kwistas pisze:Ogólnie ciężko się korzysta z internetu, gdy te reklamy wchodzą co parę stron
Mi w ogóle nie przeszkadzają te reklamy podczas przeglądania zwykłych(mobilnych) stron. Problemy pojawiają się przy jakiejś większej stronie gdzie po prostu 500 kb nie wystarcza i nie wszystko się załaduje. Mam też problem z YT, bo pisze mi "spróbuj później" albo coś w tym stylu.
kwistas pisze:Mój W610i nie wyrabia nawet na mobilnej wersji Telepolis po prostu wyłącza się po załadowaniu strony
Jak przeglądałem internet w 6300 to mnie szlag trafiał bo telepolis nie dało się przeglądać i mnie wywalało cały czas. W Avili sprawa ma się lepiej. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby się rozłączył internet.
dominik920 pisze:Ku mojemu zdziwieniu dzisiaj sprawdzam sobie stan konta i się okazuje że został mi przedłużony aż o 6 miesięcy do 20 stycznia 2012 roku, dodam że jest to pierwsze przedłużenie a karty nie doładowuje bowiem używam jej tylko do internetu.
Ooo jeszcze lepiej. Od razu o pół roku się przedłuża:D
Trzeba dodać, że aby przedłużyć konto o 3 mc, np. w T trzeba doładować konto za 50 zł. A tutaj za friko. Niesamowite

Dobra alternatywa dla play bez problemów z zasięgiem.
Ja również używam freem tylko do internetu, ale kto wie jak potoczy się dalej sprawa jak będą takie miłe niespodzianki.
Karlos20 pisze:To prawda, o czym Wy mówicie o tajemniczym przedłużeniu ważności konta: ja miałem ważność konta do 06-11-2011 - a teraz ważność konta to 04-02-2012 (czyli aż 3 miesiące dłużej)

Bardzo ciekawa sytuacja.
Ciekawy jestem czy w przyszłym miesiącu też przedłuży mi o 3 miesiące i będę mieć konto ważne pół roku

Karlos20 pisze:W sumie to ostatnio na profilu Facebook'owym FreeM była specjalna gra, za wzięcie w niej dostawało się punkty - może to jest "sprawcą" tej niespodzianki w postaci dłuższej ważności konta?
To trwa nadal z tego co widziałem, ale ja, np. nie brałem w tym udziału, a mimo to przedłużyli mi ważność konta o 3 miesiące.