Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Tak, z konta promocyjnego ubyło mi niecałą złotówkę bo rozmawiałem trochę ponad 30 min. Mam aktywny pakiet Grosz za SMSa i eski pod ten numer schodzą z pakietu.DejwiD pisze:biotyt, mozesz to potwierdzic na billing?? bo chyba to jest eiaculatio praecox...
Lepszą dla tych, których stać na wyłożenie 100 pln na doładowanie. Nie każdy moze w jednej chwili rozdysponowac taką kwotą . No ale, nie o tym temat....babeo pisze: Wątpię, jak ktoś dzwoni tylko do 3 numerów to tak, ale jak ktoś ma więcej kontaktów w Orange, NOG jest jednak lepszą ofertą.
Nie ściema, sprawdzone wczoraj przeze mnie. SMS potwierdzający włączenie usługi informował o stawkach 3gr/min i 1gr/SMS, także rozmowy za ponad 30 min rozmowę zostały naliczone zgodnie z nową stawką. SMSki schodzą mi z pakietu Grosz za SMS, który był aktywny w trakcie włączenia usługi Trzy po Trzy.Th0mas pisze:Pumba, regulamin niby od wczoraj, a nadal nie ma go na stronie Orange. Może to jakaś ściema?
Darmowe SMS-y lub MMS-y otrzymujesz zawsze przy regularnych doładowaniach co 31 dni lub częściej, kwotą minimum 25 zł.Ktos wczesniej pisal o sms-ach za 1 gr w orange music do wszyskitch sieci. Na jakiej to zasadzie funkcjinuje ? regularnie wykupuje te pakiety 600 sms ale one sa chyba tylko do orange ? czy to trzeba doladowywac konto czesciej niz co 31 dni ? (wtedy chyba dostaje sie jakies darmowe sms ?) Jak to jest z tymi za 1 gr ?
Mówi o tym punkt 2 Regulaminu usługi promocyjnej SMS-y i MMS-y do wszystkich sieci i multimedia w Orange Music. Jest trochę nie jasno napisany, ale wynika z niego, że darmowe SMSy do doładowań oraz te w pakiecie SMS/MMS są do wszystkich sieci. Po ich wykorzystaniu naliczana jest stawka zgodnie z cennikiem podstawowym (czyli 15gr). Play stanowi wyjątek, bo po wykorzystaniu pakietów stawka wynosi 15 gr (w cenniku podstawowym jest 20 gr). Zatem przy okazji promocji zrównali stawkę podstawową do Play.DejwiD pisze:mozesz mi wskazac ten punkt regulaminu?Mulder pisze:Smsy działają do wszystkich sieci, również do Play, ponieważ niektórzy twierdzą inaczej, ale po dokładnym wczytaniu się w regulamin wyraźnie to pisze.
Koszt wysłania SMS-a i/lub MMS-a po wykorzystaniu Pakietu/ Pakietów jest zgodny z obowiazujacym Abonenta badz Uzytkownika cennikiem usług (z wyłaczeniem SMS-ów oraz MMS-ów wysyłanych do sieci, której operatorem jest P4 sp. z o.o. co obejmuje zarówno SMS-y i lub MMS-y wysyłane do abonentów i uzytkowników P4 sp. z o.o. jak i innych dostawców usług telekomunikacyjnych swiadczacych usługi w oparciu o siec P4 sp. z o.o., gdzie koszt wysłania SMS-a badz MMS-a w dniach od 7 lutego 2008 roku do 30 kwietnia 2008 roku wynosi 15gr.).
Uzytkownicy(...)maja mozliwosc wykorzystania SMS-ów i/lub MMS-ów dostepnych w ramach Pakietów do wszystkich polskich sieci komórkowych.
Koszt wysłania SMS-a i/lub MMS-a po [b]wykorzystaniu Pakietu/ Pakietów[/b] jest zgodny z obowiazujacym Abonenta badz Uzytkownika cennikiem usług... wynosi 15gr.).
Oj chyba tak... Ja tak robie i wiem prawie wszystko o obowiązujących promocjachmuszę wrócić do czytania regulaminów do poduszki...
W okresie promocyjnym poza pakietem opłata za smsa do Play została obniżona do 15 gr.a jezeli nie korzystałem z Pakietów to czy SMS do Play jest również po 15? czy po staremu -20gr??