• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 53 z 447
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 447
 #817783  autor: Maks SIM
 17 sie 2015, 23:12
wracając do voucherów... na jednym numerze zaobserwowałem, że jeżeli nie skorzystamy z niego przez Play24, a wbijemy tylko kod smsem to "voucherP24" pozostaje nadal aktywny w dniu publikacji kodu... wiecie co.. chyba nam dali zadanie, żeby to rozgryżć hi:).. osiągnięty efekt zainteresowania ofertą i voucherami :) spryciarze w tym FaktMobile :)

Informacja: nieobecny na forum do 31.12. - z powodu Świąt Bożego Narodzenia
:) / Szczęśliwego Nowego Roku
 #817786  autor: Gregrin
 17 sie 2015, 23:38
marcinek243 pisze:Virgin i vikingowie są niezależnymi ofertowo operatorami a nie podtaryfami jak redbull więc nie.Mam vikingów i stan darmowy nie działa. Nie licząc darmowych rozmów po doładowaniu.
Trochę mi zajęło żeby zrozumieć o czym piszesz. Rzeczywiście wikingowie nie mają chyba (nie znam za bardzo oferty) "stanu darmowego" ale nie o to jest pytanie. Pytanie było o to czy mając stan darmowy (czyli "pakiet" minut do play) możemy z nich korzystać dzwoniąc do faktu. Odpowiedz jest jednoznaczna :jak najbardziej.
Kolega który zadawał pytanie ma jakiś taki pakiet w virgin i dzwoni za darmo do play i tak samo może z niego dzwonić do tych co wymieniłem (bo to sprawdziłem sam, a pewnie tych cytowanych tez). To ze virgin nie jest bezpośrednią sub-marką play'a nie znaczy ze operator traktuje ich oddzielnie w "stanie darmowym" -przetestowane przed chwila na karcie play'a.
 #817811  autor: zielo53
 18 sie 2015, 10:25
^^^ przed przejściem do Vikinga kilka razy sprawdzałem jak wygląda sprawa darmowych połączeń do Play i z Play.

Stan darmowy do Play i innych wirtualnych w Play w tym Fakt Mobile jest przez miesiąc po doładowaniu za m.in 19 zł ,
po 31 dniach można dokupić taką usługę na miesiąc za 8 zł

Osoby posiadające darmowe rozmowy do Play dzwonią za darmo do Fakt Mobile i innych wirtualnych Playa w tym do Vikinga
 #817815  autor: Rosolak
 18 sie 2015, 10:32
Obrazek

Wygląda jednak na to, że promocja obowiązuje. Regulamin: http://faktmobile.pl/upload/userfiles/R ... Mobile.pdf
Ostatnio zmieniony 18 sie 2015, 13:56 przez Rosolak, łącznie zmieniany 2 razy.

W związku z przejściem na abonament, kończę zabawę w testowanie prepaidów i regularnym udzielaniem się na forum. Będę czasem zaglądał.
Życzę wszystkim pełnego zasięgu :-) R.
 #817830  autor: Rosolak
 18 sie 2015, 11:48
:shock: Już usunęli ze stronki. :( To był jeden ze slajdów strony głównej.

W związku z przejściem na abonament, kończę zabawę w testowanie prepaidów i regularnym udzielaniem się na forum. Będę czasem zaglądał.
 #817849  autor: Rosolak
 18 sie 2015, 14:04
Wbiłem za pięcioka i od strzała dostałem gifty. ;-)

#817863  autor: blacQ1
 18 sie 2015, 14:33
moim zdanie jeżeli była by możliwość wbicia jakiegoś kody tak jak wbija się z gazety to było by super oczywiście za drobną opłatą ,a tu trzeba wbić kartę i ma się minuty do wygadania a kasa zostaje na kącie :-/ jak by był jakiś kod jak w gazecie !?to coś innego !!!
 #817865  autor: Rosolak
 18 sie 2015, 14:37
Przecież za te środki z konta możesz później wykupić któryś z pakietów.

#817880  autor: blacQ1
 18 sie 2015, 14:58
Rosolak dobrze piszesz tylko ja już mam troszkę na kącie ,a muszę to wygadać ,albo coś z tym zrobić -> proszę napiszcie mi czy wystarczyło by tylko wbić ,uzupełnić konto ,a fakt mobile dodaje nie które pakiet takie jak internet ,minuty itp?:)
 #817895  autor: Gregrin
 18 sie 2015, 15:33
Fakt ma tylko ta promocje ze przy doładowaniu do końca miesiąca doda ci 500MB i włączy „Nielimitowane minuty do Play i FaktMobile" ważne 31 dni. Innych bonusów za doładowanie Fakt nie ma. Kwota z doładowania trafia na konto główne i jest do wykorzystania przez rok. Te 500MB trafi pewnie na konto "pakietowe" i da się przedłużać kodem z gazety do 7dni albo innymi pakietami do ich okresu ważności.
Ostatnio zmieniony 18 sie 2015, 15:35 przez Gregrin, łącznie zmieniany 1 raz.
 #817896  autor: Rosolak
 18 sie 2015, 15:34
blacQ1, trochę niezrozumiale napisałeś to pytanie. Doładowujesz konto za 5zł, dostajesz 31 dni za friko w P4 , oraz 0,5GB. Później za środki z konta możesz dokupować pakiety, którymi będziesz mógł wydłużać ich ważność oraz powiększać je o kolejne jednostki. Masz roczną ważność konta, więc spokojnie. ;-)

#817937  autor: blacQ1
 18 sie 2015, 18:54
wszystko fajnie super ,ale przy wiekszym doładowaniu Powinni dawać też minuty do innych sieci a nie tak jak napisał Gregrin ,że do play(mobile),lub do Fakt (mobile )

Rosolak chodzi mi o to iż szkoda że nie da rady wklepać jakimś (kodem,aktywować )minut do play(mobile),oraz fakt (mobile) no i 0,5GB . Ponieważ mam się parę zł na koncie ...
 #817939  autor: Rosolak
 18 sie 2015, 19:30
Ale przecież są takie pakiety do wykupienia jeśli o to Ci chodzi. http://faktmobile.pl/oferta

*111*700*1# - no limit P4, za 9zł na 30 dni.
*111*704*1# - 0,5 GB za 5 zł na 30 dni.

#817954  autor: bobiwr
 18 sie 2015, 20:50
Znowu zaczyna się polskie piekiełko! Dali - ale źle dali, za mało dali, w złym momencie dali... No jak z wczorajszą promocją Play.
Czy marudzenie macie wrodzone, czy to was bawi?
Zasady są proste, opisane w regulaminie. Inwestujesz 5,00 zł i dostajesz gratis pakiet watry 14,00 zł, a piątaka zachowujesz na co innego! I jeszcze źle?
No to jest wyjście: NIE MA OBOWIĄZKU Z TEGO KORZYSTAĆ.
 #817971  autor: Rosolak
 18 sie 2015, 22:19
Myślę, że w plejaku jest tyle ofert ze stanem darmowym, że w Fakcie jest to niepotrzebne. Ja liczę na inne tego typu promocje w przyszłości. Np. pakiet no limit do wszystkich sieci + transfer.
Boję się, że jak niektórzy znów zaczną jojczeć jak w przypadku Virgin, to ciekawa oferta zostanie skopana podobnie jak w VM, gdzie całkowicie zmieli target.

• Strona 53 z 447
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 447
  • 1
  • 51
  • 52