Za kilkanaście dni mam przenoszony numer z oferty abonamentowej Orange do NOGO. I tak właśnie kombinuje w jaki sposób doładować by najwięcej skorzystać. Najkorzystniej chyba będzie jeśli doładuje najpierw za 25zł, a zaraz potem za 100zł, tylko interesuje mnie czy rzeczywiście te wszystkie promocje się łączą:
- pogadadaj sobie na 14+60dni
- 240 min do Orange ważne 31 dni (minuty non stop)
- 30zł za Masz za staż * (za doładowanie 100zł) ważne 5miesięcy
- Xzł do Orange ważne 30dni (jeśli będę miał szczęście i trafie na promocje doładowań 25zł jak w tym tygodniu)
Ad * - w regulaminach napisali że liczy się staż w Orange. Liczę na to że rozumieją to tak samo jak ja i wezmą pod uwagę także 4 letni staż w ofercie abonamentowej Orange. Ktoś potwierdza?
Jaka by była kolejność schodzenia minut w przypadku gdy wszystkie usługi są włączone. Z regulaminów bym wnioskował że taka jak wymieniłem - proszę o potwierdzenie.
W jakiej kolejności schodzi transmisja danych przy włączonym pakiecie Orange Free? Czy schodzi najpierw z pakietu, czy ze środków z Masz za staż?
Z góry dzięki za odpowiedzi i jednocześnie jeszcze zapytam czy coś więcej się nie da wydusić