Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sprzedali karty to fakt i bez wątpienia efekt reklamy.dechomenon pisze:Reklama dźwignią handlu i nikt mi nie zaprzeczy.
O wyniku będzie można mówić za rok. Tak samo wszyscy się podniecali ilością simów Myavon, wszystkie znaki na niebie, ziemi i w liczbach wskazują, że konsultantki jakoś nie palą się do korzystania z MA, większość obecnie jest nieaktywna.dechomenon pisze:A tutaj jeden MVNO osiąga taki wynik.
należy także pamiętać, że MK ma większe ciśnienie na wynik Finansowy, oni chcą na tym zarabiać, taki mbank sprzedać więcej produktów bankowychnazad pisze:"maly ale wariat"
Czyli rozumiem, że jeśli skończy się okres ważności na wychodzące to stan konta się zeruje? Czy to samo dotyczy początkowej kwoty (ze startera)?fortel pisze:Odesla Ci poczta pantoflowa...a tak na powaznie to przepada chyba ze znowu doladujesz np.za 10zl i masz 3 miesiace wazna karte
bkawa pisze: już wyobrażam sobie rozmowę Rady Nadzorczej z Prezesem MK
RN: I po co to wszystko?
P: Nie wiem.
RN: Dziękujemy, starter ze smyczką wyślemy pocztą.
starter ważny jest przez 30 dniznal pisze: Czyli rozumiem, że jeśli skończy się okres ważności na wychodzące to stan konta się zeruje? Czy to samo dotyczy początkowej kwoty (ze startera)?
„Odnowienie Salda” jest możliwe w Okresie zawieszenia Karty SIM poprzez doładowanie Salda. Odnowiona wartość Salda zwiększa się o wartość doładowania.
a widzisz jaka prokliencka firma z tego mobilkinga, tylko reklamy maja takie niegrzeczneznal pisze:Z regulaminu wynika, że starter jest ważny 31 dni, ale już mniejsza z tym.
Chodziło mi o to czy niewykorzystana kasa przepada wraz z końcem okresu swojej ważności, czy zostaje dalej, bo przy tak niskim koszcie utrzymania była bardzo prawdopodobna 1 opcja, ale jednak jest druga.
Odpowiedź już znalazłem w regulaminie:„Odnowienie Salda” jest możliwe w Okresie zawieszenia Karty SIM poprzez doładowanie Salda. Odnowiona wartość Salda zwiększa się o wartość doładowania.
Raczej tak. Tak samo w Play było:Artur051 pisze:Witam, chciałbym się dowiedziec, jak sprawa się ma u tego operatora z nazwą na wyświetaczu, np w starych nokiach typu 6610, czy oprócz MOBILKING wyskakuje również Era?
PLAY
Plus GSM