Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Czyli aktywowałeś w zeszłym tygodniu w piątek ?? Włączyłeś ten pakiet podwójnie (przez sms + p24)?? Zsumował ci się ?waldekgdynia pisze:Pojawiła się u mnie możliwość włączenia darmowych minut przez voucher Play24.
Minuty mam ważne do jutra ( 14.08.2015 ).
Czyli po aktywowaniu pakietu smsem (w piątek) voucher się nie pojawił? Ja również wysłałem kod z gazety w piątek, od razu pojawił się w Play24 z "jedynką", wykorzystałem ją wczoraj wieczorem, a dziś pojawiła się ponownie. Wychodzi na to, że voucher na minuty pojawia się w czwartek lub piątek, tylko od czego to zależy, skoro mieliśmy tę samą ważność pakietu z poprzedniego tygodnia? I dlaczego nie pojawił się u Ciebie w poprzedni piątek, bo gdyby się pojawił, to możnaby przypuszczać, że pojawia się w czwartek lub piątek w zależności od tego, czy "jedynka" jest już wykorzystanawaldekgdynia pisze:Tak - aktywowałem go w piątek w zeszłym tygodniu.
Nie - włączyłem go wyłącznie kodem z gazety.
Może tak jest, ale nie chodzi o konkretny dzień jak czw/pt ale o datę w której pakiet się kończy/skończył. Zobaczę czy jutro się pojawilimaK pisze:można by przypuszczać, że pojawia się w czwartek lub piątek w zależności od tego, czy "jedynka" jest już wykorzystana
http://oi61.tinypic.com/vg05dz.jpgMaks SIM pisze:kod na sobotę (15 sierpień 2015) na 50 MB:
aska
( Ponieważ sobota jest dniem świątecznym, wydanie sobotnie Fakt z kodem na 50 MB
ukazało się wyjątkowo w piątek )