Użytkownik
mariusz9a
Niestety dokładnie to nie wiem. Rozmawiałem ze znajomym to jedynie co mi powiedział to, to co można się domyślić :] Tzn że umożliwią migracje jak platforma będzie stabilna.domur pisze:MARIUSZ9A: z tego co zaobserwowalem na innych forach Ty tez jestes w temacie wiec moze Ty posiadasz informacje kiedy?
NIE NIE NIE Kolego, źle zrozumiałeś! Nie chodzi tu o zmiane taryfy tylko zmiane platformy technologicznej (oprogramowania i/lub urządzeń u operatora) dzieki ktorej Twoj telefon działa.mir123bych pisze:czyli jest szansa, że numer z simplusa przemienie na 36,6? a narazie trzeba z obydwu korzystać tak?
Tylko że niedługo taka opcja będzie musiała się pojawić. Każda sieć jest zobligowana przez UKE do udostępnienie przenoszalności numerów, więc jeśli nie jako zmiana taryfy to na zasadach Number Portability (za 60zł pewnie) taka funkcja będzie musiała się pojawić. Np migracja Heyah <-> Era istniejedomur pisze:NIE NIE NIE Kolego, źle zrozumiałeś! Nie chodzi tu o zmiane taryfy tylko zmiane platformy technologicznej (oprogramowania i/lub urządzeń u operatora) dzieki ktorej Twoj telefon działa.mir123bych pisze:czyli jest szansa, że numer z simplusa przemienie na 36,6? a narazie trzeba z obydwu korzystać tak?
Taryfy raczej zmienić nie będziesz mógł ponieważ z założenia to osobna oferta pre paid tak jak w Erze jest TakTak osobno i Heyah osobno.
Heyah, ale Era abonament to tak. Chociaż jakiś czas temu był news że usługa zawieszona z przyczyn technicznych.BL9393 pisze:Np migracja Heyah <-> Era istnieje