mam takie pytanie. Może juz to kiedyś było. Czy da się skrócić umowę abonamentową przenosząc się na kartę u tego samego operatora? Coś mi się wydaje że był tu kiedyś na forum taki sposób przeniesienia się do innego operatora przez skrócenie w ten sposób abonamentu, ale nie wiem czy czegoś nie pomieszałem bo za łatwo to coś wygląda. Chodzi o to że znajoma chce sięp rzneieść z plusa do innego opa na kartę ale ma umowę chyba na 2 lata i jeszcze cos tam jej trochę zostało do końca. Dałoby się coś zrobić aby nie czekać inie płacić opłat 'karno-skarbowych"?
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Niestety nie. Każde wcześniejsze zerwanie umowy z winy użytkownika skończy się wezwaniem do zapłaty kary umownej.
Przy czym jej wysokość każdego dnia obniża się proporcjonalnie do czasu trwania. Rzadko, ale zdarza się, że w pewnym momencie opłaca się zerwać umowę przed czasem robiłem tak już wiele razy choć nigdy w Plusie.