• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #988914  autor: mkkot
 14 kwie 2018, 20:57
Słuchajcie, co to jest?
Obrazek
Nie przypominam sobie włączenia takiego pakietu. Taryfa Play na Kartę Start.
 #988936  autor: Adriaan02
 14 kwie 2018, 21:54
Mimo, że pisze "włącz kolejny" to niestety nie można za każdym razem - wystąpił błąd, a gdyby tak się dało to by sobie skumulował trochę GB :)
 #989598  autor: mkkot
 18 kwie 2018, 23:02
Johnny pisze:To darmowy pakiet 2GB z grudniowej promocji na święta.
I do teraz jest aktywny? Co to była za promocja?
 #989725  autor: mkkot
 19 kwie 2018, 18:23
No to ciekawa sprawa, bo dostałem od Playa takiego smsa:
Play wita na Slowacji. Rozmowy, SMS-y, MMS-y do Polski i lokalne rozliczamy wg stawek jak w Polsce do innych sieci, powiekszonych o doplaty: +6 gr/min pol. wychodzace, +3 gr/min pol. przychodzace, +1 gr SMS/MMS. Doplaty naliczamy w wysokosci zatwierdzonej przez Prezesa UKE. Polaczenie z nr 112 bez oplat. Wiecej informacji o roamingu na Slowacji - wyslij bezplatny SMS o tresci 'E' na nr 115 lub zadzwon na darmowy nr +48790500115.
.

Zadzwoniłem więc na infolinię z pytaniem o co chodzi z tymi dopłatami (oczywiście okazało się to ściemą, żeby ludzie nie korzystali z roamingu i przy okazji spytałem jak to jest z Internetem. Pani mi powiedziała, że mam 500MB. Pytam - ale jak to? Przecież na koncie mam 50GB, ale to są GB z przeniesienia numeru, więc do puli RLAH się nie wliczają. A ona na to, że mam pakiet 2GB. Ale jak to, przecież żadnego nie aktywowałem! - Ale on jest darmowy.

No i faktycznie, minęło prawie 5 miesięcy, a ja mimo niekorzystania z pakietów internetowych poza tym jednym, o którym mi przypomnieliście, mam na koncie 48GB. Co miesiąc schodzi mi ok. 1,2GB, więc rachunek się nie zgadza.

BTW w stanie konta na play24 jest pozycja dane w roamingu UE i tam mam 0.