwonił:)?
Rebeliant - możemy sobie popisać, żeby dokładniej czytali cały wątek... a i tak jeszcze się po 5 razy ktoś będzie pytał - cała nadzieja, że tu czuwa jakiś moderatorRebeliant pisze:Mógłby ten Play w końcu udostępnić opcję bezpośredniego przejścia do RBM, bo już mnie zaczyna wkurzać bałagan w tym wątku. Nawet ten trick z RWK po przejściu mógłby dla mnie zostać wycofany, byleby był już spokój z nieogarniętymi, co pytają codziennie o w/w sposoby.

Witam,
Nie ma niestety podstaw do usunięcia postów typu "kawa na ławę". Sam jestem zniesmaczony tym, jak niektórzy wprost piszą, to co było pisane miliony razy, mimo próśb, aby zastopować w tym temacie, ale takie posty nie łamią regulaminu. Moderatorzy czuwają, ale nie możemy wprowadzać cenzury.
Pozdrawiam,
/#>X
Nie ma niestety podstaw do usunięcia postów typu "kawa na ławę". Sam jestem zniesmaczony tym, jak niektórzy wprost piszą, to co było pisane miliony razy, mimo próśb, aby zastopować w tym temacie, ale takie posty nie łamią regulaminu. Moderatorzy czuwają, ale nie możemy wprowadzać cenzury.
Pozdrawiam,
/#>X
Divhashmorexie, zawsze można to podciągnąć pod pisanie nie na temat. Tu jest o Fakcie, a ci o jakimś Playu, o jakimś RBM.

Ale już posty polemizujące z takim podejściem pod regulamin podpadają... Wyjątkowo idiotooprny musi być ten regulamin. Głupota widać musi wygrać 

Wątek ma prawie 70 stron i może coś umknąć. Np. ja nie wiem czy była mowa o tym, że podawane kody promocyjne można pisać nie zwracając na wielkość liter. A "odkryłem" to, bo pierwszy raz widziałem kod w gazecie. Kol. blacQ1 podaje je "dużymi" ( i dobrze, bo czytelniejsze są), a w gazecie są wydrukowane "małymi" literami.
Właśnie przeniosłam nr z rbm do fakt uzyłam kod "kod z dnia 5.09 na 50 MB to -> HSLO i mi przychodzi że aktywowałam pakiet 10 sms. faktycznie pakiet 10 sms jest aktywowany ale pakietu 50 mb brak. wyjaśnicie co ta sieć odwala?.
"Fantazja jest ważniejsza od wiedzy." A Einstein