marcinb pisze:Myślałem o tych sposobach tyle, że chciałem coś prostszego - np. jakiś błyskawiczny kod.

Niestety na stronie operatora nie znalazłem takiego. No nic, może w poniedziałek będę mieć ten telefon w ręce to coś wymyślę.
Oczywiście, bo takiego kodu nie ma

ale...
znam sposób na sprawdzenie, bo pierwszy mi wpadł do głowy:
W RÓWNEJ TARYFIE, przecież nie ma żadnych pakietów, ani Magicznych Pakietów, ani Pakietu 11gr do Heyah i Stacjonarnych, czyli możesz wpisać kod:
*102# (Magiczne Pakiety), jeżeli będzie to Taryfa MultiPakiet to będzie widniał napis ile jest w pakiecie minut/SMSów, lub "Heyah! Obecnie brak minut i SMS-ow do wykorzystania", a jak będzie to RÓWNA TARYFA (bez pakietów) to pokaże się: "Heyah! Funkcja niedostępna."
lub wpisz kod pakietu 11gr do Heyah i stacjonarnych
*105*2#, jeżeli to będzie Multipakiet to pojawi się ilość minut do wykorzystania, lub
"Heyah! Obecnie brak minut i SMS-ow do wykorzystania", a jak będzie to RÓWNA TARYFA (bez pakietów) to pokaże się: "Heyah! Funkcja niedostępna."
Dla RÓWNEJ TARYFY nie są dostępne bonusy Heyah Klubu, a więc można wystał SMS o treści KLUB na 6688 (SMS 3gr-MULTIPAKIET lub 14groszy-RÓWNA), i wtedy napiszą, czy możesz dołączyć do Klubu (jesteś w Multipakiecie), czy nie (masz Równą taryfę), albo jesteś już w Heyah Klubie (Multipakiet). Można też sprawdzić też czy wzięło 3grosze czy 14groszy
Mam nadzieję, że pomysł oryginalny.
Napisz czy się sprawdził.
Pozdrawiam!

Doładowania do wszystkich sieci-
www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c