Panowie pax bo dyskusja zaczyna przypominać dylemat co jest lepsze jabłko champion czy jabłko rubin a w trakcie dyskusji okazuje się że jeden z uczestniczących i tak jada najchętniej gruszki

.Zaś wszystko jest od tego samego sadownika któremu jest w zasadzie wszystko jedno którego gatunku i odmiany sprzedaje więcej, bo i tak na tym zarabia

.A wracając do konkretów w trakcie testów zauważyłam że jakość rozmów a2 jest lepsza niż w playu ustawionym na roaming plusa i to wyraźnie ,jest też lepsza niż play na roamingu z t- mobile,a także od tego co oferuje sam play,obojętnie telefon 2g czy 3g więc dylemat o to by czy nie mieć hd voice tak naprawdę to już sztuka dla sztuki.Porównując do orange wypada w moim regionie podobnie. Większość ludzi albo nie ma włączone, albo nawet nie wie co to jest i tyle.Ja osobiście poza forum znam może kilka osób co w ogóle wiedzą co to jest a nie mają telefonów z biedry tylko porządne smarty z porządnym abo,a tych co w ogóle się tym tematem interesują to też zaledwie kilka.Ludzie w zdecydowanej większości wychodzą z założenia że telefon ma mieć zasięg i by dało się z niego rozmawiać.Moja siostra np.Co do braku apeki do do obsługi nr i tak mi nie potrzeba, bo używam tradycyjnych telefonów więc nawet nie ma jak obsłużyć z braku możliwości,stan konta do sprawdzenia bez problemowy szybkość uruchomiania pakietów jak na razie znakomita.Obsługa przez infolinię też bez zarzutu choć niektórzy narzekają ale to pewnie przez brak ludzi.Ostatnio moja mama zażyczyła sobie że chce mieć nr w a2. Simkę już ma od a2,a teraz czeka na aktywację

.Po prostu pasuje jej 10zł na m-c za rozmowy no limit, bo nic innego i tak nie używa i nie zamierza.No najwyżej fotkę jakąś strzeli,a jako drugi numer na rezerwę w przypadku braku zasięgu będzie mieć fakt mobile.Ja na osobiści też ku temu przychylam mam nju jako 2 numer a2 z no limitem za 10zł jest ok.A do neta mam 2 osobne simki tylko do tego używane i też narzekać nie mogę net może i dość wolny ale stabilny.