• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #935808  autor: pakierhakierxd2
 01 lip 2017, 10:51
Zmienił bym na twoim miejscu na aero 2 mobile 9.90 :) sam to mam jako 2 nr tylko do neta i chwale a od biedy można zadzwonić 10 Gr minuta

Wysłane z mojego Lenovo TB3-850M przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam :)
 #935929  autor: maniek357
 01 lip 2017, 21:03
a2mobile się w tym przypadku nie kalkuluje, bo dalej będzie płacił ~ 11 zł miesięcznie (załóżmy, że zużyje 5 minut i 5 smsów). W Orange net ma w bonusie za doładowanie, a za 5 min + 5 sms zapłaci 2,5 zł. Różnica jest spora.
 #935948  autor: Hods
 01 lip 2017, 23:43
@pakierhakierxd2: a Ty w każdym wątku musisz wrzucić info nt. a2mobile. Nie każdy chce być w sieci bez HD Voice i z telefonem wiecznie siedzącym w roamingu.
 #935949  autor: Rebeliant
 02 lip 2017, 00:06
Hods pisze:@pakierhakierxd2: a Ty w każdym wątku musisz wrzucić info nt. a2mobile. Nie każdy chce być w sieci bez HD Voice i z telefonem wiecznie siedzącym w roamingu.
Akurat Ty kolego z tego co wpisałeś w info swojego profilu korzystasz z Play, więc chyba roaming nie jest Ci obcy, a co HD Voice to żeby plejoza miała taką jakość połączenia jak A2. ;)
A sam zainteresowany dzwoni 5 minut miesięcznie więc potrzebne mu HDvoice jak k**wie majtki.
 #935971  autor: Heisenberg
 02 lip 2017, 10:01
Rebeliant pisze:
Hods pisze:@pakierhakierxd2: a Ty w każdym wątku musisz wrzucić info nt. a2mobile. Nie każdy chce być w sieci bez HD Voice i z telefonem wiecznie siedzącym w roamingu.
Akurat Ty kolego z tego co wpisałeś w info swojego profilu korzystasz z Play, więc chyba roaming nie jest Ci obcy, a co HD Voice to żeby plejoza miała taką jakość połączenia jak A2. ;)
A sam zainteresowany dzwoni 5 minut miesięcznie więc potrzebne mu HDvoice jak k**wie majtki.
Plus za majtki :D

Wysłane z mojego Redmi Note 4X

Obrazek