• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #947396  autor: lexom
 26 sie 2017, 16:36
Witam.
Chce przejść ofertę TERAZ MOŻESZ! bez limitu do wszystkich sieci za 25 zł miesięcznie.
Na koncie posiadam około 100 zł. Czy ktoś wie czy po przejściu na tą ofertę złotówki przepadają czy nie ?
 #947409  autor: adacomp
 26 sie 2017, 18:09
Złotówki z konta głównego nie przepadną.

Spokojnie możesz przejść za pomocą :

poprzez wysłanie Ekspresowego kodu *140*265#

wysłanie SMS-a o treści START na numer 469

w Biurze Obsługi Użytkownika

w Punktach Sprzedaży T-Mobile

http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 014115.pdf
 #947430  autor: kemor44
 26 sie 2017, 21:46
Nie mam nic wspólnego z T-Mobile jestem w Play,ale dlaczego ta oferta T-Mobile jest durna?,pytam z ciekawości.Przez lejek?
Patrząc przez pryzmat transmisji danych,to oferta Orange jest dla mnie durna,bo telefon skacze pomiędzy LTE i 3G tak,że strony się nie otwierają.Play max 8/3 mega w porównaniu do T-Mobile też oferta durna,Plusa nie testowałem.Dotyczy mojego miejsca zamieszkania i okolic do 20 km.T wypada najlepiej.
 #947443  autor: piotrzet
 27 sie 2017, 07:30
Durna dlatego że takie sknery jak płacą 25 zł i mają tą ofertę to uważają że im się należy wszystko. Zwróc uwagę że zawsze najwięcej zastrzeżeń mają prepeipdowcy po mimo tego że płacą najmniej. A prawda jest taka że mając 15/15 robisz i tak normalnie wszystko na telefonie i nie odczuwasz tego ograniczenia

https://www.speedtest.net/result/a/6235774785.png
 #947471  autor: adacomp
 27 sie 2017, 12:35
Ja skorzystałem z tego pakietu ostatnio w UE.
Bez problemu dzwoniłem nolimit w Grecji Niemczech Włoszech i na Malcie.
GB też starczyły i korzystałem z sieci LTE bardzo często.
Prędkości nie mierzyłem bo miałem tylko tableta 7 cali LTE DualSIM ale mi wystarczało :)
 #947475  autor: kaspeed
 27 sie 2017, 12:52
Ja w Czechach i Niemczech. Specjalnie aktywowalem sim. Łącznie miałem3 gb neta bo sprawdziłem czy się sumują gb dla UE przy zakupie krajowych pakietów.Jedyna zaleta tego pakietu to czyste zasady bez sciem. Dla mnie limit prędkosci jest sprawa która na dłużej dyskwalifikuje tą oferte.

Powitać po wielu latach ;) :mrgreen: