• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 7 z 8
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

#215873  autor: dechomenon
 26 sie 2007, 11:44
coś jak byś konfigurował outlocka...

#216120  autor: pvd
 26 sie 2007, 23:44
probowalem juz dawno w komorce skonfigurowac ale niewiem do konca co mam wpisac, sory ze troche temat zasmiecam ale moze sie to tez komus przyda :)

wiec w opcji wiadomosci , ustawienia email mam tak wpisane :nazwa skrzynki pocz: skrzynka pocztowa, uzywany punkt dostepu -plusgsm int gprs, serwer poczty www.wp.pl typ skrzynki, pop3, pewnie ktores z tych jest nie tak, ogolnie mam na poczcie swoja komorke podana i powinno wszystko sie laczyc ,to samo auto

#216138  autor: Kaczy
 27 sie 2007, 06:36
pvd pisze:serwer poczty www.wp.pl typ skrzynki, pop3,
W tej instrukcji co Ci podałem jest napisane, że nazwą serwera POP3 jest pop3.wp.pl.
Poza tym nazwą użytkownika ma być cały adres, czyli np. [email protected]

...::: Made for loneliness :::...

#216713  autor: pvd
 28 sie 2007, 21:06
dzwonilem do bok, tez niemogli aktywowac, cos maja z ta usluga zrabane chwilowo hehe

#217262  autor: djdark
 30 sie 2007, 15:28
Simplus zmienił ofertę na internet. Dodali jeden pakiet (20MB za 5zł) reszta praktycznie bez zmian, no może jedna, z tego co czytałem na stronie można mieć aktywne naraz 2 pakiety i ten 20MB i ten 50MB tyle że najpierw zlicza z tego 20MB. Więcej informacji tutaj.

#217308  autor: domur
 30 sie 2007, 19:18
u mnie tego mniejszego nie da sie aktywowac pisze "niepoprawne polecenie" natomiast co do moich poboznych zyczen to chcialbym zeby rozszezyli pakiety w nowym simplusie a przymnajmniej ten mini minuty takz ena stacjonarne

-----d---------------o----------------m---------------u---------------r-----

#217383  autor: dechomenon
 30 sie 2007, 22:18
domur pisze:u mnie tego mniejszego nie da sie aktywowac pisze "niepoprawne polecenie" natomiast co do moich poboznych zyczen to chcialbym zeby rozszezyli pakiety w nowym simplusie a przymnajmniej ten mini minuty takz ena stacjonarne
seria banalnych pytań aby wyeliminować najprostsze możliwe błędy:
1. masz nową taryję sprawdź *147#
2. zobacz czy masz już aktywny pakiet bo 2 razy nie można aktywować i czasem też dlatego taka informacje może wyskoczyć *121#
3. aktywne konto, pieniądze na stanie?

#217429  autor: domur
 31 sie 2007, 00:18
o takich zeczach to ja wiem, wszystkie regulaminy znam na pamiec a z simplusem doczynienia mam juz 12 lat ale dzieki za pomoc

Problem polegal na tym ze oferta weszla ale technicy nie zdazyli na czas dodac aktywnego kodu do systemu. Teraz juz wszystko dziala

#217437  autor: djdark
 31 sie 2007, 00:40
Czyli chcieli dobrze a wyszło... A właśnie czy ktoś wie czy ten pakiet też w mixie działa (ten 20MB)? I ciekawostka... Ze strony simplusa informacja o pakietach na internet znikła...

#217450  autor: pvd
 31 sie 2007, 07:52
mam jeszcze pytanie o email, udalo sie wyslac automatyczne ustawienia, ale nadal sie nie laczy, wzielem jako domyslne, tylko ze ja chce sie laczyc przez int gprs zeby z pakietu szla kasa

#219274  autor: domur
 06 wrz 2007, 12:56
jak bedziesz korzystal z ustawien e-mail przy korzystaniu z poczty to bedzie ci bralo z pakietu

[ Dodano: 2007-09-06, 12:57 ]
mam nadzieje ze pakiety maxi i/lub mini minuty zostana w najblizszej przyslaosci poszezone o polaczenia na stacjonarne!? wie ktos cos o tym?

#219285  autor: mariusz9a
 06 wrz 2007, 14:26
marko20 pisze:no właśnie jak to jest z tą premią NON STOP, można z niej korzystać w taryfie Simplus, bo jak napisałem maila do BOK-u właśnie w tej sprawie to odpisali, że nie.
Więc sprawdził już to ktoś doświadczalnie.
Opier... ich w tej sprawie że to głupota aby likwidować premię non stop. To bardzo dobra usługa była. Myślę że jak sporo osób będzie pisać w tej sprawie, tzn aby przywrócono premie non stop to myślę że jest szansa żeby coś z tym zrobili. Więc do działa użytkownicy Simplusa;)
Kiedyś podobnie było w Orange (czy jeszcze Idei – nie pamiętam) jak zlikwidowali smsy po 1gr. Duży odzew był wtedy od użytkowników i przywrócili;)

#219328  autor: marko20
 06 wrz 2007, 16:56
mariusz9a pisze:
marko20 pisze:no właśnie jak to jest z tą premią NON STOP, można z niej korzystać w taryfie Simplus, bo jak napisałem maila do BOK-u właśnie w tej sprawie to odpisali, że nie.
Więc sprawdził już to ktoś doświadczalnie.
Opier... ich w tej sprawie że to głupota aby likwidować premię non stop. To bardzo dobra usługa była. Myślę że jak sporo osób będzie pisać w tej sprawie, tzn aby przywrócono premie non stop to myślę że jest szansa żeby coś z tym zrobili. Więc do działa użytkownicy Simplusa;)
Kiedyś podobnie było w Orange (czy jeszcze Idei – nie pamiętam) jak zlikwidowali smsy po 1gr. Duży odzew był wtedy od użytkowników i przywrócili;)

To fakt. Premia NON STOP to rzeczywiście była super sprawa, ale chyba, nie ma większych szans na jej powrót, no ale możemy spróbować zaraz piszę maila do e-BOK-u, chyba, że jest coś takiego w simplusie jak propozycje i sugestie użytkówników.

[ Dodano: 2007-09-06, 16:58 ]
domur pisze:mam nadzieje ze pakiety maxi i/lub mini minuty zostana w najblizszej przyslaosci poszezone o polaczenia na stacjonarne!? wie ktos cos o tym?
już dyskutowaliśmy o tej kwesti, zaraz po wejściu taryfy SIMPLUS i chyba nie ma na to szans.

#221977  autor: pvd
 19 wrz 2007, 20:34
Pakiet 100 minut w sieci

Co można zyskać?Kto może skorzystać?Jak skorzystać?
Warto wiedzieć
Jeśli korzystasz z Simplusa co najmniej od pół roku i posiadasz taryfę Easy lub Team7 to mamy dla Ciebie atrakcyjny prezent. Specjalny pakiet minut, który możesz wykorzystać na rozmowy w sieci Plus.

Co można zyskać?
Specjalny pakiet to 100 minut na rozmowy w sieci Plus. Koszt aktywacji pakietu to 10 zł a okres, w którym możesz go wykorzystać to 30 dni.

Kto może skorzystać ?
Promocja przeznaczna jest dla wszystkich użytkowników Simplus, którzy spełniają warunki:

korzystają z jednej z taryf Easy lubi Team7,
posiadają dodatnią wartość swojego konta (minimum 10 zł z VAT),
mają aktywne połączenia wychodzące,
korzystają z oferty Simplus co najmniej od 180 dni.
Jak skorzystać?
Chcesz skorzystać z promocji? Najpierw sprawdź, czy spełniasz wszystkie warunki. Jesli tak, to spokojnie możesz uruchomić pakiet. Zrobisz to wpisujac w swoim telefonie krótki kod: *121*11*06# i nacisniesz przycisk 'zadzwoń'.

Poczekaj na wiadomość zwrotną, która potwierdzi fakt uruchomienia pakietu na Twoim koncie.

Warto wiedzieć
dostępne w pakiecie minuty możesz wykorzystać na rozmowy w sieci Plus
pakiet jest aktywny przez kolejnych 30 dni od momentu uruchomienia go na swoim koncie
pozostałą ilość minut w pakiecie możesz sprawdzić krótkim kodem, wpisując w swoim telefonie *121# i naciskając przycisk 'zadzwoń'
pakiet wykupić możesz tylko jednokrotnie.

http://www.simplus.pl/v.do?idx=822394

calkiem dobre ,

#222095  autor: INTRO
 20 wrz 2007, 11:24
No i fajna sprawa, że nie zapomnieli o uzytkownikach taryfy team7 i easy, ja sam korzystam z taryfy easy i juz sobie pakiecik aktywowałem.

#222110  autor: reboot
 20 wrz 2007, 12:56
domur pisze:a z simplusem doczynienia mam juz 12 lat ale dzieki za pomoc
Przeoczylem, ale wlasnie widze, ze krecisz...
Jak mozesz miec do czynienia 12 lat z czyms, co dopiero ma 9 lat...

http://www.polkomtel.pl/pl/?nfl=1&viewI ... iew&nid=41
Plus GSM jako pierwsza sieć komórkowa w Polsce uruchamia nową usługę, która umożliwi korzystanie z łączności bezprzewodowej licznym rzeszom nowych abonentów. Usługa ta o nazwie SIMPLUS(...)
(3 czerwca 1998)

WKS

#222403  autor: pvd
 22 wrz 2007, 10:29
Nowa osoba od komunikacji prepaidów Polkomtela http://www.telepolis.pl/news.php?id=9455

na miejscu goscia zaczynalbym od czytania tego forum hehe

mam pytanko mam ta nowa taryfe i telefon i simplusa numer juz z 7 lat ,i od kiedy liczy sie okres taniej po 3 miesiacach smsy i polacenia i po 6 ,od momentu kiedy aktywuje ta tarfye czy odraz jak juz tyle lat jestem ? a i czy promocje 100 minut w plusie za 10zl moga tez aktywowac uzytkownicy taryfy simplus?

#222446  autor: mariusz9a
 22 wrz 2007, 13:39
pvd, z tego co się orientuje to po przejściu do nowej taryfy Twój starz w sieci liczy się tak jakby od początku, czyli te najniższe stawki dostaniesz dopiero za pół roku:/ Co do tego pakietu 100min za 10zł to można go wykupić tylko w starych taryfach.

#222556  autor: dechomenon
 22 wrz 2007, 18:08
na tą chwile można uruchomić 1000smsów do stycznia no i minuty mini czyli 25min za 5zł..dowolną ilość razy po wykorzystaniu pakietu !

#223716  autor: lukaszw
 27 wrz 2007, 11:25
Czy ktos cos wie o usludze PlusTurbo dla zwyklych uzytkownikow? (abonament i prepaid).

Ta usluga juz jest od paru lat dostepna dla firm ale o prepaidach ani widu ani slychu mimo ze byly zapowiadane:

http://www.polkomtel.com.pl/pl/?nfl=0&v ... ew&nid=142
W przyszłości planowane jest także wprowadzenie na rynek karty Simplus Turbo, na której do użytku służbowego mamy usługę abonamentową, a do użytku prywatnego - prepaidową (Simplus). W przypadku zainteresowania ze strony klientów będzie istniała także możliwość jej zakupu przez osoby indywidualne, pragnące mieć do dyspozycji dwa numery telefonów.
  • Strona 7 z 8
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7