• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #968932  autor: kaspeed
 29 gru 2017, 18:45
Regulamin forum.SPAMUJESZ!! ale odpowiem
Orange na karte nie realizuje RLAH bez dopłaty. Pozamiatane.

Ktoś zdrowo cie w kulke wali. @25zł pakiet krajowy no limit sms,rozmowy i 35gb neta daje ci 1,61 gb w UE.+ no limit rozmowy i sms

Co do Volde /Wificalling( wifi calling działa = zgodnie z regulaminem w kraju)

Co do PLAY za 60zł masz limit jak najbardziej. 10-20gb miesięcznie+ potem lejek 1mega bodajze w ramach sieci własnej PLAY.Więc tak naprawde PLAY to jedna wielka sciemka.

https://zapodaj.net/a45d37f572dd3.png.html Tyle na dziś dają za 25zł. Od 1 do 16stycznia dostaniesz 2,26 potem od 16.01 1,61

Oczywiście dokupujać krajowe pakiety neta dostajemy zwiększenie tego limitu.( patrz oferty prepaid roaming 2017)
Ostatnio zmieniony 29 gru 2017, 21:35 przez Remington, łącznie zmieniany 1 raz. Powód: polecenia ok, ale przez PW

Powitać po wielu latach ;) :mrgreen:
 #968939  autor: andrewkaru
 29 gru 2017, 19:03
Bardzo bardzo dziekuje. Odchodzę z TMobile. A mam wrażenie jeszcze ze w TMobole na karte nie działa ten wificalling. Póki jeszcze jestem w Tmobile - UE wiem jak to sprawdzić i czy powinno działać.
Przeniosłem się do Orange na karte - więcej netu w Polsce będzie ALE jak będę wyjeżdżać do unii to musze jakiś pakiet za 30zl dokupić bo inaczej jest tylko 0,6G. Nie wiem jak to powinno działać.
Ostatnio zmieniony 29 gru 2017, 19:25 przez andrewkaru, łącznie zmieniany 1 raz.