• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 7 z 11
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

#4529  autor: xlord
 28 kwie 2005, 00:34
Po pierwsze mowi sie demontuje, a po drugie co to sa jakoby? :smt016

Pozdrawiam

#4537  autor: Piotr
 28 kwie 2005, 09:48
xlord pisze:
Piotr pisze:...PS. Chyba mi IQ spadło po wczorajszej maturze :-D ...
WitekT pisze:...Dokladnie to. ...
Masz odpowiedz :wink:
Ale Ci się język wyostrzył :-D

#4538  autor: Piotr
 28 kwie 2005, 09:49
xlord pisze:Po pierwsze mowi sie demontuje
Np. rusztowanie :-D
xlord pisze:...a po drugie co to sa jakoby? :smt016
Po staropolsku oznacza to Jakuby w l. mnogiej 8) :D

Pozdrawiam.

#4539  autor: Piotr
 28 kwie 2005, 09:58
OK. Pożartowaliśmy sobie trochę ale teraz chyba czas najwyższy zejść na ziemię i zacząć prowadzić rozmowę na temat tj. Sami Swoi.

Od wczoraj do mojej główki zapełnionen tysiącem pomysłów dostały się dwa pytania związane z siecią SS, na które mam nadzieję udzielicie mi odpowiedzi 8)

1. Zamierzałem wczoraj doładować konto w SS za pośrednictwem http://komorki.gazeta.pl/komorki/0,62545.html
Zaznaczyłem jaka kwota mnie interesuje i czym chce zapłacić za tranzakcję (Mtransfer). Co ciekawe kiedy wypełnię wszystkie potrzebne rubryki i daję AKCEPTUJ otwiera mi się nowa strona z komunikatem następującej treści: "Obecnie brak możliwości sprzedaży wybranego kodu. Przepraszamy za chwilowe utrudnienia."
Aby było jeszcze śmieszniej sytuacja dzieje się tak przy każdym nominale... Czy jest to możliwe aby gdzieś tam w systemie, który generuje te kody owych kombinacji cyfr zabrakło :shock: Jak dla mnie mało prawdopodobne jednak wolę dowiedzieć się od was co wy o tym myślicie?

2. Drugie pytanie kieruję bardziej w stronę Witka, który zna większośc organizacyjnych zakamarków polskich sieci komórkowych (proszę mnie nie posądzać o stronniczość 8) ). Otóż czy SS nie zamierzają wprowadzić np. na swojej stronie podobnie jak ma np. Heyah, Sim+, Tak Tak itp. doładowań ON-Line. Jak dla mnie to duże ułatwienie dla klientów i chyba roboty na mój gust przy tym jest nie dużo. No chyba, że dla SS wszystko co było do zrobienia zostało zrobione - niskie koszty połączeń, tanie aparaty itp... No ale chyba zapomnieli o tym, że przychodzi okres kiedy trzeba "nakarmic" swój telefon.

Pozdrawiam serdecznie.

#4564  autor: WitekT
 28 kwie 2005, 12:53
Piotr pisze:Drugie pytanie kieruję bardziej w stronę Witka, który zna większośc organizacyjnych zakamarków polskich sieci komórkowych (proszę mnie nie posądzać o stronniczość 8) ). Otóż czy SS nie zamierzają wprowadzić np. na swojej stronie podobnie jak ma np. Heyah, Sim+, Tak Tak itp. doładowań ON-Line. Jak dla mnie to duże ułatwienie dla klientów i chyba roboty na mój gust przy tym jest nie dużo. No chyba, że dla SS wszystko co było do zrobienia zostało zrobione - niskie koszty połączeń, tanie aparaty itp... No ale chyba zapomnieli o tym, że przychodzi okres kiedy trzeba "nakarmic" swój telefon.
Oj, zbiera się trochę pytań dotyczących przyszłych posunięć SS... Trzeba będzie zadzwonic do Woronowicza. :)

#4567  autor: Piotr
 28 kwie 2005, 12:55
WitekT pisze:Oj, zbiera się trochę pytań dotyczących przyszłych posunięć SS... Trzeba będzie zadzwonic do Woronowicza. :)
Przepram cię Witku ale o co chodzi bo się zamotałem jak kłebek włóczki... :? Wiesz coś na temat planowanych działań w Sami Swoi?

Pozdrawiam serdecznie.

#4573  autor: WitekT
 28 kwie 2005, 13:06
Jeszcze nie wiem, ale poszedł mail z pytaniami do Woronowicza (rzecznik prasowy SS). Jak dziś nie odpowie, to jutro może uda mi się w końcu do niego dodzwonić. ;)

#4587  autor: Piotr
 28 kwie 2005, 14:49
No to elegancko :!:
Czekam z niecierpliwością na jakieś newsy na forum :D

Pozdrawiam serdecznie.

PS. Jeżeli nie jest to tajemnicą można wiedzieć o jakie zagadnienia związane ze Sami Swoi się pytałeś :wink:

#4590  autor: WitekT
 28 kwie 2005, 14:54
Większe zdrapki i doładowanie elektroniczne na samiswoi.pl.

#4598  autor: Piotr
 28 kwie 2005, 15:00
He he he czyli to co mnie najbardziej interesuje :D
Może powiedzą, że się powtarzam ale co mi tam - porządna z ciebie firma Witek 8)

Pozdrawiam i czekam na newsy :wink:

#4620  autor: xlord
 28 kwie 2005, 20:31
Piotr pisze:...Może powiedzą, że się powtarzam ale co mi tam ...
Ja wcale nic nie powiem :D bo nie musze i Ty wiesz dlaczego :smt023 , ale i tak Cie lubie :)

Pozdrawiam

#4660  autor: Piotr
 29 kwie 2005, 09:51
xlord pisze:
Piotr pisze:...Może powiedzą, że się powtarzam ale co mi tam ...
Ja wcale nic nie powiem :D bo nie musze i Ty wiesz dlaczego :smt023 , ale i tak Cie lubie :)
I vice versa :D

Pozdrawiam serdecznie.

#4747  autor: Rysio
 29 kwie 2005, 21:50
WitekT pisze:Plus GSM (czyli sieć, w której działa Sami Swoi) nadaje wiadomości sieciowe na kanale 50. To by było wszystko. ;)
Witek jak ten "kanał" odpalić ???? Sorki za głupie pytanie ale ja naprawde jestem zielony w tematach telefonów....

#4748  autor: WitekT
 29 kwie 2005, 21:53
Jaki masz telefon?

#4752  autor: Rysio
 29 kwie 2005, 22:04
Wstyd sie przyznac..... Trium 110

#4753  autor: WitekT
 29 kwie 2005, 22:07
Czemu wstyd? Spoko telefon.
Problem jest taki, że niezbyt pamiętam jak to w Triumach było. Postaraj się poszukać w ustawieniach wiadomości czegoś takiego, jak Wiadomości sieciowe, Informacja o sieci, Cell broadcast, itp. Masz?

#4756  autor: Rysio
 29 kwie 2005, 22:45
Mam "info sieci" a tamwł ,wył, rodzaje informacji, w rodzajach info. mozna wybrac zlisty lub wedle kodu...? i ???

#4757  autor: WitekT
 29 kwie 2005, 22:50
Wybierz z listy - nr 50. No i włącz. :)

#4758  autor: Rysio
 29 kwie 2005, 23:01
OKI wpisalem 050 i mam tzw Info regionu Wyswietla mi nazwe mojego miasta to to ?????? Sorki i tylko tyle ?????

#4759  autor: WitekT
 29 kwie 2005, 23:03
Ano tylko - w Plusie nic więcej nie ma. :)
  • Strona 7 z 11
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7