Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
Dokładnie! A zmienianie profili Play z Lubię to! na inne we Freshu i odwrotnie aby tylko wydrzeć jak najwięcej się da jest w porządku? Każdy kombinuje jak się tylko da i tyle takie życietomektg pisze:ja sie im wcale nie dziwie, jak jest mozliwosć zarobienia pieniedzy to nalezy z tego skorzystać.
To akurat w tym żonglowaniu ofertami też niczego złego nie widzę, bo niektórzy mogą aktywować kolejne pakiety 600 SMS do wszystkich sieci czy aktywować kolejne Pakiety Kwotowe. Więc to jest korzyść dla klienta i operatora, bo zysk jest generowany poprzez zakup pakietów lub utratę niewykorzystanych po zmianie taryf.emarcin pisze:Dokładnie! A zmienianie profili Play z Lubię to! na inne we Freshu i odwrotnie aby tylko wydrzeć jak najwięcej się da jest w porządku? Każdy kombinuje jak się tylko da i tyle takie życie
Pisałeś, że kartę ma się od ręki. Zamówiłem dzisiaj i mam czekać 21 dni? Tam coś było napisane, że online mogę od razu z niej korzystać, nie ogarniam. Pomożesz? Rejestrowałem się pod Tobą.dreapheus pisze:Co za problem.
Ładujesz sobie za 75. 50 wykorzystujesz w upaid dla podwojnego doladowania i 25 w mpay dla podwojnego doładowania. Można z jednej karty spokojnie skorzystać z obu promocji.
Zero prowizji, 6 zł gratis, wystarczy zaladować za 69 aby miec 75 na koncie. Na wszystko znajdzie się sposób trzeba tylko troche pomysleć.
Akurat operatorzy komórkowi to chyba najbardziej pazerne instytucje w tym kraju (po ZUS oczywiścieDokładnie! A zmienianie profili Play z Lubię to! na inne we Freshu i odwrotnie aby tylko wydrzeć jak najwięcej się da jest w porządku?
... przyznana zostanie nagroda w postaci bonusu o wartości
100% opłaty za doładowanie telefonów na kartę (prepaid) uiszczonej przez Uczestnika poprzez
Płatność mPay (tj. odpowiednio o wartości 5 zł brutto, 10 zł brutto lub 25 zł brutto) (Bonus).
a co mozna tak wydrzec? Bo ja jakos nie widze plusowDokładnie! A zmienianie profili Play z Lubię to! na inne we Freshu i odwrotnie aby tylko wydrzeć jak najwięcej się da jest w porządku?
Chodzą słuchy że transmisja danych na pierwszej sesji połączenia po zmienie taryfy jest bez lejka i można pobrać z pełną prędkością ponad 100MB za darmo. Ale jeżeli to prawda to w Playu i tak to wykryją i zamkną furtkę.a co mozna tak wydrzec? Bo ja jakos nie widze plusow
Plusem, i to wyraźnym migracji Fresh -> Lubię To! jest, że można aktywować więcej niż raz w miesiącu ten sam pakiet kwotowy, dodatkowo można: aktywować kolejny pakiet 600 SMSów do wszystkich sieci, po uprzednim jego wykorzystaniu oraz jeśli nie ma się dodatkowych usług/pakietów na koncie, zyskać nielimitowany internet za free. Ważność konta po każdej migracji do LB wydłuży się o 30 dni. Niektórzy mogą sporo ugrać. Operator też na tym zyska, bo obsłuży spory ruch na tym numerze i zarobi na tych, którzy doładują konto, żeby klient mógł kupić pakiety.wyzwolenia pisze:a co mozna tak wydrzec? Bo ja jakos nie widze plusow
Raczej nie, bo ZAWSZE - i to we wszystkich sieciach, którzy oferują internet bez limitu danych, zwolnienie prędkości następuje z opóźnieniem, po przekroczeniu danego pakietu MB/GB. Poza tym operatorzy mogą ale nie muszą tej prędkości transmisji ograniczyć, ale zazwyczaj to robią, ze względu na "jakość sieci", żeby "się nie zapchała".MK_ pisze:Chodzą słuchy że transmisja danych na pierwszej sesji połączenia po zmienie taryfy jest bez lejka i można pobrać z pełną prędkością ponad 100MB za darmo. Ale jeżeli to prawda to w Playu i tak to wykryją i zamkną furtkę.