potwierdzam powrót 10 GB za doładowanie w aplikacji mój orange, 5 zł wraca do łask
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Ten bonus jest wybiórczo przyznawany. Ja wczoraj miałem tylko 5GB. Zasilenie z aplikacji.

A tylko w aplikacji dają? Czy na stronie też?
Na forum nasz.orange.pl napisano:
Na forum nasz.orange.pl napisano:
No, ale można było się domyślać, że jak wygaszają starą promocje to także przedłużanie GB będzie także tylko kanałami ORANGE, a bonusa nie dostaniemy z terminala i z banku. Regulaminu Gwarancji Zwrotu na bonusowe GB też nie zmienili: https://orange.binaries.pl/bw//20155/0/ ... 9e7177.pdfOrange informował o zmianach promocji 10 GB i nowych naliczaniach GB za doładowania z aplikacji lub ze strony. O kodach z wydruku z terminala, czy doładowaniach bankowych i rezygnacji z promocji GB z doładowań nie było informacji, a zmiana nastąpiła.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2025, 17:07 przez kazik20, łącznie zmieniany 2 razy.
korzystam tylko z apki, były 2 doładowania wczoraj i dzisiaj różne nominały, wcześniej szło już po nowemu, korzystam z blika bez kodu auto.
sms zwrotny.
Niespodzianka otrzymujesz w prezencie dodatkowe 10 GB za doładowanie konta online. Bonus został dodany do zgromadzonych GB ,ilość i ważność bonusowych GB sprawdzisz wygodnie w mój orange.
sms zwrotny.
Niespodzianka otrzymujesz w prezencie dodatkowe 10 GB za doładowanie konta online. Bonus został dodany do zgromadzonych GB ,ilość i ważność bonusowych GB sprawdzisz wygodnie w mój orange.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2025, 14:44 przez sylwekZolkusza, łącznie zmieniany 1 raz.
A i jeszcze gdzie jest regulamin, bo jak widzę to ten stary, który dawał 10 GB trafił do archiwum?
Trochę widać że robią fuszerkę, tak samo jak w nju widzę że promocje 2400 przedłużyli do końca czerwca 2025 roku, ale regulamin usługi "nju na kartę 19 zł" i "nju na kartę 29 zł" nadal jest do końca roku 2024.
Trochę widać że robią fuszerkę, tak samo jak w nju widzę że promocje 2400 przedłużyli do końca czerwca 2025 roku, ale regulamin usługi "nju na kartę 19 zł" i "nju na kartę 29 zł" nadal jest do końca roku 2024.
Zaktualizowała mi się (wersja wypuszczona wczoraj, iPhone) aplikacja Orange i już jest zrobiony nowy porządek i bonusy za doładowania po ustalone po nowemu.
10 GB bonusu extra za każde doładowanie przeszło do historii.
10 GB bonusu extra za każde doładowanie przeszło do historii.
A ten komunikat wygląda tak

Dziś póki co u mnie wpadło 15GB za 5zł
Dzięki za info.
W Androidzie, w starej apce, ciągle jest info o +10 GB za doładowanie w aplikacji.
Wniosek: Nie aktualizować tej apki.
neotele: do czasu, nieaktualizowana apka może zostać w każdej chwili zablokowana lub utraci część istotnych funkcji.

Nie no bardzo stare numery dostają także nawet na zwykłym doladowania.orange.pl ten dodatek za doład.online +10GB.
Stary komunikat smsem przychodzi.
To nawet dobrze się składa bo zawiesiłem sobie doładowania ze względu na wycofanie bonusa i duże nagromadzenie zamrożonej gotówki. Test wypadł pozytywnie
Oby, oby... jak najdłużej to działało.
P.S.
Są kolejne ofiary zmian na brak bonusa i przedłużenie ważności zgromadz. GB za doładowanie ze zwykłego banku. Reklamacja nie uwzględniona i opieprz od konsultanta, że nie mają obowiązku informować smsem o zmianach czy jakoś w widocznym miejscu na stronach doładowań i ogólnych operatora.

To nawet dobrze się składa bo zawiesiłem sobie doładowania ze względu na wycofanie bonusa i duże nagromadzenie zamrożonej gotówki. Test wypadł pozytywnie

P.S.
Są kolejne ofiary zmian na brak bonusa i przedłużenie ważności zgromadz. GB za doładowanie ze zwykłego banku. Reklamacja nie uwzględniona i opieprz od konsultanta, że nie mają obowiązku informować smsem o zmianach czy jakoś w widocznym miejscu na stronach doładowań i ogólnych operatora.
Najnowsza wersja aplikacji (sprzed dwóch dni, iOS) i doładowaniem na próbę 5 zł. Przyszedł SMS od Orange
Doladowales telefon na 5 zl. … W prezencie dostajesz 5 GB za doladowanie online.
Jednak Orange wysłał jeszcze jeden SMS
Niespodzianka! Otrzymujesz w prezencie dodatkowe 10GB za doladowanie konta kanalem online. Bonus zostal dodany do zgromadzonych gigabajtow. Ilosc i waznosc bonusowych gigabajtow sprawdzisz wygodnie w Moj Orange (orange.pl/appmo)
Razem weszło 15 GB bonusu za doładowanie 5 zł w aplikacji Mój Orange
Od kiedy i do kiedy będą przyznawane Niespodzianki nie wiadomo.
Czy następne doładowanie też będzie z extra bonusem 10GB = razem 15GB?
Ile nastepnych doładowań będzie z niespodzianką? W ogóle? Na miesiąc? Może co trzecie? Wszystkie do pierwszego dnia wiosny? Sami marketingowcy w Orange jeszcze nie wiedzą?
555 GB internetu za 35 zł No-limit co miesiąc? Do końca tygodnia na pewno da się jeszcze włączyć paczki po 450 gb co miesiąc przy opłacie No-limit 35 zł (stare warunki i stara cena sprzed 3 lutego 2025, kiedy wejdą w życie nowe regulaminy promocji GB)
Doladowales telefon na 5 zl. … W prezencie dostajesz 5 GB za doladowanie online.
Jednak Orange wysłał jeszcze jeden SMS
Niespodzianka! Otrzymujesz w prezencie dodatkowe 10GB za doladowanie konta kanalem online. Bonus zostal dodany do zgromadzonych gigabajtow. Ilosc i waznosc bonusowych gigabajtow sprawdzisz wygodnie w Moj Orange (orange.pl/appmo)
Razem weszło 15 GB bonusu za doładowanie 5 zł w aplikacji Mój Orange
Od kiedy i do kiedy będą przyznawane Niespodzianki nie wiadomo.
Czy następne doładowanie też będzie z extra bonusem 10GB = razem 15GB?
Ile nastepnych doładowań będzie z niespodzianką? W ogóle? Na miesiąc? Może co trzecie? Wszystkie do pierwszego dnia wiosny? Sami marketingowcy w Orange jeszcze nie wiedzą?
555 GB internetu za 35 zł No-limit co miesiąc? Do końca tygodnia na pewno da się jeszcze włączyć paczki po 450 gb co miesiąc przy opłacie No-limit 35 zł (stare warunki i stara cena sprzed 3 lutego 2025, kiedy wejdą w życie nowe regulaminy promocji GB)
Dziś uruchamiałem starter z puli ważności do końca 2024, ale dostałem nie standardowe 6GB na 30dni a aż
Może to przez to, że od razu po włożeniu SIM zmieniłem taryfę na zwykłą FREE?
Czy może jest nowa oferta startowa od 2025r. we FREE?
Skąd ten przypadek? Wszystkie moje SIM były takie same - kartoniki (biało pomarańczowe) FREE NL za 50%.Witaj w Orange na karte! Na dobry poczatek masz az 50GB na 14 dni, a po kazdym doladowaniu otrzymasz bonus - nawet 100GB! Wiecej na orange.pl
Może to przez to, że od razu po włożeniu SIM zmieniłem taryfę na zwykłą FREE?
Czy może jest nowa oferta startowa od 2025r. we FREE?

W grudniu pojawiła się informacja o promocji do końca stycznia, która przy doładowaniu podwaja ważność konta. Ktoś to potwierdzi? I jakiś regulamin do tego?
Nadal działa 10 GB podczas doładowania w mój orange, mimo z aktualizowanej aplikacji.
Doładowałem teraz za 5 zł i weszło 15 gb
Ostatnio zmieniony 30 sty 2025, 11:49 przez bxx1, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie zdziwie się, że na czas ferii (od 1go do ostatniego dnia lutego) mogą oficjalnie dać +10 GB za doładowanie konta w aplikacji Mój Orange / doladowania.orange.pl przy dowolnym nominale, jako promocja pierwszej środy miesiąca, tym bardziej, że Flex oferuje UNLMTD (nielimitowany internet) na 7 dni za 10 zł, a nju w abonamencie za każdą nową aktywacje rozdaje 300 GB na 3 miesiące.
Jednym zdaniem, pomarańczka rozdaje (znaczy wylewa wiadra) internetów
Jednym zdaniem, pomarańczka rozdaje (znaczy wylewa wiadra) internetów

Ile trzeba mieć na koncie by włączyć tzw.No limit za 15 zł nawet 10 x?Czy trzeba od razu doładować to kwotą 150 zł?
Do kiedy ta promka?
Do kiedy ta promka?
PiotrG-dz: minimum 10 zł dla 1 usługi (konto zdebetuje się o 5 zł), jeśli zapewnisz równo 15 to tyle zabierze. Jeśli chcesz włączyć 10 usług - to zgodnie z matematyką: 145 zł (przy pożyczce 5 zł) lub 150 zł.
Pożyczenie kwoty do 5 zł za włączenie usługi możliwe dla numeru, który jest przynajmniej 1 miesiąc w sieci i ma wykonane min. 1 zasilenie konta.
Pożyczenie kwoty do 5 zł za włączenie usługi możliwe dla numeru, który jest przynajmniej 1 miesiąc w sieci i ma wykonane min. 1 zasilenie konta.