Ojej, ojej - co tu się dzieje?
Uwagi nie wolno zwrócić - bo Klucz się obraża...
Jeden pisze, że jak się obrazi to się zlikwiduje - no dobrze, ale przecież jak pisze inny z kolei to marka niszowa - ja choć korzystam - to płakać nie będę...
O przyzwyczajaniu lub odejściu, straszeniu itp i tymi wszystkimi żenującymi podpierd**łkami co nas raczysz w ostatnich swoich postach @Jacku to naprawdę można pisać w każdym temacie na tym forum... Jednak nie przystoi pisać to jako "klientowi"... a klient - nasz Pan, klient wymaga.
Akurat źle się stało, że w poprzednim poście trafiła mi się literówka, bo miało być: "mamY nowy net", a nie "mam nowy NET" - bo ja tego booster czy jak mu tam, nie używam, co więcej z neta klucza nie korzystam... i tu jest pies pogrzebany: nie muszę korzystać i dzwonić za granice by sobie pokrytykować, bądź zwrócić uwagę choćby na forum.
I mogę mieć plakietkę marudy, ale poważnie nie wygląda gdy szanowny @Klucz mobile na pytanie o info na temat "nowego neta" odsyła do fanpage na fb, nieprawdaż

Wporzo - strona obsługiwana przez firmę zewnętrzną, pewnie oszczędzają na jej aktualizacji - wolałbym wówczas by jej nie było:
"Kochani, od dziś naszą stroną jest fanpage @ fb"
Niestety trzeba dać troszkę szczerości od siebie, a nie się obrażać. Już abstrahując @Jacek od tych regulaminów to napiszę Ci, że info o "nowym necie" nie ma nawet na podstronach - dla tego co nie korzysta z fb, nie ma w Kluczu żadnego lejka - rozumiesz? To jest brak powagi, i skoro poprzedni nacisk dał rezultat, dlatego należy pisać o tych "popierdółkach". Ty z kolei bierzesz to tak jakbyś czuł się rzecznikiem marek niszowych (mvno) - stąd być może błędne skojarzenia, ale wiemy czym się zajmujesz.
Pisanie, że strona będzie miała aktualizację, bo to ważne - pisze o tym sam "Klucz mobile" - dobra niech to trwa, ale ściemnianie i odkładanie wszystkiego w sensie: "a może zapomną" - nie jest fajne, i czuję się w takiej sytuacji niepoważnie, nawet że daje im zarobić choć to minimum - sorry vinetou.
Podsumowując:
Regulamin to coś do czego można odnieść ewentualne reklamację - brak takowego oznacza, że mogą zrobić co chcą i do niczego taki "net z lejkiem". Nie korzystam, ale żądam powagi, szacunku dla klienta - inaczej będę mieć o Kluczu opinię taką jak o Lycamobile.
@Klucz mobile - proszę się odnieść do terminu aktualizacji informacji na stronie o pakietach z lejkiem.