• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 51 z 447
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 447
 #817108  autor: Gregrin
 13 sie 2015, 13:39
waldekgdynia pisze:Pojawiła się u mnie możliwość włączenia darmowych minut przez voucher Play24.
Minuty mam ważne do jutra ( 14.08.2015 ).
Czyli aktywowałeś w zeszłym tygodniu w piątek ?? Włączyłeś ten pakiet podwójnie (przez sms + p24)?? Zsumował ci się ?
U mnie nie ma jeszcze takiej możliwości :/ Pakiet netu aktywowany w sobotę jak również minuty (przez sms + p24 i do przyszłej soboty do 23:59 są ważne) i po wysłaniu dziś kodu na minuty, mam info: "operator nie aktywował pakietu". Po kontakcie z infolinia dowiedziałem się ze mam już ten pakiet minut aktywny i nie maja nawet możliwości jego ponownej aktywacji. Czekam do soboty żeby zobaczyć jak to będzie wyglądać.
W całym tym regulaminie zauważyłem tez jedno kuriozum. Mianowicie pakiet aktywujemy np w pon. Jest on ważny 7 pełnych dni czyli do poniedziałku do 23:59 a kolejnego nie da się włączyć jeśli ten sam jest już aktywny. Czyli musielibyśmy go co tydzień włączać dzień później i co 3 tydzień nie dało by się go już włączyć bo 3 dniowy kod już by nie był ważny ;). W praktyce wygląda to natomiast tak ze w ostatni dzień można już włączyć ten pakiet (i chyba się sumuje co tez jest inaczej napisane w regulaminie ;)).
 #817211  autor: Gregrin
 14 sie 2015, 07:18
To ta możliwość pojawiła ci się chyba już dawno (po wysłaniu sms), czy dopiero teraz to zauważyłeś ?

"jak będziecie mieć możliwość wbijcie kod lub przez voucher !:) "
Ale jaki kod skoro gazety nie będzie ?? Ja voucher mam wykorzystany i raczej wątpię żeby się pojawiła opcja ponownego włączenia ale zobaczymy ;)
 #817234  autor: limaK
 14 sie 2015, 10:49
waldekgdynia pisze:Tak - aktywowałem go w piątek w zeszłym tygodniu.
Nie - włączyłem go wyłącznie kodem z gazety.
Czyli po aktywowaniu pakietu smsem (w piątek) voucher się nie pojawił? Ja również wysłałem kod z gazety w piątek, od razu pojawił się w Play24 z "jedynką", wykorzystałem ją wczoraj wieczorem, a dziś pojawiła się ponownie. Wychodzi na to, że voucher na minuty pojawia się w czwartek lub piątek, tylko od czego to zależy, skoro mieliśmy tę samą ważność pakietu z poprzedniego tygodnia? I dlaczego nie pojawił się u Ciebie w poprzedni piątek, bo gdyby się pojawił, to możnaby przypuszczać, że pojawia się w czwartek lub piątek w zależności od tego, czy "jedynka" jest już wykorzystana :D I tak wersja byłaby najbardziej prawdopodobna, gdyby nie sytuacja u Gregrina :)
 #817242  autor: Gregrin
 14 sie 2015, 12:36
limaK pisze:można by przypuszczać, że pojawia się w czwartek lub piątek w zależności od tego, czy "jedynka" jest już wykorzystana :D
Może tak jest, ale nie chodzi o konkretny dzień jak czw/pt ale o datę w której pakiet się kończy/skończył. Zobaczę czy jutro się pojawi ;)
 #817249  autor: krzysiek255
 14 sie 2015, 13:21
u mnie na play24 pojawił się na nowo wbicie voucher (włączony
(możesz jeszcze włączyć 1) włącz (minuty,sms,internet)
to wychodzi że raz na tydzień w piątki można włączyć voucher na play24
 #817347  autor: Rosolak
 15 sie 2015, 00:10
Maks SIM pisze:kod na sobotę (15 sierpień 2015) na 50 MB:
aska
( Ponieważ sobota jest dniem świątecznym, wydanie sobotnie Fakt z kodem na 50 MB
ukazało się wyjątkowo w piątek )
http://oi61.tinypic.com/vg05dz.jpg

:?: :?: :?:

W związku z przejściem na abonament, kończę zabawę w testowanie prepaidów i regularnym udzielaniem się na forum. Będę czasem zaglądał.
Życzę wszystkim pełnego zasięgu :-) R.
 #817355  autor: sa
 15 sie 2015, 05:48
A ja aktywowałam parę minut temu i wszystko ślicznie się włączyło i data ważności 22 sierpnia do godziny 23;59,może więc należy wykazać się cierpliwością?
 #817368  autor: Rosolak
 15 sie 2015, 10:07
Fałszywy alarm. Kod zrealizowany pozytywnie.;)

W związku z przejściem na abonament, kończę zabawę w testowanie prepaidów i regularnym udzielaniem się na forum. Będę czasem zaglądał.
Życzę wszystkim pełnego zasięgu :-) R.
 #817382  autor: qler85
 15 sie 2015, 12:13
Po doładowaniu kodem z gazety (10 minut), ogólny stan ważności minut z pakietu (300/300/300 za 19zł) przedłużył się o 7 dni. Wydaje mi się, że wcześniej termin nie przedłużał się po kodach na minuty z gazety. Czy w związku z tym mogę doładować konto normalnym pakietem (za 9zł) te 7 dni później ? Nie chciałbym stracić pozostałych 4h ze starego pakietu.
 #817395  autor: qler85
 15 sie 2015, 13:56
No właśnie nie jestem pewien, bo tak chyba nie było wcześniej. Tzn po doładowaniu kodem z gazety ważność minut z pakietu głównego (w tym przypadku 300/300/300 za 19zł) pozostawała bez zmian z tego co pamiętam (na 90%). Dopiero po ostatnim doładowaniu kodem z gazety termin ważności uległ zmianie, miałem do 15-tego sierpnia do 23:59 a teraz jest do 20-tego sierpnia (do czwartku), czyli znowu 20-tego można by przedłużyć, byłoby super :)

Zastanawiam się czy nie doładować dziś, żeby nie ryzykować. Na infolinii podejrzewam że wygłoszą regułkę, że tyle ile pokazuje po wklepaniu kodu na sprawdzenie stanu, to tyle tej ważności jest ;)
 #817396  autor: Gregrin
 15 sie 2015, 14:08
Z tego co pamiętam to już wcześniej mówili ze te pakiety się sumują i wzajemnie przedłużają wiec nie masz się czego bać. Wbij *106# i te terminy są obowiązujące ;)

Dzwoniłem dziś do faktu żeby włączyć pakiet minut bo żadne vouchery na p24 mi się nie pojawiły (od netu pojawił się dopiero po wysłaniu sms'a). Trafiłem na konsultanta który najpierw pytał jaki pakiet próbowałem włączyć 0,5GB; 1GB :shock: później twierdził ze pakiet mi się nie aktywował bo można mieć tylko jeden włączony a skoro włączyłem już neta to minuty mi się nie włączą :shock: a na koniec 5 minutowej rozmowy zapytał mnie jeszcze raz o numer o który chodzi "bo mu nic nie znalazło" wiec mu podziękowałem i zadzwoniłem ponownie. Po 1,5 minucie miałem pakiet włączony. Jestem w głębokim szoku bo wydaje mi się ze konsultant faktu nie miał pojęcia o kodach z gazety mimo ze powtórzyłem mu ze chodzi właśnie o nie a on wtedy zaczął pytać o pakiet netu w tym pakiecie który włączyłem :roll:
  • Strona 51 z 447
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 447
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51