• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 65 z 97
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 97

#589286  autor: Precelos
 18 paź 2012, 16:55
DanielR pisze:Może się powtórzę. Mnie wystarczyłaby prosta promocja na zasadach profilu Darmowe SMSy do wszystkich/All Inclusive SMS z taryfy Play na Kartę Rok Ważności Konta
moze i tak bedzie, jak dzis rozmawialem z SR vigin,a to jeszcze nie zna szczegolow jak i w jaki sposob to bedzie zrobione

Obrazek

#589302  autor: Rezo
 18 paź 2012, 18:36
Dobrze, że w obecnej ofercie nie ma pakietów. Wiele osób ceni właśnie taką ofertę. Nie każdy chce się bawić w pakiety i pilnowanie czasu ich włączenia. Kto się w pakietach lubuje, ma pełno innych ofert do wyboru. Jedyne na co można ponarzekać, to tylko drogi internet i w sumie moim zdaniem tylko oferta internetu wymaga poprawy.

Jeśli pomogłem kliknij "pomógł" ;)
UnixStorm.org - stabilny hosting WWW

#589307  autor: Rambus
 18 paź 2012, 18:53
Ludziom nie chodzi o to, że pakiety są dostępne tylko o że trzeba ich używać by mieć w miarę tanio.

#589314  autor: DanielR
 18 paź 2012, 19:13
Dlatego też uważam, że jedyną na dzień dzisiejszy możliwością wprowadzenia tańszych SMS-ów (oprócz oczywiście obniżki w cenniku, to zarazem najprostsze dla użytkownika i najtrudniejsze dla sieci rozwiązanie), są bonusy z ich określoną ilością, przyznawane z automatu, przy doładowaniu konta.

#589328  autor: słoneczny
 18 paź 2012, 20:07
A ja wam powiem, że pakiet sms to będzie ciężki orzech do zgryzienia przez VM.
Raz, że mają w miarę tani sms w podstawie, więc nie będzie z czego finansować pakietu.
Dwa, że to op wirtualny bez asymetrii z ograniczonymi możliwościami finansowymi.

Jeśli już myśleć o jakimś pakiecie to raczej nie w przeliczniku 1grosz = 1sms. Raczej 2, może 3 razy drożej.
Staram się tu myśleć jak najbardziej realnie, a nie tworzyć koncert życzeń.
No i nadal obstawiam, że to jednak będzie miało coś wspólnego z programem lojalnościowym dla zainteresowanych.

Moim zdaniem lepiej żeby dali pakiet na gorszych warunkach ale na długo, niż mega hit na chwilę.

#589337  autor: kamail86
 18 paź 2012, 20:48
Również uważam że pakiety internetowe są zbyt drogie i są one obecnie najsłabszym punktem oferty. Co prawda kumulacja niewykorzystanego transferu po kolejnym doładowaniu, jest pewnym plusem. Jednak nawet z nim, przy obecnych cenach pakiety internetowe wypadają po prostu słabo.

Co pakietów SMS to żeby było prosto i z pewną korzyścią dla operatora, to ja bym proponował pakiet odnawialny co miesiąc przez cały okres ważności konta, którego wielkość byłaby zależna od wielkości ostatniego doładowania. W ten sposób zachęcałoby to do większych doładowań. Osoby które wolą doładować większą kwotę raz na kilka miesięcy, nie miałyby tego problemu że pakiet jest ważny tylko 30dni po doładowaniu a potem nie ma już nic. A żeby nie obciążać operatora zbyt dużymi kosztami to można by dać nieco mniejsze pakiety niż te obecnie popularne u konkurencji. Np. 10 SMS co miesiąc po doładowaniu za 5zł, 30 sms za 10zł, 100 za 30zł, 200 za 50zł, 500 za 100zł i 1000 za 150zł.

#589344  autor: słoneczny
 18 paź 2012, 21:29
No ta ostatnia propozycja wydawałaby się rozsądna.
W każdym razie lepiej nie nastawiać się na cuda, żeby później się nie rozczarować.
Tym bardziej, że ostatnio wszyscy raczej równają w dół, nie licząc ostatniej akcji NL po doładowaniu.

#589465  autor: myslak12
 19 paź 2012, 05:08
margeo pisze: U mnie starter zakupiony w skl. łapie orange ,play i plus a t-m nie.
a zakupione przez www działają tylko w play i orange

#589473  autor: lee
 19 paź 2012, 08:50
No to tego już za wiele ...

Trzeba napisać jakąś petycję w tej sprawie

#589533  autor: kamail86
 19 paź 2012, 13:09
lee, i co w niej napiszesz? Że niektóre startery obsługują za dużo sieci o Plusa? Bo przecież oficjalnie VM nie działa z zasięgiem Plusa. Więc to że na niektórych kartach działa ta sieć to tylko na plus dla użytkowników, którzy otrzymują więcej niż powinni. Natomiast na starterach na których nie działa zasięg Plusa, na pewno on się nie pojawi (no chyba że Play zmieni umowę z Plusem, na taką która umożliwi VM korzystanie z jego nadajników).

#589584  autor: DanielR
 19 paź 2012, 15:48
Zasięg Polkomtela na starterach MNP jest "w nagrodę" dla przenoszących numer, za trudy tej operacji i wyrzeczenia z tego wynikające. :P :wink:

#589588  autor: mtx
 19 paź 2012, 16:00
DanielR pisze:Zasięg Polkomtela na starterach MNP jest "w nagrodę" dla przenoszących numer, za trudy tej operacji i wyrzeczenia z tego wynikające. :P :wink:
Bardzo śmieszne ;)

Swoją drogą Branson przyjeżdża do Warszawy - chyba się wybiorę..
a wy?

#589593  autor: DanielR
 19 paź 2012, 16:09
mtx pisze:a wy?
A ja pozostanę na YouTube i relacji z jego wizyty (o ile ktoś to nagra). W Chile ktoś nagrywał.

#589604  autor: myslak12
 19 paź 2012, 16:45
chyba karty które łapią teraz zasięg 3 sieci po dodaniu t-mobile powinny chyba same się zaktulizować do odbioru zasięgu 4 operatora?

#589732  autor: ciekawy
 20 paź 2012, 07:13
niby po co Branson przyjeżdrza do Warszawy ?

turystycznie zobaczyć kraj w którym jest sieć Virgin czy ma robić promocje marki ?

myslak12

oficjalnie Virgin działa na zasięgu Play i Orange, to, że łapie zasięg Plus na przeniesionych numerach może być błędem, zasięg T w Virgin, może tego zasięgu zwyczajnie w tej sieci nie być, to Play planuje mieć ten zasięg, a Virgin to inna, oddzielna sieć.

#589752  autor: myslak12
 20 paź 2012, 10:04
Ładnie mi się telefonu przełączają pomiędzy sieciami w trasie.

#589759  autor: KC-KARLOS
 20 paź 2012, 10:16
ciekawy pisze:niby po co Branson przyjeżdrza do Warszawy ?

turystycznie zobaczyć kraj w którym jest sieć Virgin czy ma robić promocje marki ?
Co to za głupie pytania nie na temat? Poczytaj o tym w necie. Powiem tylko, że bogaczowi zależy na Polsce, aby VM się mocno zadomowił.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#589785  autor: DanielR
 20 paź 2012, 11:35
ciekawy pisze: niby po co Branson przyjeżdrza do Warszawy ?

Ale czemu nie? I co w tym niby dziwnego? Chce wypromować swoje dziecko, w kolejnym kraju. Zawsze to jakiś sposób. :)

#589792  autor: lee
 20 paź 2012, 12:16
łojej... przyjedzie pomarudzi i wróci z powrotem :mrgreen: :mrgreen:

cóż takiego... jeżeli VM na dłuższą metę czegoś nie wymyśli to pewnie też na jednym sezonie się skończy :D :D

#589867  autor: kubik
 20 paź 2012, 14:24
Do problemów z przeniesieniem numeru (22 dni!) doszedł kolejny: termin ważności połączeń wychodzących mijał wczoraj o północy, ok 23:25 doładowałem 5PLN poprzez stronę VM i.. do teraz doładowanie nie wpłynęło na konto, sam numer z zablokowanymi połączeniami wychodzącymi.

W Obsłudze Klienta twierdzą, że konto doładowane i wszystko w porządku. Zaraz prześlę im print screen z odpowiedzią spod *101#.

Komedia.

Co ja pacze? Operator blokuje aktualizację!

http://facebook.com/OperatorBlokujeAktualizacje
  • Strona 65 z 97
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 97
  • 1
  • 63
  • 64