OK. Pożartowaliśmy sobie trochę ale teraz chyba czas najwyższy zejść na ziemię i zacząć prowadzić rozmowę na temat tj. Sami Swoi.
Od wczoraj do mojej główki zapełnionen tysiącem pomysłów dostały się dwa pytania związane z siecią SS, na które mam nadzieję udzielicie mi odpowiedzi
1. Zamierzałem wczoraj doładować konto w SS za pośrednictwem
http://komorki.gazeta.pl/komorki/0,62545.html
Zaznaczyłem jaka kwota mnie interesuje i czym chce zapłacić za tranzakcję (Mtransfer). Co ciekawe kiedy wypełnię wszystkie potrzebne rubryki i daję AKCEPTUJ otwiera mi się nowa strona z komunikatem następującej treści:
"Obecnie brak możliwości sprzedaży wybranego kodu. Przepraszamy za chwilowe utrudnienia."
Aby było jeszcze śmieszniej sytuacja dzieje się tak przy każdym nominale... Czy jest to możliwe aby gdzieś tam w systemie, który generuje te kody owych kombinacji cyfr zabrakło

Jak dla mnie mało prawdopodobne jednak wolę dowiedzieć się od was co wy o tym myślicie?
2. Drugie pytanie kieruję bardziej w stronę Witka, który zna większośc organizacyjnych zakamarków polskich sieci komórkowych (proszę mnie nie posądzać o stronniczość

). Otóż czy SS nie zamierzają wprowadzić np. na swojej stronie podobnie jak ma np. Heyah, Sim+, Tak Tak itp. doładowań ON-Line. Jak dla mnie to duże ułatwienie dla klientów i chyba roboty na mój gust przy tym jest nie dużo. No chyba, że dla SS wszystko co było do zrobienia zostało zrobione - niskie koszty połączeń, tanie aparaty itp... No ale chyba zapomnieli o tym, że przychodzi okres kiedy trzeba "nakarmic" swój telefon.
Pozdrawiam serdecznie.