OK wysłałem. No i teraz przyszedł SMS: "Dzien dobry, dziekujemy za potwierdzenie. Wlaczymy Twoja oferte w terminie ustalonym w rozmowie. Wyslemy Ci wtedy oddzielnego SMS-a. Pozdrawiamy, Zespół Play". W jakiej rozmowie to nie wiem bo nikt do mnie nie dzwonił. Nie wiem też nic o ustalonym terminie. To jakaś ściema.
Ostatnio zmieniony 21 sty 2025, 21:48 przez admundo, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie, za 20 zł mam przedłużenie ważności konta na rok (wiem bo to prawda i sprawdzałem i to działa). A że coś jest nie tak to wiem, dlatego najlepiej będzie dać sobie z tym spokój i tyle, bo za chwilę jeszcze wyłączą całkiem numer i będzie po temacie.
Tak tylko że teraz zruszyłem to i się boję żeby numeru nie wywalili. Przyszedł SMS o jakiejś rozmowie której nie przeprowadzałem, nie wiem kompletnie o co chodzi, czy może to jakiś oszust przejął konto czy coś innego. Lepiej było może nie grzebać...
Spokojnie, taryfa się zmieni. Do mnie też przyszedł taki SMS, pomimo braku rozmowy. U mnie przejście do PNK trwało około 2 godzin. Jutro już powinno być OK i będziesz mógł przejść do Fakt Mobile.
OK taryfa się zmieniła. Mam tylko pytanie bo czasami mam potrzebę rejestracji numeru pod internet dla siebie, czy po przejściu do Fakt będę mógł zarejestrować kartę Play?
admundo: Fakt to taryfa Playa.
Nowy numer internetu na kartę w Play możesz łatwo na siebie dorejestrować w aplikacji Play24 czy w inny sposób (polecam bankowość w Millennium), info: https://www.play.pl/kampania/rejestracja#pl
Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam
goldenmen: operatorzy to nie fundacje dobroczynne. Jeśli chcesz łatwo i wygodnie mieć dużo internetu - kup nowy starter, albo przenieś się do sieci, która daje dużo GB na cały rok, jest taka oferta.
Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam