Hej,
chciałbym zapytać czy jest obecnie jakaś oferta no-limit w Orange na kartę, zawierająca nielimitowane połączenia na komórki i stacjonarne , SMSy oraz jakiś pakiet neta za kwotę max do 30 zł?
Czytałem tu artykuły na temat no-limit ale nie umiem się połapać
Jest pakiet dla przenoszących numer do orange. Normalnie kosztuje on 35zl ale osoby które włączą go do 12stu miesięcy od przeniesienia będą go miały w cenie 28zl. Później w tej cenie będzie jeśli będzie się odnawiał automatycznie (w wersji cyklicznej).
Polecam ci [Zestawienie] Opcje FULL No-Limit w ofertach na karte ~30zl i jeśli masz problem ze zrozumieniem czego to pytaj. Popatrz tez na post Blanka w tamtym temacie, on pisze zwięźlej
Tak, przeglądałem już ten temat. Niestety nie przenosiłem numeru tylko od początku mam w Orange więc to nie dla mnie oferta. Aktualnie mam tą za 30zł bez neta i myślałem, że już coś nowego zrobili z netem za podobną cenę.
Dzięki za odpowiedź.
W Orange Free na kartę za każde doładowanie otrzymasz internet za darmo. Nawet 100 GB.
Doładuj co miesiąc 30 zł dostaniesz 15 GB.
Klienci innych taryf
niż Orange Free
Zmieńcie za darmo swoją taryfę na Orange Free na kartę wpisując *101*40# Bez obaw - środki na koncie oraz ich ważność przeniosą się do nowej taryfy.
Bez limitu do wszystkich
30 zł co 31 dni cyklicznie *102*72#