• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 7 z 9
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

#256472  autor: DejwiD
 15 mar 2008, 23:10
Mulder, jeszcze raz przeczytaj moje pytanie :) moze dodam jeden zwrot:
a jezeli NIGDY nie korzystałem z Pakietów to czy SMS do Play jest również po 15? czy po staremu -20gr??
same regulaminy nie sa pelna odpowiedzia, dochodza jeszcze tzw. "wyjatki"

Mulder pisze:Oj chyba tak... Ja tak robie i wiem prawie wszystko o obowiązujących promocjach
pewnys?? to odpowiedz mi na pytanie dotyczace nieaktualnych darmowych godzin. mianowicie, np jezeli juz skorzystalem dwukrotnie z promocji i doladowalem za 100, a pozniej za 25 i teraz znowu chce doladowac za 100 - to ile minut dostane?? :)

#256475  autor: Vieslav
 15 mar 2008, 23:46
DejwiD, IMO będziesz miał po 15 gr, tak samo jak wszystkim dotychczasowym użytkownikom został włączony pakiet Orange World za darmo. Chyba, że te smsy to są w ramach aktywnego, ale skończonego pakietu (tzn aktywowaliśmy ale cały wykorzystaliśmy a ważność jeszcze nie upłynęła), ale chyba czegoś takiego nie da się zrobić bo po skończeniu pakiet automatycznie się wyłącza, przynajmniej tak było w Nowym Popie. Nie sprawdzę na własnej skórze bo nie znam nikogo kto miałby telefon w Play a poza tym kupiłem 4 pakiety na raz co by nie martwić się, że się skończą smsy podczas intensywnego pisania.
jezeli juz skorzystalem dwukrotnie z promocji i doladowalem za 100, a pozniej za 25 i teraz znowu chce doladowac za 100 - to ile minut dostane??
Nie dostaniesz wcale? Poza tym napisałem prawie a to robi wielką różnice :-D . Nie jestem konsultantem, łażę tylko po stronach, czytam regulaminy, promocje i staram się pomóc ludziom na tyle na ile jestem w stanie.

#256480  autor: jablo
 16 mar 2008, 01:01
DejwiD pisze:Mulder,

pewnys?? to odpowiedz mi na pytanie dotyczace nieaktualnych darmowych godzin. mianowicie, np jezeli juz skorzystalem dwukrotnie z promocji i doladowalem za 100, a pozniej za 25 i teraz znowu chce doladowac za 100 - to ile minut dostane?? :)
Zarowno dzisiaj(promocji juz nie ma) jak i podczas dzialania promocji nie dostałbys za trzecie doładowanie tych 240 minut ktore wpływają za doładowanie 100 pln. Ale obaj o tym wiemy ze w promocji był limit na doładowania na łączna kwote 200 pln/480 minut :D

Ale zbaczacie z tematu Panowie. Na niusa się to jeszcze nie nadaje bo usługi 3p3 z tymi stawkami na chwile obecną NIE MA

#256507  autor: pumba
 16 mar 2008, 11:19
jablo pisze:Na niusa się to jeszcze nie nadaje bo usługi 3p3 z tymi stawkami na chwile obecną NIE MA
Jak nie ma? Jak jest!
A pozatym w newsach właśnie oto chodzi żeby były one przed oficjalną informacją no i przed konkurencją ;)
A jeśli ktoś ma wątpliwości i podważa autentyczność regulaminu który zamieściłem wcześniej to możemy się założyć ;)
Dla niedowiarków jeszcze jeden dowód ;)

[center]Obrazek[/center]

#256543  autor: biotyt
 16 mar 2008, 13:51
jablo pisze:Ale zbaczacie z tematu Panowie. Na niusa się to jeszcze nie nadaje bo usługi 3p3 z tymi stawkami na chwile obecną NIE MA
Jest bo aktywowałem w piątek i z niej korzystam. Aktywacja udała się mając włączony pakiet Grosz za SMS. Także nalicza za rozmowy po stawce 3gr/min. Wszystko wg nowego regulaminu.

biotyt

#256546  autor: jablo
 16 mar 2008, 14:06
biotyt pisze: Wszystko wg nowego regulaminu.
...ktorego na stronie nie ma ... Całe to 3p3 najlepiej okreslil Dejwid ale cytowac nie bede

#256547  autor: muchakk
 16 mar 2008, 14:18
:D :D
Usługa działa na nowych zasadach. Aktywowałem więc też mogę potwierdzić....

#256557  autor: DejwiD
 16 mar 2008, 15:44
tej promocji "oficjalnie" nie ma :)
Kod: Zaznacz cały
24. Niniejszy regulamin dostępny jest w siedzibie PTK Centertel sp. z o.o., na stronie internetowej www.orange.pl, w salonach Orange oraz w salonach partner Orange.
biotyt pisze:Wszystko wg nowego regulaminu.
i rowniez nie ma tego regulaminu :-) oficjalny i obowiazujacy na chwile obecna jest regulamin z dnia 17 listopada 2007 r. watpie, zeby nagle pojawil sie nowy ale ze wsteczna data.. wiec dokument kolegi (prawdopodobnie zawiniety z najblizszego salonu) nie jest aktualny.

#256571  autor: pumba
 16 mar 2008, 16:41
Dla niedowiarków w nową odsłonę 3 po 3, udajcie się do najbliższego salonu Orange weźcie ulotkę dotyczącą oferty na kartę lub gazetkę halo (wiosna 2008) i na stronie gdzie prezentowane są taryfy to w Orange POP są podane już nowe zasady 3 po 3, zeskanowałbym wam to ale muszę lecieć.

A z nowym regulaminem to poczekajcie do jutro to napewno będzie już dostępny w oficjalnych źródłach tzn. www.orange.pl.

A kto mi nie wierzy niech się założy o ulubioną woodkę WitkaT ;)

#256617  autor: DejwiD
 16 mar 2008, 21:58
pumba, chyba nie lapiesz o co mi chodzi. podaj twarde dowody na to, ze ta promocja istnieje -regulamin dostepny na stronie, u sprzedawcow. i nie wmawiaj mi, ze neguje taryfikacje po 3 gr, bo ja tylko twierdze, ze tej promocji nie ma :)

#256618  autor: Prometo
 16 mar 2008, 22:02
DejwiD o to chodzi? :wink:

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#256625  autor: mikage1
 16 mar 2008, 22:40
Prometo pisze:DejwiD o to chodzi? :wink:
nie o to - to jest o "starym" "3 po 3", a chodzi o odświeżone "3 po 3"...

Sony CMD-CD5 - ma już 11 lat... a na oryginalnej baterii wytrzymuje 3 dni :)

#256640  autor: biotyt
 16 mar 2008, 23:54
Nowy regulamin pojawił się w piątek, a w weekend pewnie nie pracują więc strona nie została zaktualizowana, proste. To nie znaczy jednak, że promocja nie istnieje. Nie tylko w Orange informacje na stronie pojawiają się z poślizgiem, w innych sieciach też trzeba czasem poczekać, nawet ze dwa dni. Bywa, że reklama w TV już jest, z oferty można korzystać, a na stronie operatora nic jeszcze nie ma. Jutro poniedziałek więc pewnie zaktualizują dane na www. Sadzę, że regulamin będzie miał termin od 14 marca, bo w końcu od tej daty obowiązuje.
BTW zauważyłem pewną rzecz, że operatorzy z reguły wprowadzają promocje na początku tygodnia (pon-śr). Pewnie dlatego by w trakcie wdrażania nowej oferty nie było takich przerw.

[ Dodano: 2008-03-17, 23:38 ]
Najwidoczniej ich przeceniłem bo nie zostały wprowadzone dzisiaj żadne zmiany na stronie. Także na żadnym z portali o telekomunikacji nie wyczytałem o zmianach w promocji Trzy po Trzy choć sam z niej korzystam na nowych warunkach. W sumie zakładka Orange POP wymaga trochę większej aktualizacji np. jeśli chodzi o obrazki. Nadal znajdują się tam bałwanki, misie polarne i szaliki choć niebawem wiosna. Pewnie o Trzy po Trzy napiszą przy okazji zmiany całej szaty graficznej w zakładce. Może i jakaś promocja świąteczna przy tej okazji pojawi się. Dobrze by było :)

biotyt

#256853  autor: mikage1
 18 mar 2008, 10:22
Cóż, dzisiaj jest już 18.03 - i nadal cisza... :(

#256980  autor: biotyt
 19 mar 2008, 10:06
Na www.orange.pl widać już pierwsze zmiany w zakładce "na kartę" jeśli chodzi o oprawę graficzną. Pewnie jeszcze dzisiaj pozmieniają ją w zakładce Orange POP i zaktualizują dane o Trzy po Trzy.

biotyt

#256986  autor: mikage1
 19 mar 2008, 10:36
pewnie wprowadzją zmiany "na piechotę" :P , to zanim do mnie dojdą z W-wy, to je jeszcze ktoś po drodze w poniedziałek wodą opryska :-D

#257007  autor: Vieslav
 19 mar 2008, 12:29
Nie wiem kto jest odpowiedzialny za tą stronę ale chyba zagląda tam i wprowadza zmiany raz na pół roku. Zauważcie, że szczęśliwa loteria nie została jeszcze zdjęta :lol: .

#257008  autor: biotyt
 19 mar 2008, 12:44
Mulder pisze:Nie wiem kto jest odpowiedzialny za tą stronę ale chyba zagląda tam i wprowadza zmiany raz na pół roku. Zauważcie, że szczęśliwa loteria nie została jeszcze zdjęta :lol: .
Co do Loterii to moim zdaniem powinna jeszcze być informacja o niej, bo choć ostatnie główne losowanie było pod koniec lutego to dystrybucja nagród trochę czasu trwa. Ktoś mógł nie zgłosić się po nagrodę (ma chyba na to 7 dni), to losowana jest kolejna osoba, która ma kolejne 7 dni itd. W regulaminie był zapis, że jest ważny do 14 maja 2008. Taka data pewnie na wyrost w związku z różnymi procedurami np. uwzględniająca termin ew. reklamacji. Choć fakt, że Loteria nie powinna już być tak eksponowana na stronie, a miejsce banera powinno zająć coś innego ja darmowe SMSy do wszystkich sieci czy właśnie info o stawkach w Trzy po Trzy.

biotyt

#257011  autor: mm
 19 mar 2008, 13:29
regulamin na życzenie - mam go od 13 marca...regulamin

#257027  autor: wshk
 19 mar 2008, 15:19
Nie wiem czy dobrze rozumiem ale nowe trzy-po-trzy mozna laczyc z pakietami minut i sms?
^^
nie doczytal i sie cieszyl

smsy mnie nie robia, bardziej interesuja mnie rozmoway a tu ciagle lipa :/
ale i tak chodze z dwoma popami jednoczesnie wiec moge to sobie porozkladac

historia odnosnie trzy-po-trzy

Mialem aktywna usluge do piatku, w sobote po ptokach juz.
Probowalem kilkukrotnie wlaczyc ja smsem - zwrotny o problemach z systemem itd.
Przez orange on-line nie moglem poniewaz nie swiecila sie na liscie.
Zadzwonilem do boku gdzie kobieta stwierdzila ze mja problemy z systemem ale ze wlacza mi toto recznie i kasuje laskawie 4zlote co by mi zrekompensowac poniesione koszta.

Dzwonie sobie na numerek a tu zonk - kasuja mnie 31groszy za minute. OCB?
W niedziele dzwonie do BOK-u. Tam slysze ze powienienem sie cieszyc. Dobre sobie. Slysze ze usluge mam wylaczona a nie bylo komu jej wlaczyc bo konsultan uprzedni zakonczyl dzien pracy i zostawil sprawe.
Po naciskach kobieta wlacza mi usluge ale wpierw wrzuca mi 6 zlotych na konto zeby mogla sie wlaczyc :D
Tylko ze tym razem dostaje sms ze zlecenie weryfikowane a pozniej o wlaczeniu uslugi(ale w nim stoi napisane 10gr/min 3/sms).

Wszystko gra tylko ze:

Kasuja mnie nie trzy grosze brutto ale raczej netto.
W orange on-line nie mam tego na liscie wlaczonych uslug :D

A tak btw to nie moge wlaczyc sobie tego aby rozmowy na koszt odbiorcy(moj) byly taryfikowane wg stawek z pakietu/trzy-po-trzy czy czego tam. Nie i czesc.
  • Strona 7 z 9
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8