• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 6 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

#269696  autor: Dirty Harry
 05 cze 2008, 11:51
a widzieliscie ich nowy spot nawiazujacy do ... (no kto zgadnie ?) :twisted: oczywiscie ze euro
jesli nie to linkuje do YT

#269699  autor: bkawa
 05 cze 2008, 12:55
dechomenon pisze:Reklama dźwignią handlu i nikt mi nie zaprzeczy.
Sprzedali karty to fakt i bez wątpienia efekt reklamy.
dechomenon pisze:A tutaj jeden MVNO osiąga taki wynik.
O wyniku będzie można mówić za rok. Tak samo wszyscy się podniecali ilością simów Myavon, wszystkie znaki na niebie, ziemi i w liczbach wskazują, że konsultantki jakoś nie palą się do korzystania z MA, większość obecnie jest nieaktywna.
IMHO najlepszą ofertą MVNO miał mbank, jako jedyni mieli sensowny sposób na przyciągniecie i utrzymanie klientów. No i może teraz Mova, ale obecna promocja się kończy w lipcu.
Jak zamierza utrzymać klientów MK nie wiem, samą nawet najbardziej skandaliczną i ociekającą seksem reklamą długo nie pociągną, bo to są zbyt wysokie koszty jak na tak małego gracza. Nawet metalowa paczka na fajki i plakat z gołą d... nie pomoże.
Jestem jeszcze ciekaw jak wyglądają porównania odnośnie kosztu pozyskania (dotarcia) do jednego klienta wśród MVNO. Nie wiem czy w tym przypadku nie sprawdzi się przysłowie "im wyżej wleziesz tym bardziej będzie bolało"(czy jakoś tak).

Domowy wyrób nalewek

#269923  autor: nazad
 06 cze 2008, 12:23
koszty to oni ponosza ogromne - czytalem ze dotychczasowa kampania zostala wyceniona na 40-50 mln, nawet z agencyjnymi bonusami to wyjdzie kolosalna kwota, jak to mowia "maly ale wariat" :-D :wink:

#269925  autor: bkawa
 06 cze 2008, 12:41
nazad pisze:"maly ale wariat"
należy także pamiętać, że MK ma większe ciśnienie na wynik Finansowy, oni chcą na tym zarabiać, taki mbank sprzedać więcej produktów bankowych
już wyobrażam sobie rozmowę Rady Nadzorczej z Prezesem MK
RN: I po co to wszystko?
P: Nie wiem.
RN: Dziękujemy, starter ze smyczką wyślemy pocztą.

Domowy wyrób nalewek

#269934  autor: fortel
 06 cze 2008, 13:28
Nie wiem jak u Was ale u mnie nie moga dobrze skonfigurowac ustawien MMS/MOTOROLA v3i/.Probowalem robic recznie-tez kicha.Wyslali kilkakrotnie sms-a konfiguracyjnego ale za kazdym razem gdy chcialem ,,cos'' przeslac to dochodzil wskaznik do 47% i potem komunikat-ustawiena nieprawidlowe.Dodam,ze ustawienia WAP byly prawidlowe,bo wszystko ladnie wchodzilo!Laczylem sie z BO-tez nie pomogli a wzieli 1zl. za polaczenie.W koncu sobie odpuscilem-poczekam jak bedzie,wzorem orange,mozliwosc sciagniecia sobie zdalnie ze strony.Moze znacie jakis sposob? :lol:

#270350  autor: znal
 08 cze 2008, 17:13
fortel pisze:Odesla Ci poczta pantoflowa :lol: ...a tak na powaznie to przepada chyba ze znowu doladujesz np.za 10zl i masz 3 miesiace wazna karte :?
Czyli rozumiem, że jeśli skończy się okres ważności na wychodzące to stan konta się zeruje? Czy to samo dotyczy początkowej kwoty (ze startera)?

#270484  autor: korzeń
 09 cze 2008, 16:01
bkawa pisze: już wyobrażam sobie rozmowę Rady Nadzorczej z Prezesem MK
RN: I po co to wszystko?
P: Nie wiem.
RN: Dziękujemy, starter ze smyczką wyślemy pocztą.
:D zapomniales o plakacie i breloku
znal pisze: Czyli rozumiem, że jeśli skończy się okres ważności na wychodzące to stan konta się zeruje? Czy to samo dotyczy początkowej kwoty (ze startera)?
starter ważny jest przez 30 dni

#270511  autor: znal
 09 cze 2008, 18:52
Z regulaminu wynika, że starter jest ważny 31 dni, ale już mniejsza z tym.
Chodziło mi o to czy niewykorzystana kasa przepada wraz z końcem okresu swojej ważności, czy zostaje dalej, bo przy tak niskim koszcie utrzymania była bardzo prawdopodobna 1 opcja, ale jednak jest druga.

Odpowiedź już znalazłem w regulaminie:
„Odnowienie Salda” jest możliwe w Okresie zawieszenia Karty SIM poprzez doładowanie Salda. Odnowiona wartość Salda zwiększa się o wartość doładowania.

#270641  autor: korzeń
 10 cze 2008, 15:15
znal pisze:Z regulaminu wynika, że starter jest ważny 31 dni, ale już mniejsza z tym.
Chodziło mi o to czy niewykorzystana kasa przepada wraz z końcem okresu swojej ważności, czy zostaje dalej, bo przy tak niskim koszcie utrzymania była bardzo prawdopodobna 1 opcja, ale jednak jest druga.

Odpowiedź już znalazłem w regulaminie:
„Odnowienie Salda” jest możliwe w Okresie zawieszenia Karty SIM poprzez doładowanie Salda. Odnowiona wartość Salda zwiększa się o wartość doładowania.
a widzisz jaka prokliencka firma z tego mobilkinga, tylko reklamy maja takie niegrzeczne :twisted:

#272453  autor: nazad
 19 cze 2008, 16:40
jak to jest z ta obnizka na transmisje danych w roamingu?
wczesniej bylo 250 kb za 18 zl
teraz 100kb za 6 czyli 250 kb za 15zl
poprawcie mnie jesli zle rozumuje ;-)

#275252  autor: Dirty Harry
 06 lip 2008, 16:52
zdaje sie ze dobrze :smt004

w lipcu w ramach akcji "mocny prezent" mk rozdaje za free doladowanie w wysokosci 15 zl zarowno dla nowych jak i starych userow.

#277947  autor: nazad
 17 lip 2008, 18:59
czy ktorys z forumowiczow otrzymal juz zapowiadany przez operatora prezent - doladowanie 15 zl ?!

#279454  autor: fobos2000
 26 lip 2008, 09:54
Witam, dostałem te 15 PLN z promocyjnego doładowania. 12 lipca aktywowałem kartę, a 15 dostałem gratisa. Jak dotąd jestem z Mobilkinga bardzo zadowolony. Początkowo miała być to alternatywa do chorej sytuacji jaka wynikła u mnie z Orange, ale myślę, że zostanę z tą siecią dłużej, według mnie stawki są bardzo uczciwe, oferta jasna i prosta, bez żadnego motania.

Polecam wszystkim :wink:

#279759  autor: pajor
 28 lip 2008, 12:35
niezle zagrali z tym bonusem, 15 zlociszy to zawsze cos, mam tylko pytanie czy to darmowe doladowanie przedluza standardowo waznosc konta ?

#279768  autor: lukaszw
 28 lip 2008, 13:01
Nie przedłuża

#279773  autor: cesarz
 28 lip 2008, 13:18
Dziesięć złotych na 3 miechy i jeszcze mało?

CNN

#279955  autor: pajor
 29 lip 2008, 16:41
cesarz pisze:Dziesięć złotych na 3 miechy i jeszcze mało?
nie to ze malo, poprostu bylem ciekawy, na wychodzace to jest 6 m-cy wiec grzechem byloby narzekac :twisted:

#279961  autor: Artur051
 29 lip 2008, 17:49
Witam, chciałbym się dowiedziec, jak sprawa się ma u tego operatora z nazwą na wyświetaczu, np w starych nokiach typu 6610, czy oprócz MOBILKING wyskakuje również Era?

#279980  autor: kowcio
 29 lip 2008, 18:48
Artur051 pisze:Witam, chciałbym się dowiedziec, jak sprawa się ma u tego operatora z nazwą na wyświetaczu, np w starych nokiach typu 6610, czy oprócz MOBILKING wyskakuje również Era?
Raczej tak. Tak samo w Play było:
Kod: Zaznacz cały
PLAY
Plus GSM

#280025  autor: Artur051
 29 lip 2008, 21:06
Niekoniecznie, Orange podczas rembrandingu zastosowało technikę taką, że z wyświetlacza zniknęło IDEA, a pojawiło się Orange, dlatego chciałbym konkretną informację od osoby, która sprawdzała mobilkinga, gdyż jestem ciekaw, którą technikę zastosowano.
  • Strona 6 z 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6