• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #956061  autor: habish
 15 paź 2017, 13:12
Ten duet w Plusie na kartę bardziej się opłaca użytkownikom Plus Internet na kartę.
Łącząc numery w tych promocjach za maksymalnie 50zł miesięcznie zyskujemy:
- Plus na kartę za max 25zł a w tym Pełny No Limit + Socjal + 12GB
- Plus Internet na kartę za max 25zł w tym 60GB w pakiecie + 20/30GB za doładowanie (w PInk brak RWK więc musimy doładowywać 50zł co dwa miesiące, pakiet 20/30GB także na dwa miesiące).

Ceny możemy oczywiście obniżyć za pomocą promocji: 5 Doładowanie Gratis, Premii za staż oraz czasowych promocji na doładowania.
 #956082  autor: Cobretti
 15 paź 2017, 14:32
I bez duetu mogę spokojnie zgarnąć 12 GB.
Orange jednak kusi dla przenoszących numer.
Oprócz samych cen i tego co kto "daje" zwróć uwagę na technikę obu opów w twojej okolicy, poziomy sygnału,dostępność LTE, modernizacje i rozwój sieci w rejonie który cię interesuje, u mnie plus wypada słabiej od orange, używam obu.
 #956083  autor: Monte Christo
 15 paź 2017, 14:41
Cobretti pisze:
I bez duetu mogę spokojnie zgarnąć 12 GB.
Orange jednak kusi dla przenoszących numer.
Oprócz samych cen i tego co kto "daje" zwróć uwagę na technikę obu opów w twojej okolicy, poziomy sygnału,dostępność LTE, modernizacje i rozwój sieci w rejonie który cię interesuje, u mnie plus wypada słabiej od orange, używam obu.
W okolicy mojego zamieszkania są trzy nadajniki LTE.
Orange oraz T-Mobile znajdują się 800 metrów ode mnie, natomiast Plus blisko 5 km.
Dlatego też w domu z Plusa ciężko będzie pobrać sygnał LTE.
Nawiasem mówiąc, internet domowy posiadam z Plusa i jestem bardzo zadowolony, no ale w tej materii używam anteny LTE.

Często również używam internetu w pracy, tam znowuż na terenie firmy jest nadajnik z Plusa Obrazek

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
 #956110  autor: Orange Ekspert
 15 paź 2017, 18:58
Monte Christo pisze:
Patryk7588 pisze:Co to za lokalizacja?
Komorów, powiat konecki.
800 metrów ode mnie nadajniki Orange oraz T-Mobile.
Około 5 km od miejsca zamieszkania nadajnik Plusa.

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

W podanej lokalizacji oferujemy dobry zasięg wszystkich technologii. Tak jak wspomniałeś nadajnik znajduje się w odległości około 1km.
 #956114  autor: Cobretti
 15 paź 2017, 19:40
Orange ekspercie a kiedy zrobicie bardziej konkurencyjne taryfy od skostniałych yes i free?
Ktoś to u was wogóle rozważa? Przecież to odstaje dosyć mocno od rynku, sam jestem na free tylko i wyłącznie z powodu bonusów na internet, gdyby nie to to ja i wielu by wam pouciekało...
 #959002  autor: jacek1998
 02 lis 2017, 09:51
Witam,
szukam jakiejś taryfy na kartę/abo bez długiej umowy, obecnie Heyah, wymagania:
- około 250min/mc - 200 by wystarczyło, 300 to już z dużym zapasem
- kilkanaście sms/mc
- około 6GB/mc internetu
- sieć dowolna
- względna bezobsługowość

na chwilę obecną mój wybór to multipakiet Orange 200min 200sms 8GB za doładowanie za 16zł/mc

czy znajdę coś do 10zł, wiem cebula ale jeśli już będę przenosił nr to chcę tam gdzie najtaniej.