• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #964070  autor: Radzinski007
 03 gru 2017, 16:05
Cześć,

Ktoś/coś na temat pakietu? Jakiś regulamin?
Dzisiaj zauważyłem przeglądając zakładkę pakiety i ustawienia w ecare.

Usługa wydaje się analogiczna do Multipakiet 200, tyle że bez internetu, idealny wybór dla osób korzystających w ramach free z internetu, którzy to nie potrzebują unlimited, może nie kokosy, ale 2zł w kieszeni miesięcznie względem multipakietu, będzie na mmsa na święta :P

Obrazek
 #964080  autor: Remington
 03 gru 2017, 18:20
Jest dostępne od co najmniej miesiąca. Szukałem regulaminu i też nie znalazłem :). Mimo dostępnej wersji cyklicznej, prezentuje się wśród pakietów jednorazowych.
 #964084  autor: ReVoLTEa
 03 gru 2017, 18:47
Mam, korzystam, minuty rozlicza pełne, nie rozdrabnia się na sekundy. Działa OK.
 #964141  autor: Vieslav
 04 gru 2017, 08:41
W ramach pakietu otrzymujemy minuty oraz smsy do wszystkich sieci. W przypadku minut można je wykorzystać również na stacjonarne - przed chwilą sprawdziłem i połączenia na stacjonarne schodzą z tego pakietu.
 #964325  autor: Radzinski007
 05 gru 2017, 02:05
Dzięki wszystkim za odpowiedzi.
Trochę martwi to rozliczanie minutowe, boję się, że dużo minut może mi przez to uciec(mam częste połączenia na 'dwa słowa'), no ale zobaczę jak wypadnie 1miesiąc :)
 #964587  autor: ReVoLTEa
 06 gru 2017, 13:23
I tak się opłaca nawet z takim rozliczaniem biorąc pod uwagę niespecjalną ofertę w prepaidzie Orange.

Sprostowanie: W smsach sprawdzających stan minut z tego pakietu podają pełne minuty, po zalogowaniu na konto Orange podają minuty i sekundy więc rozliczają to sekundowo tylko źle informują w smsach.