Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Ustawienia telefonu do MMS w Virgin Mobile:Sahim pisze:Witam. Czy mogę włożyć kartę Virgin do modemu i bonus 250 MB, który dostałem od Opa wykorzystać? Jak powinienem ustawić modem (hasło, APN) ?
To już na Alledrogo można zakupić startery Fresh'a z łatwymi numerami zaczynające się na 730.kwistas pisze:Ewidentnie im nie schodzą, przeglądam te numery w sumie nic specjalnego, rzeczywiście widać, że dołożyli coś z złotych numerów, ale to złote raczej były tylko z nazwy, po prostu więcej cyfr się powtarza, ale większość ni jak pasuje to początku 799.
Nielimitowane z Play do Virgin już są ponieważ w ramach SD dzwonimy także do Virgin.myslak12 pisze:Dokładnie nielimitowane połaczenia z play do tego darmowe połaczenia w virgin mobile
a czy rozmowy do virgin łapią się też na pakiet 100min za 5zł?Ruben pisze:Nielimitowane z Play do Virgin już są ponieważ w ramach SD dzwonimy także do Virgin.
O! to super wiadomość - będe mógł zmigrować padre bo on dzwoni do różnych sieci a ja wciąż będe miał do niego tanioEdmund pisze:wojciech, jasne - 100 minut za 5zł obowiązuje też do Virgin, bo to sieć P4.