Mea culpa - w 2-1, 2-1-1 to już jest 30za10, 2-1 to jest ogólny "złotówki'...Abcn pisze:w *111# -2-1-1 ? u mnie nie
(i tak bym nie włączał /nie zużył , ale ciekawość )
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
ale to jest jakieś przegięcie co ten play wyprawia. Wczoraj ok godz 16 przez play24 chciałem włączyć pakiet 100 minut i do teraz jest w trakcie włączania. Przez kod tez nie da się włączyć bo wyskakuje że w trakcie włączania. 24 godz już dawno minęły. Normalnie jaja jak berety...
witam50zlotych pisze:Witam,
mi pakiet 100zł za 30zł miał skończyć się 19.01.2011 a zostało mi jeszcze 40zł.
Niestety kody do pakietów 15/10 i 10/5 nie działają.
A na play24 nie można ich włączyć.
Więc na 5 minut założyłem konto na FB i doładowałem za 5zł, dostałem 1,50zł bonusu i przedłużyło mi o 30dni, następnie skasowałem FB.
Doładowanie przyszło po 3 minutach a bonus po godzinie.
Teraz mam ważne do 14.02.2011 i na pewno zdążę to wykorzystać (dużo gadam i nie muszę się wysilać).
Play ładnie kombinuje próbując nasz oszukać chcąc pozbawić nas niewykorzystanego bonusu ale ja się nie dam i znajdę wyjście.
Założenie konta na FB trwa minute, jak ktoś nie chce podawać prawdziwego maila to może skorzystać z maila 10minutowego na tej stronie: http://10minutemail.com email przejdzie sam, nie trzeba odświeżać strony.
Link: do promocji http://blogplay.pl/2010/12/ekstra-30-pr ... k-complay/
zrobiłem tak jak napisałeś i doladowali mi konto, przedłużyli na rok, ale niestety środki z promocji 100 za 30 w dalszym ciagu ważne tylko do 30 stycznia.
jest szansa ze jeszcze przedłuża (od doładowania mineło 3 gdodziny) czy próbowac innego sposobu
np. 10 za 5

witam , ja bym poczekal przez noc i ew. jutro od rana walczyl z '10 za 5'birkut pisze:witam
zrobiłem tak jak napisałeś i doladowali mi konto, przedłużyli na rok, ale niestety środki z promocji 100 za 30 w dalszym ciagu ważne tylko do 30 stycznia.
jest szansa ze jeszcze przedłuża (od doładowania mineło 3 gdodziny) czy próbowac innego sposobu
np. 10 za 5
ja czekalem ok 8 godzin -noc z niedz. a poniedz.- na doladowanie , a potem konto promocyjne wzroslo szybko.
W teorii -wg regulaminu- play ma 24 godz. na doladowanie.
pozdrawiam
A
A
Zazwyczaj szkoda tych dwóch dni, bo z 30 dni robi się 28. Poza tym, powinno wystarczyć dzień wcześniej, skoro wg regulaminu usługi, jest ona włączana w ciągu 24 godzin. Uruchamiałem teraz pakiet 100 minut do Play i na stacjonarne, bodajże w sobotę. Play wyrobiła się w 20 godzinach. Akurat z poprzedniego okresu miałem tam jakieś 1,5 minuty niewykorzystane, więc aż tak źle nie było, ale gdybym miał więcej minut, nie ryzykowałbym i uruchomiłbym pakiet o dzień wcześniej. Myślę, że dwie doby przed końcem ważności usługi to bezpieczny termin.
Moje słuchawki: Plus: Motorola d160, Nokia 3110, Nokia 3310, Nokia 6820, Nokia 6310, Nokia 9300, HP IPaq hw6915, Nokia E51, Nokia E52, Nokia N8. Orange: SE Xperia Arc, SG S III.
Chłopaki, zasugerujcie rozwiązanie dla mnie. Chciałem przedłużyć promocję 100 pLn za 30 PLN przez facebooka - polubiłem na facebooku play i doładowałem za 5 PLN. Odczekałem godzinę i oprócz doładowania 5 PLN nie przedłużyla mi się promocja 100 za 30 PLN. Czy mam czekać dalej czy muszę dodatkowo wbić kod 10 PLN za 5 pLN?
Czy samo doładowanie przez facebooka jest przedłużeniem bonusu 100 za 30 czy jeszcze trzeba dodatkowo właczyć kodem promocję 10 za 5 pLN?
Czy samo doładowanie przez facebooka jest przedłużeniem bonusu 100 za 30 czy jeszcze trzeba dodatkowo właczyć kodem promocję 10 za 5 pLN?
Przecież jest jasno napisane, że bonus zostanie przyznany do 24h8850 pisze:Odczekałem godzinę i oprócz doładowania 5 PLN nie przedłużyla mi się promocja 100 za 30 PLN. Czy mam czekać dalej czy muszę dodatkowo wbić kod 10 PLN za 5 pLN?

Racja, do 24 godz. Ale obawiałem się że będzie problem bo wcześniej koledzy pisali że nie działa jak trzeba. Dostalem bonus doładowanie przez facebooka po kilku godzinach. W zasadzie mogłem poczekać jeszcze z 3 dni, ale chciałem mieć to z głowy i już nie zastanawiać się co będzie jak nie zadziała. Pozdrawiam.