Czy działa wificalling?
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Działa.
Przed chwila rozmawiałem z konsultantem i powiedział ze jak wezmę Orange free na karte to żeby mieć internet za granica musze dokupić pakiet za 30zl proszę o konkretna informacje
Regulamin forum.SPAMUJESZ!! ale odpowiem
Ktoś zdrowo cie w kulke wali. @25zł pakiet krajowy no limit sms,rozmowy i 35gb neta daje ci 1,61 gb w UE.+ no limit rozmowy i sms
Co do Volde /Wificalling( wifi calling działa = zgodnie z regulaminem w kraju)
Co do PLAY za 60zł masz limit jak najbardziej. 10-20gb miesięcznie+ potem lejek 1mega bodajze w ramach sieci własnej PLAY.Więc tak naprawde PLAY to jedna wielka sciemka.
https://zapodaj.net/a45d37f572dd3.png.html Tyle na dziś dają za 25zł. Od 1 do 16stycznia dostaniesz 2,26 potem od 16.01 1,61
Oczywiście dokupujać krajowe pakiety neta dostajemy zwiększenie tego limitu.( patrz oferty prepaid roaming 2017)
Orange na karte nie realizuje RLAH bez dopłaty. Pozamiatane.
Ktoś zdrowo cie w kulke wali. @25zł pakiet krajowy no limit sms,rozmowy i 35gb neta daje ci 1,61 gb w UE.+ no limit rozmowy i sms
Co do Volde /Wificalling( wifi calling działa = zgodnie z regulaminem w kraju)
Co do PLAY za 60zł masz limit jak najbardziej. 10-20gb miesięcznie+ potem lejek 1mega bodajze w ramach sieci własnej PLAY.Więc tak naprawde PLAY to jedna wielka sciemka.
https://zapodaj.net/a45d37f572dd3.png.html Tyle na dziś dają za 25zł. Od 1 do 16stycznia dostaniesz 2,26 potem od 16.01 1,61
Oczywiście dokupujać krajowe pakiety neta dostajemy zwiększenie tego limitu.( patrz oferty prepaid roaming 2017)
Ostatnio zmieniony 29 gru 2017, 21:35 przez Remington, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: polecenia ok, ale przez PW
Powitać po wielu latach

Bardzo bardzo dziekuje. Odchodzę z TMobile. A mam wrażenie jeszcze ze w TMobole na karte nie działa ten wificalling. Póki jeszcze jestem w Tmobile - UE wiem jak to sprawdzić i czy powinno działać.
Przeniosłem się do Orange na karte - więcej netu w Polsce będzie ALE jak będę wyjeżdżać do unii to musze jakiś pakiet za 30zl dokupić bo inaczej jest tylko 0,6G. Nie wiem jak to powinno działać.
Przeniosłem się do Orange na karte - więcej netu w Polsce będzie ALE jak będę wyjeżdżać do unii to musze jakiś pakiet za 30zl dokupić bo inaczej jest tylko 0,6G. Nie wiem jak to powinno działać.
Ostatnio zmieniony 29 gru 2017, 19:25 przez andrewkaru, łącznie zmieniany 1 raz.
Wifi calling testowałem w Orange free działalo.Tmobil pewnie platne oferty abonamentowe.
Powitać po wielu latach

Poleceniami zajmijcie się na PW. Na zrobiony tu śmietnik otrzymaliśmy zgłoszenia. Skoro na zadanie pytanie padła odpowiedź, to wątek wyczyściłem i zamykam.